Baderomsmøbler

Servantskapet styrer både stilen og dine rutiner foran speilet. Derfor har vi tenkt litt ekstra, både på utsiden og innsiden – med detaljer som falsede fronter, smart oppbevaring og med lyd og lys.

Se alle våre servantskap og servanter

Air

AIR gir deg mulighet til å skape ditt eget unike baderomsmøbel. Og det er like enkelt som det blir pent. Kombiner smale og brede oppbevaringsskuffer i hvit, skifergrå eller hvitpigmentert ask og legg til en benkeplate i Corian® eller Dekton®. Finns i 60, 90, 120, 150, 180 cm.

Møbelserie AIR

KAN BADEROMSMØBLER SVEVE?

Bli kjent med AIR

Flere alternativer

GRAND

GRAND servantskap skjemmer deg bort med ekstra stor og gjennomtenkt oppbevaring, innebygd LED-belysning og lyd som du styrer via mobilen. Rene former og førsteklasses kvalitet i materialer og detaljer, som du både kan se og føle. Finns i 60, 80, 100, 120, 140 cm i flere utførelser og i valgfri NCS-farge.

Møbelserie GRAND

våre mest romslige BADEROMSmøbler MED Ekstra ALT

Finn ut mer om GRAND

KILEN

KILEN er en danskdesignet møbelserie med rene og enkle linjer og integrerte gripelister på skuffefrontene, utvendige håndtak trengs altså ikke. Her får du et praktisk baderomsmøbel som er hele 51 cm dyp, noe som gir ekstra romslige skuffer.  

Møbelserie KILEN

Antrasitt

Baderomsmøbler MED DE DYPESTE SKUFFENE

Bli kjent med KILEN

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

NORM

NORM er vår bredeste serie servantskap. Og den smaleste. Vi begynner ved nette 40 cm for de aller minste badene og strekker oss til 140 cm med fire skuffer og doble servanter. Alle NORM servantskap har samme stilrene og grepfrie design. Finns i 40, 50, 60, 80, 90, 100, 120, 140 cm i hvit og Still grey.

Møbelserie NORM

Stilrene servantskap med grepfrie design

Finn ut mer om NORM

Ikon

IKON er et ubeskrevet blad med mange smarte og pene tilvalg, både på inn- og utsiden. Velg blant fem bredder, flere farger samt heftige tilvalg som lyd og lys, for å nevne noen. Finns i 60, 80, 100, 120, 140 cm og flere utførelser.

Møbelserie IKON

SKAP DIN EGEN IKONISKE BADEROMSMØBEL

Finn ut mer om IKON

Servanten i ekte porselen byr på en herlig avlastningsflate. Her i 100 cm.

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

SOLVIK

SOLVIK servantskap lokker med trekk fra både New England og den klassiske svenske villaen fra århundreskiftet. Under seriens autentiske ytre finner du moderne gjennomtenkte funksjoner og tilvalg. Velg SOLVIK i romantisk helhvitt i 65 og 130 cm.

Møbelserie SOLVIK

ALL IN MED ROMANTIKKEN

Bli kjent med SOLVIK

WETTERN

WETTERN er vår aller mest gjennomarbeidede møbelserie, laget i materialer av høyeste kvalitet og med absolutt presisjon i håndverket. Her har vi erstattet tre med avansert kompaktlaminat med unik styrke og stil. Resultatet er en helstøpt design med grafiske kvaliteter. Myk og stram på samme tid. I hvitt og svart.

Møbelserie WETTERN

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Kompaktlaminat er både slitesterkt og lettstelt.

100 cm total harmoni

Finn ut mer om WETTERN

Lysan

LYSAN er en møbelserie som er liten i målene, men stor når det gjelder oppbevaringsmulighetene. Den fås i 55 cm og går fint inn i de aller minste baderommene. Velg mellom skuff og dør eller hel front i hvitt eller svart eik. 

Møbelserie LYSAN

Baderomsmøbler for de minste rommene

Finn ut mer om LYSAN

Den fasede servanten måler bare 38x40 cm i den minste størrelsen.

Fronten smelter inn i skapskroget med perfekt presisjon.

TIDAN

Et praktisk format og et vennlig formspråk gjør TIDANS servantskap lette å plassere. Vakkert og lettstelt porselensservant med gode avlastningsflater. Fås i to bredder, 60 og 90 cm.

Møbelserie TIDAN

Funksjonelle baderomsmøbler

Finn ut mer om TIDAN

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Speil og oppbevaring

Rätt spegel eller spegelskåp samt förvaring sätter pricken över i på dina nya badrumsmöbler och ger stämning och karaktär till badrummet. Vi har många smarta och snygga alternativ att välja bland i bredder från 40 och upp till 200 cm.

Møbelserier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Les mer

Møbelserier

Speilskap

Her finner du speilskap med ekstra gjennomtenkt innside. Effektiv og dimbar LED-belysning og forstørrelsesspeil er noen av de smarte detaljene.

Les mer

Møbelserier

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

Iconic Nordic Rooms er skapt av menneskene bak Aspen baderomsmøbler og INR dusjvegger, som har lang erfaring innen design og produksjon av baderomsinnredning, med fokus på høy kvalitet, smarte detaljer og design som både kan ses og føles på innsiden og utsiden. For det er jo i detaljene at man ser et godt håndverk. 

Våre baderomsmøbler er fulle av smarte detaljer som forenkler hverdagen. Du kan lese om standardutstyret og tilvalgene for hver møbelserie på de ulike seriesidene, men det er et par tilvalgsmuligheter vi gjerne vil fremheve litt ekstra. Ta en god titt på disse og se hvordan de kan løfte både møbelet og resten av dagen til uante høyder.

Alternativer for baderomsmøbler

Grep og håndtak

Knotter og håndtak legger karakter til ditt servantskap. Ta deg tid til å føle deg før du bestemmer deg.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

NCS

Gå all inn med din personlighet - la oss lakkere din baderomsinnredning i din favorittfarge!

Les mer

Baderoms­inspirasjon

Belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselfaktoren betraktelig. 

Les mer

Baderoms­inspirasjon

Musikk på badet

Med tilvalget Lydpakke streamer du direkte fra telefon eller nettbrett via Bluetooth til baderomsmøbelet.

Les mer

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer