Baderomsmøbler

Servantskapet styrer både stilen og dine rutiner foran speilet. Derfor har vi tenkt litt ekstra, både på utsiden og innsiden – med detaljer som falsede fronter, smart oppbevaring og med lyd og lys.

Se alle våre servantskap og servanter

BADEROMSMØBLER I 3 SERIER

Vi mener det skal være enkelt å velge baderomsinnredning – livet er komplisert nok som det er. Derfor har vi begrenset antall serier til tre; AIR, GRAND OG VISKAN. Alle med sitt eget unike uttrykk og kompletterende oppbevaring i samme design. Velg til et speil, en servantkran og så er du klar. Og når du først er i farten kan du legge til en av våre plusspakker. Med belysning i og under servantskapet, dobbel stikkontakt i skuffen og et ekstra sett oppbevaring for småting får du en god start på dagen.

KILEN

KILEN er en danskdesignet møbelserie med rene og enkle linjer og integrerte gripelister på skuffefrontene, utvendige håndtak trengs altså ikke. Her får du et praktisk baderomsmøbel som er hele 51 cm dyp, noe som gir ekstra romslige skuffer.  

Møbelserie KILEN

Speil og oppbevaring

Riktig speil, speilskap eller oppbevaring setter prikken over i’en på de nye baderomsmøblene dine og gir stemning og karakter til baderommet. Vi har mange smarte og stilige alternativer å velge mellom – i bredder fra 40 cm og opp til 140 cm.

Våre speil

Møbelserier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Les mer

Møbelserier

Speilskap

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innside. Velg mellom rektangulære eller runde speilskap med ulike utstyrsnivåer.

Les mer

Møbelserier

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Les mer

TILVALG OG ALTERNATIVER FOR BADEROMSMØBLER

Hos INR har vi lang erfaring med å skape baderomsmøbler med fokus på høy kvalitet, smarte detaljer og design som synes og føles både på innsiden og utsiden. For det er jo i detaljene man oppdager et godt håndverk. 

Våre baderomsmøbler er fulle av smarte detaljer som forenkler hverdagen din. Du kan lese om møblenes standardutstyr og tilvalg på respektive serieside, men det finnes et par tilvalgsmuligheter som vi vil løfte litt ekstra fram. Ta deg tid til et aldri så lite dypdykk blant våre tilvalg for baderomsmøbler og se hvordan de kan løfte både møbelet ditt og resten av dagen din til uante høyder.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

Grep og håndtak

Knotter og håndtak gir karakter til ditt servantskap. Ta deg tid til å føle deg før du bestemmer deg.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

INR Accent

Få baderomsmøbelet lakkert i favorittfargen din eller velg en av våre 6 accentfarger. Alltid med vår slitesterke TX-lakk.

Les mer

Baderoms­inspirasjon

Belysning på badet

Badet har blitt et viktig sted for avslapning, og med riktig belysning kan du øke trivselsfaktoren betraktelig. 

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

Plus Strøm

Lad barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skuffen, høyskapet eller speilskapet og skjul ledningene for omverdenen.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

Plus Lyd

Med tilvalget Plus Lyd streamer du direkte fra telefon eller nettbrett via Bluetooth til baderomsmøbelet.

Les mer

Mer inspirasjon

Alternativer for baderomsmøbler

Materialer

I INR arbeider vi kun med de beste natur- og komposittmaterialene, utviklet for å gjøre stunden på badet til en nytelse for deg.

Les mer

Om INR

INR Møbelstandard

Følg oss på reisen fram til ”INR Møbelstandard” – vår egen standard for baderomsinnredning i våtrom, med krav langt forbi dagens bransjestandarder.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer