Baderomsmøbler

Baderomsmøblene dine bestemmer stilen på både badet og på rutinene foran speilet. Derfor har vi tenkt litt ekstra på både utsiden og innsiden av våre baderomsmøbler – med detaljer som smart oppbevaring samt lyd og lys, for å nevne noen.

Våre servantskap

Vi mener det skal være enkelt å velge baderomsmøbler. Liver er komplisert nok som det er. Derfor har vi begrenset antallet serier til tre, alle med sitt unike uttrykk og oppbevaring i samme design. Velg til et speil, et servantbatteri og så er du klar. Alle baderomsmøbler fra INR kommer med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Våre servantskap

GRAND
Grip

60 - 80 - 100 - 120 - 140

H: 570 D: 450

Premium White, Nordic Oak
Black Oak og valgfri NCS

TX Top Extreme™

15 års garanti

Bli kjent med

 

AIR

60 - 90 - 120 - 150 - 180

H: 250 D: 500

Premium White, White Ash,
Slate Grey og valgfri NCS

TX Top Extreme™

15 års garanti

Bli kjent med

Velg riktig speil til baderoms­møblene dine

Riktig speil eller speilskap setter prikken over i’en på dine nye baderomsmøbler og gir både stemning og karakter til hele rommet. Vi har mange smarte og stilige alternativ å velge blant i bredder fra 40 cm og opp til 140 cm. Flere av speilene våre har dimbar led-belysning, og velger du speilskapet STAGE får du stikkontakt og en praktisk magnetholder til småsaker med på kjøpet.

Baderomsspeil

Speilskap

Justér lysstyrke og fargetemperatur med touch

Les mer

Runde speil med belysning bak kanten

Les mer

Funksjonelle speilskap med mange finesser

Les mer

Baderomsmøbler med uvanlig mye oppbevaring

Sats på romslige baderomsmøbler med maksimal oppbevaringsplass, så får du plass til både dine og familiens kremer og flasker. Alle våre servantskap leveres med vår Organizer i børstet svart aluminium og hvitpigmentert eik, og hjelper deg å holde styr på småsakene. Hver designserie har dessuten sin egen oppbevaring i form av høyskap og veggskap. Hvilken velger du?

Våre servantskap

 

Baderomsskap
og oppbevaring

 

 

Markedets beste skuffer fra Grass®

Les mer

Skrinet i svartbeiset eik er tilvalg til AIR

Les mer

Store og små baderomsskap i mange varianter

Les mer

Hvordan vil du åpne baderoms­møblene dine?

Det er med grepet, håndtaket eller knotten du setter prikken over i’en på baderomsmøblene dine. I vårt sortiment har vi mange fine alternativer. Tenk på at møblene endrer karakter ut fra hva du velger,  så bruk gjerne litt tid. Se filmen under for inspirasjon.

Åpningsalternativ

 

Tips! Test ulike håndtak og grep i Baderomsstudioet

Se mer

La din personlighet komme fram når du velger baderomsmøblene dine.

GRAND Solid i Black Oak med THIN

Les mer

GRAND Solid med TIE

Les mer

GRAND Solid i Still Grey (NCS S 4000-N) med Mood

Les mer

VISKAN Grip med matt hvit grepslist

Les mer

GRAND Solid i Nordic Oak med grepet THIN

Les mer

Ekstrautstyr baderoms­møblene dine

Belysning i øvre skuff og under servantskapet er et veldig verdsatt tilvalg som er både praktisk og stilig, ikke minst nattestid. En skjult stikkontakt i baderomsmøblene er også et veldig funksjonelt tilvalg som gjør at du kan lade barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skuffen, utenfor syne. Med integrerte, trådløse høyttalere i servantskapet våkner du på din beste side – hver dag!

Våre Plus-pakker

Skjult stikkontakt fås som tilvalg til alle servantskap

Les mer

Plus Lys

Imponer middagsgjestene med opplyste møbler

Les mer

Plus Lyd

Integrerte Bluetooth-høyttalere i servantskapet

Les mer

Naturlig kunstverk

Å arbeide med og bearbeide våre materialer er noe vi liker veldig godt. Betrakt eikefinéren i Nordic Oak og Black Oak skrått fra siden og se hvor vakre årringene i treverket er. La fingertuppene stryke over trestrukturen på våre baderomsmøbler og du vil forstå hvorfor kjærligheten til materialene lett kan ta over. På INR arbeider vi bare med de beste naturmaterialene og komposittene – alltid med omsorg for miljøet.

