baderomsmøbler

Svenskproduserte baderomsmøbler i skandinavisk design

Baderomsmøblene bestemmer stilen på badet og spiller en viktig rolle i dine daglige rutiner. Derfor har vi tenkt litt ekstra både på utsiden og innsiden. Utforsk de tre møbelseriene våre og finn ut hvilken som passer deg best: fleksible Air, romslige Grand eller grunne Viskan. Til alle seriene er det matchende oppbevaring og speilskap – designet og produsert i Sverige med 15 års garanti.

Alle servantskap

 

Air Wood

60 / 80 / 100 / 120 / 160 + Unlimited

Vårt mest forseggjorte møbel og like autentisk som det ser ut med sine detaljer og fingertappede sideoppbevaring i massiv eik. Her møter smålandsk håndverkstradisjon det moderne livets krav til funksjon når du skaper ditt eget møbel. Velg mellom elleve ferdige kombinasjoner eller skap ditt eget møbel med Air Unlimited ved å fritt kombinere enheter med måltilpasset benkeplate.

Utforsk serien

Air Solid 

60 / 80 / 100 / 120 / 160 + Unlimited

Svevende lett, men samtidig romslig. Air Solid står for minimalistisk perfeksjon med strenge linjer mellom skuffefronter og dører. Velg mellom elleve ferdige kombinasjoner eller skap ditt eget møbel med Air Unlimited ved å fritt kombinere enheter i hvitt eller NCS med måltilpasset benkeplate.

Utforsk serien


Grand

Grand er vår mest romslige møbelserie og byr på det beste innen funksjon og kvalitet med store valgmuligheter både utvendig og innvendig. Servantskapene finnes i bredde fra 60 cm til meget romslige 140 cm med fire skuffer og dobbel servant til familiebadet. Skuffene er både høyere og dypere enn de andre seriene. Grand kommer i tre utførelser: Grand Solid, Grand Grip og Grand Classic med to servantvarianter – heldekkende porselenservant eller benkeplate med innfelt servant.

 

Grand Solid

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Den slette fronten til Grands innenforliggende skuffer skaper et symmetrisk uttrykk med rette linjer mellom skuffer og gavler. Grand Solid kommer i tre vakre, ekte finérer som gir en taktil følelse når du fører hånden over overflaten: Natural Oak, Dark Oak og Black Oak. Møblene er også tilgjengelige i hvit og Accent/NCS.

Utforsk serien

Stora badrumsmöbler

Grand Grip

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Grand Grip får sitt harmoniske og balanserte uttrykk takket være det elegante innfreste grepet der skuffene møtes. Grand Grip kommer i tre flotte trefinérer som gir en taktil følelse når du fører hånden over overflaten: Natural Oak, Dark Oak og Black Oak. Møblene er også tilgjengelige i hvit og Accent/NCS.

Utforsk serien

Grand Classic

60 / 80 / 100 / 120 / 140

I Grand Classic får du det klassiske rammespeilet i en moderne skandinavisk stil takket være de innenforliggende frontene. Et møbeldesign som bringer tankene til New England. Uttrykket i Grand Classic endres med dine valg. I hvitt med grep i krom skaper du et landlig følelse, mens samme møbel i en mørk farge gir et strammere og mer urban følelse, gjerne i kombinasjon med svarte detaljer.

Utforsk serien


Viskan

Funksjonelle Viskan har en velbalansert design og tilbyr optimal oppbevaring i alle størrelser, fra 40 cm med dør til 120 cm med fire skuffer. Med sin litt grunnere dybde enn de andre seriene er Viskan det optimale valget for det mindre badet. Velg mellom flere utførelser, servanter og tilvalg som hjelper deg med å skape et møbel til akkurat ditt bad. Viskan finnes i tre utførelser: Viskan Solid, Viskan Grip og Viskan Shade med servant i to varianter.

Viskan Solid

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

De slette frontene skaper ro og forsterker den tidløse og funksjonelle møbeldesignen. Velg til et av våre vakre grep eller knotter og sett ditt personlige preg. Viskan Solid kommer i Premium White, Still Grey, Light Sand, Black Oak og Accent/NCS.

Utforsk serien

Viskan Grip

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Viskan Grips rene linjer og tydelige karakter framheves av grepslisten i aluminium, som både forsterker designen og gjør møblene ekstra slitesterke. Grepslisten kommer i samme farge som møbelet. Serien kommer i utførelsene Premium White, Light Sand, Still Grey og trefinéren Black Oak.

Utforsk serien

Viskan Shade

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Designidéen bak Viskan Shade er en moderne versjon av den klassiske rammefronten Rundt skuffefrontene er det en delikat ramme som tilfører karakter gjennom det svake skyggespillet som oppstår når lyset treffer den. Serien kommer i Premium White og Accent/NCS.

Om Utforsk serien


Relaterte sider

Grep og håndtak

Knotter og håndtak gir karakter til ditt servantskap. Ta deg god tid til å kikke før du bestemmer deg.

