Svenskproduserte baderomsmøbler med ikonisk design

Baderomsmøblene dine styrer ikke bare stilen på baderommet, men også morgenrutinene dine.  Derfor har vi fokusert litt ekstra på både utsiden og innsiden. Sjekk ut våre tre møbelserier Air – Grand – Viskan og se hvilke muligheter som finnes innen matchende speil, speilskap og oppbevaring.

Alle baderomsmøbler fra INR produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

A I R

Tradisjonelt møbelhåndverk i moderne sammenheng

60 - 80 - 100 - 120 - 160 + Air Unlimited

Høyde: 350 mm
Dybde: 450 mm

TX Top Extreme™

Svenskproduserte Air kommer i to særpregede utførelser: Air Wood i finér med fingertappet skjult innvendig skuff og sideoppbevaring i massiv eik samt Air Solid – et minimalistisk servantskap med to skuffer i hvit eller NCS. Velg blant tre benkeplater og servant i hvit eller svart.

Baderomsmøbler

Air Solid

Fleksibel design og luftig følelse med mange valgmuligheter. Skap ditt eget ikoniske baderomsmøbel i hvitt eller NCS.

Se mer

Baderomsmøbler

Air Wood

Selve symbolet på smålandsk håndverkstradisjon i tre eksklusive finérer med fingertappede gavler, skjult innvendig skuff og fine tilvalg.

Se mer
INR Wood Unlimited med speil LOOX 110.

Baderomsmøbler

Air Unlimited

Skap ditt eget servantskap med utgangspunkt i frie moduler i breddene 40, 60 og 80 cm med måltilpasset benkeplate opp til 240 cm. Også til nisje.

Se mer

G R A N D

Vår romsligste møbelserie med mange alternativ

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Høyde: 570 mm
Dybde: 450 mm

TX Top Extreme™

Svenskproduserte Grand er takket være sin høyde og dybde servantskapet for deg som vil ha det romsligste møbelet. I serien finnes tre utførelser på skuffer og flere vakre finérer samt valgfri NCS. Velg mellom heldekkende servant i porselen eller benkeplate med innfelt servant.

badrumsmöbler grand solid

Baderomsmøbler

Grand Solid

Med sine fine funksjoner og smekre skuffefronter lokker serien deg som ønsker å skape et baderom med en følelse av moderne eksklusivitet.

Se mer
badrumsmöbler grand grip

Baderomsmøbler

Grand Grip

Elegant møbelserie med innfelt grepslist i flere utførelser. Vi foreslår en av våre vakre eikefinérer eller hvorfor ikke valgfri NCS?

Se mer

Baderomsmøbler

Grand Classic

For de som setter pris på ekte snekkerdetaljer og tiltrekkes av fortidens ekko. Her får du den rustikke touchen til et ultramoderne baderomsmøbel.

Se mer

V I S K A N

Tidløs møbeldesign i sitt livs beste form

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Høyde: 490 mm
Dybde: 345 / 425 mm

TX Top Extreme™

Svenskproduserte Viskan Solid byr på mange størrelser, flere servanter og flere tilvalgsmuligheter. Velg mellom tre utførelser på skuffer og herlige farger.

Baderomsmøbler

Viskan Solid

En klassiker i baderommet med gjennomtenkte detaljer. Serien byr på flere størrelser, to typer servanter og mange tilvalgsmuligheter.

Se mer

Baderomsmøbler

Viskan Grip

Minimalistisk møbeldesign med estetisk grepslist i tre utførelser. Fra 40 cm med dør til romslige 120 cm med fire skuffer og dobbel servant.

Se mer

Baderomsmøbler

Viskan Classic

Landlig hvit eller maskulin med svarte detaljer og underbelysning? Her får du tidløs møbeldesign i hvit eller NCS med ramme på skuffene.

Se mer

L I M I T E D   E D I T I O N

Grand Walnot™

Limiterte Grand Walnot er et førsteklasses, svenskprodusert baderomsmøbel i ekte trefinér som ser ut som og føles som valnøtt, men som ikke er valnøtt. Hvordan er det mulig?