Våre materialer

 

Vår unike overflatebehandling er inkludert i prisen

Les mer

Finéren skjæres ut, matches og settes sammen – for hånd

Les mer

Porselen er både vakkert og tåler mye

Les mer


Mer inspirasjon

Om INR

TX Top Extreme™

Følg oss på reisen fram til ”INR Møbelstandard” – vår egen standard for baderomsinnredning i våtrom, med krav langt forbi dagens bransjestandarder.

Les mer

Om INR

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer

Å velge baderomsmøbler

Du som har innredet baderom en eller til og med et par ganger allerede ler kanskje når du leser rubrikken og minnes hvordan dine tidligere kanskje altfor raske avgjørelser og billige løsninger viste seg å bli både problematiske og kostbare i lengden. Kanskje var du en av dem som valgte baderomsmøbler fra et billigere merke, noe du angret senere. Da gjør du sannsynligvis ikke samme feilen igjen.

Du som nå skal kjøpe baderomsmøbler for første gang – spiss ørene – for her kommer våre 5 beste tips for valg av baderomsmøbler.  

1. Velg kvalitet – selv om det koster litt mer

Du kommer til å innrede et baderom og investere i baderomsmøbler kanskje en eller to ganger, høyst tre ganger i ditt liv. Og tiden derimellom? Den bruker du blant annet i baderommet. Du vasker hendene, barberer deg, støvsuger, ler, gråter, stresser for å få både deg selv og barna klare. Imens står baderomsmøblene dine der og utsettes for både slitasje og ekstreme fuktnivåer – dag ut og dag inn.

Våre servantskap

2. Velg baderomsmøbler med overflatebehandlingen TX Top Extreme™

At baderomsmøblene dine skal holde i mange år tar du nok for gitt, men siden baderomsmiljøet er så utrolig utsatt for fukt og daglig slitasje, bør du investere i en innredning som er spesielt tilpasset for våtrom og fuktige miljøer. Risikoen for fuktskader er ellers veldig høy. Kvalitet og motstandsdyktighet mot fukt er noe som vi på INR har lagt stort fokus på. Vi har utviklet den unike overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som kapsler inn møbelet og gjør det mange ganger mer bestandig mot fukt og støt enn tilsvarende baderomsmøbler på markedet.

TX Top Extreme™ inngår i prisen for samtlige av våre baderomsmøbler, baderomsskap og speilskap, og garanterer en livslengde på minst 15 år – den lengste i sitt slag.

Mer om TX

3. Velg svenskproduserte baderomsmøbler

Et annet aspekt som er verdt å ta med i betraktningen når du skal velge baderomsmøbler er hvor de er laget. Hva betyr svenskprodusert for deg? For oss på INR har betydningen mange sider. Ved siden av den kvalitetsfølelsen som svenskprodusert gir, så innebærer det full kontroll på hele produksjonskjeden; fra design til installert produkt. Det betyr gode arbeidsforhold i produksjonen og det innebærer minimal miljøpåvirkning takket være korte transportavstander.

Mer om miljø

4. Velg baderomsmøbler med lang garanti

I kampens hete, hvem bryr seg egentlig om baderomsmøblene dine har 5 eller 15 års garanti? For mange av oss er både 5 og 15 år så langt inn i framtiden at det nesten ikke spiller noen rolle. Men tiden går fort, det må vi nok alle innrømme, og plutselig står vi der med utflyttede barn. Da kan det være godt å vite at baderomsmøblene i alle fall holder en stund til. Og i tillegg med den fine lakken intakt.

Garanti

5. Velg baderomsmøbler i din egen stil og farge

Den vanligste fargen på baderomsmøbler i nordiske hjem er hvit. Og årsaken til det behøver vi nok ikke si så mye om. Hvite baderomsmøbler er både pent og passer til de fleste veggfarger. Men du som vil ha et servantskap eller et baderomsskap som ingen andre har, vil vi gjerne tipse om muligheten til å bestille baderomsmøblene dine i valgfri NCS-farge. Møblene lakkeres til og med innvendig med den valgte fargen, og selvfølgelig forsegles overflaten med TX Top Extreme for ekstra lang holdbarhet. 

INR Accent