Se mer

Accent / NCS

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer
Servantbatteri Steel Voyage i Brushed Bronze.

Servant­batterier

Ditt servantbatteri ger baderommet karakter og er en viktigt detalj uansett hvilken modell du velger. 

Se mer
badrumsskåp

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Se mer

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer

Speilskap

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innside. Velg mellom rektangulære eller runde speilskap med ulike utstyrsnivåer.

Se mer

Hvordan velge baderomsmøbler

Her er våre 5 beste tips når du skal velge baderomsmøbler.

1. Velg kvalitet

Velg baderomsmøbler og baderomsinnredning av høy kvalitet. Kvalitetsforskjellene mellom ulike varemerker og baderomsmøbler er store, og ønsker du at møblene dine skal vare vil det koste litt mer enn om du går i DIY-butikken. I det lange løp er det verdt det.

2. Velg baderomsmøbler med TX Top Extreme™

Du tar det nok for gitt at baderomsmøblene dine skal vare i mange år, men siden baderomsmiljøet er så utsatt for fukt og daglig slitasje bør du investere i innredning som er spesielt tilpasset våtrom og fuktige miljøer. Risikoen for fuktskader er ellers høy. Kvalitet og motstand mot fukt er noe som vi har lagt stort fokus på. Vi har utviklet den unike overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som kapsler inn produktet og gjør det mange ganger mer motstandsdyktig mot fukt og støt enn tilsvarende baderomsmøbler på markedet. TX Top Extreme™ er inkludert i prisen på alle våre baderomsmøbler, baderomsskap og speilskap og garanterer en levetid på minst 15 år – den lengste i sitt slag.

3. Velg svenskproduserte baderomsmøbler

Et annet aspekt som er verdt å ta hensyn til når du velger baderomsmøbler er opprinnelsen. I tillegg til kvalitetsfølelsen som svenskprodusert gir, betyr det full kontroll over hele produksjonskjeden; fra design til installert produkt. Dette betyr gode arbeidsforhold under produksjon og det betyr mindre belastning på miljøet takket være korte transportavstander.

4. Velg baderomsmøbler med lang garanti

I øyeblikkets hete, hvem bryr seg egentlig om baderomsmøblene dine leveres med 5 eller 15 års garanti? For mange av oss er både 5 og 15 år så fjernt at det knapt spiller noen rolle. Men tiden går fort og da kan det være greit å vite at baderomsmøblene dine holder en god stund til.

5. Velg baderomsmøbler i din egen stil og farge

Den vanligste fargen på baderomsmøbler i nordiske hjem er hvit. Hvite baderomsmøbler er både stilige og matcher de fleste veggfarger. Men ønsker du et servantskap eller et baderomsskap som ingen andre har, vil vi gjerne tipse deg om muligheten for å bestille baderomsmøblene dine i valgfri NCS-farge. Møblene lakkeres også innvendig med den valgte fargen og forsegles deretter TX Top Extreme for ekstra lang levetid.

Vanlige spørsmål og svar om baderomsmøbler

Hva skal jeg tenke på når jeg velger baderomsmøbler?

Invester i så mye oppbevaring som mulig når du skal velge baderomsmøbler. Det største servantskapet du kan få plass til pleier å være det beste valget. Og er dere flere som deler bad er det både fint og praktisk med dobbel servant.

Hvor mye koster nye baderomsmøbler?

Kostnaden for nye baderomsmøbler varierer med kvalitet, opprinnelse, størrelse og materiale. Prisen er generelt sett en god veiledning for kvalitet og holdbarhet. Et standard størrelse servantskap til et mindre bad er 60 cm og da bør du regne med en kostnad på mellom kr 10 000,- og 15 000,- hvis du er ute etter kvalitet.

Hvor lenge skal baderomsmøbler vare?

Oftest ønsker man at baderomsmøblene skal vare i minst 10 år, aller helst 15. Men livslengden på baderomsmøblene varierer veldig avhengig av opprinnelse, pris og kvalitet. Svenskproduserte baderomsmøbler er som regel en garanti for lang varighet, og se gjerne litt ekstra på den lovede garantiperioden dersom du ønsker at baderomsmøblene dine skal vare lenge.

Finnes det baderomsmøbler i farger?

Ja. Du kan velge hvilken farge du ønsker på NCS standardkartet når du bestiller baderomsmøblene dine. Møblene er lakkert både utvendig og innvendig i din valgte farge og du kan få oppbevaring i samme farge. Utenpå lakken forsegles baderomsmøblene våre med overflatebehandlingen
TX Top Extreme, som beskytter mot fukt og støt i 15 år eller mer.

Hvor kan jeg finne små baderomsmøbler?

I sortimentet har vi baderomsmøbler fra 40 cm og oppover. De aller minste servantskapene kommer ofte med dør i stedet for skuffer for å optimalisere den innvendige plassen mest mulig. Velg mellom flere ulike utførelser på skuffer eller dør.