Finn ut mer

 

B E L Y S N I N G

Speil og speilskap til baderomsmøbler

Speil til baderomsmøbler. Riktig speil eller speilskap setter prikken over i’en på dine nye baderomsmøbler og gir både stemning og karakter til hele rommet. Mange av våre speil har dimbar LED-belysning. Velger du et av speilskapene våre, får du stikkontakt og magnetholder til småting på kjøpet.

Baderomsspeil   Speilskap

S T R Å L E N D E   I N N O V A S J O N E R

Intelligente funksjoner som får baderommet ditt til å utstråle wow

Følg lyset

T I L  V A L G

Ekstrautstyr baderomsmøblene dine

Belysning i øvre skuff og under servantskapet er et populært tilvalg som er både praktisk og stilig, ikke minst nattestid. En skjult stikkontakt i baderomsmøblene er også et veldig praktisk tilvalg som gjør at du kan lade barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skuffen.

Plus-pakker

Åpningsalternativer til våre baderomsmøbler.
Produkter

Å P N I N G S A L T E R N A T I V E R

Hvordan vil du åpne baderomsmøblene dine?

Det er med grepet, håndtaket eller knotten du setter prikken over i’en på baderomsmøblene dine. I sortimentet vårt har vi mange fine alternativer å velge blant.

Åpningsalternativ

Alle møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og støt.
Produkter

M A T E R I A L E R

Naturlig kunstverk

Å arbeide med og bearbeide våre materialer er noe vi liker veldig godt. Betrakt eikefinéren i Natural Oak og Black Oak skrått fra siden og se hvor vakre årringene i treverket er. La fingertuppene gli over trestrukturen på våre baderomsmøbler og du vil forstå hvorfor kjærligheten til materialene lett kan ta over. På INR arbeider vi kun med de beste naturmaterialene og komposittene – alltid med omtanke for miljøet.

Materialer

 

Relaterte sider

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står for premium nordisk baderomsdesign med en intelligent innside – laget i materialer som tåler hjemmets tøffeste miljø i minst 15 år.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer
GRAND Walnot™ med servantbatteri SLEEK og speil SLOT.

Om INR

Miljø

Grunnen til vårt arbeid med holdbarhet er FNs Agenda 2030 og de 17 globale målene som skal gjøre vår planet til et bedre sted.

Se mer

Å velge baderomsmøbler

Du som har innredet baderom en eller til og med et par ganger allerede ler kanskje når du leser rubrikken og minnes om hvordan dine tidligere og kanskje altfor raske avgjørelser og billige løsninger viste seg å bli både problematiske og kostbare i lengden. Kanskje var du en av dem som valgte baderomsmøbel fra et billigere merke, noe du angret senere. Da gjør du sannsynligvis ikke samme feilen igjen.

Du som nå skal kjøpe møbler til bad for første gang – spiss ørene – for her kommer våre 5 beste tips for valg av baderomsmøbler.

Velg kvalitet – selv om det koster litt mer

Du kommer til å innrede et baderom og investere i baderomsmøbler kanskje en eller to ganger, høyst tre ganger i ditt liv. Og tiden derimellom? Den bruker du blant annet i baderommet. Du vasker hendene, barberer deg, støvsuger, ler, gråter, stresser for å få både deg selv og barna klare. Imens står baderomsmøblene dine der og utsettes for både slitasje og ekstreme fuktnivåer – dag ut og dag inn.

Velg baderomsmøbel med overflatebehandlingen TX Top Extreme™

At baderomsmøblene dine skal holde i mange år tar du nok for gitt, men siden baderomsmiljøet er så utrolig utsatt for fukt og daglig slitasje, bør du investere i en innredning som er spesielt tilpasset for våtrom og fuktige miljøer. Risikoen for fuktskader er ellers veldig høy. Kvalitet og motstandsdyktighet mot fukt er noe som vi hos INR har lagt stort fokus på. Vi har utviklet den unike overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som kapsler inn møbelet og gjør det mange ganger mer bestandig mot fukt og støt enn tilsvarende baderomsmøbel på markedet.

TX Top Extreme™ inngår i prisen for samtlige av våre baderomsmøbler, baderomsskap og speilskap, og garanterer en livslengde på minst 15 år – den lengste i sitt slag.

Velg svenskproduserte baderomsmøbler

Et annet aspekt som er verdt å ta med i betraktningen når du skal velge baderomsmøbler er hvor de er laget. Hva betyr svenskprodusert for deg? For oss på INR har betydningen mange sider. Ved siden av den kvalitetsfølelsen som svenskprodusert gir, så innebærer det full kontroll på hele produksjonskjeden; fra design til installert produkt. Det betyr gode arbeidsforhold i produksjonen og det innebærer minimal miljøpåvirkning takket være korte transportavstander.

Velg baderomsinnredning med lang garanti

I kampens hete, hvem bryr seg egentlig om baderomsmøblene dine har 5 eller 15 års garanti? For mange av oss er både 5 og 15 år så langt inn i framtiden at det nesten ikke spiller noen rolle. Men tiden går fort, det må vi nok alle innrømme, og plutselig står vi der med utflyttede barn. Da kan det være godt å vite at baderomsmøblene i alle fall holder en stund til. Og i tillegg med den fine lakken intakt.

Velg baderomsmøbler i ønsket stil og farger

Den vanligste fargen på baderomsmøbler i nordiske hjem er hvit, og da ofte i hvit matt. Og årsaken til det behøver vi nok ikke si så mye om. Hvite baderomsmøbler er både pent og passer til de fleste veggfarger. Men du som vil ha et servantskap eller et baderomsskap som ingen andre har, vil vi gjerne tipse om muligheten til å bestille baderomsmøblene dine i valgfri NCS-farge. Møblene lakkeres til og med innvendig med den valgte fargen, og selvfølgelig forsegles overflaten med TX Top Extreme for ekstra lang holdbarhet.

Hva skal jeg tenke på når jeg velger baderomsmøbler?

Sats på så mye oppbevaring som mulig når du velger baderomsmøbler. Det største servantskapet du kan få plass til er ofte det beste valget. Og er dere flere som bruker badet er det praktisk å ha dobbelservant.

Hva koster nye baderomsmøbler?

Kostnaden for nye baderomsmøbler varierer med kvalitet, opprinnelse, størrelse og materialer. Priset er generelt en god veiledning for kvalitet og holdbarhet. En vanlig størrelse på servantskap til et mindre baderom er 60 cm og da bør du regne med en kostnad på kr 10 000,- - 15 000,- hvis du vil ha kvalitet.

Hvor lenge skal baderomsmøbler vare?

Oftest vil man at baderomsmøblene skal vare i minst 10 år - helt enda lenger. Men varigheten på baderomsmøbler varierer mye avhengig av opprinnelse, pris og kvalitet. Svenskproduserte baderomsmøbler pleier å være en garanti for lang holdbarhet og se gjerne litt ekstra på den lovede garantien hvis du vil at baderomsmøblene dine skal vare lenge.

Finnes det baderomsmøbler i farge?

Ja. Du kan velge hvilken farge du vil på NCS-standardfargeskalaen når du bestiller baderomsmøblene dine. Møblene lakkeres både utvendig og innvendig med din valgte farge og du kan få oppbevaring i samme farge. På utsiden forsegles våre baderomsmøbler med overflatebehandlingen TX Top Extreme som beskytter mot fukt og støt i 15 år eller mer.

Hvor kan jeg finne små baderomsmøbler?

I sortimentet har vi baderomsmøbler fra 40 cm og oppover. De aller minste servantskapene leveres ofte med dør i stedet for skuffer for best utnyttelse av plassen innvendig. Velg mellom ulike utførelser på døren.

Baderomsmøbler i mørk eik

Baderomsmøbler i mørk eik

Baderomsmøbler i farg

Baderomsmøbler i farg

Badrumsmöbler i ek

Baderomsmøbler i eik

Baderomsmøbler med belysning

Baderomsmøbler med belysning