Svenskproduserte baderomsmøbler med ikonisk design

Baderomsmøblene dine styrer stilen på baderommet, men det gjør faktisk også morgenrutinene dine også. Derfor har vi fokusert litt ekstra på både utsiden og innsiden. Sjekk ut våre tre møbelserier AIR – GRAND – VISKAN og se hvilke muligheter som finnes innen matchende speil, speilskap og oppbevaring.

Alle baderomsmøbler fra INR produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

badrumsmöbler i ek

A I R

Tradisjonelt møbelhåndverk i moderne omgivelser

60 - 80 - 100 - 120 - 160 + AIR Unlimited

AIR kommer i to særpregede utførelser: AIR Wood med fingertappet skjult innvendig skuff og sideoppbevaring i massiv eik samt AIR Solid – et minimalistisk servantskap med to skuffer.

Alle servantskap i AIR

Baderomsmøbler

AIR Solid

Minimalistiske AIR Solid gir en luftig følelse i badet. Med AIR Solid kan du enkelt skape ditt helt egne ikoniske baderomsmøbel.

Se mer

Baderomsmøbler

AIR Wood

AIR Wood er selve symbolet på smålandsk håndverkstradisjon. AIR Wood tilbyr deg nesten grenseløse muligheter innen personlige valg.

Se mer
INR Wood Unlimited med speil LOOX 110.

Baderomsmøbler

AIR Unlimited

INR gir deg med AIR Unlimited for første gang muligheten til å bygge ditt helt eget baderomsmøbel med måltilpasset benkeplate.

Se mer

G R A N D

Romslig møbel med gjennomtenkte detaljer

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Navnet GRAND er ingen tilfeldighet og det vil du merke når du gjør et dypdykk i de fine funksjonene og tilvalgene. Velg mellom tre utførelser på skuffer og ulike varianter av servanter.

Alle servantskap i GRAND

badrumsmöbler grand solid

Baderomsmøbler

GRAND Solid

GRAND-serien av servantskap skjemmer deg bort med ekstra stor og gjennomtenkt oppbevaring, innebygd LED-belysning og lyd som du styrer via mobilen.

Se mer
badrumsmöbler grand grip

Baderomsmøbler

GRAND Grip

Den minimalistiske designen får GRAND Grip takket være grepet i matt svart, matt grå eller matt hvit. Og med en dybde på hele 45 cm får du plass til omtrent alt.

Se mer

Baderomsmøbler

GRAND Classic

GRAND-serien av servantskap skjemmer deg bort med ekstra stor og gjennomtenkt oppbevaring, innebygd LED-belysning og lyd som du styrer via mobilen.

Se mer

V I S K A N

Tidløs møbeldesign i sitt livs beste form

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Svenskproduserte VISKAN Solid byr på mange størrelser, flere servanter og flere tilvalgsmuligheter. Velg mellom tre utførelser på skuffer og herlige farger.

Alle servantskap i VISKAN

Baderomsmøbler

VISKAN Solid

VISKAN har et høyt utstyrsnivå, men du vil ikke angre hvis du velger et eller flere tilvalg for å sette dit eget preg på møbelet. Hva med lys under servantskapet eller praktisk dobbel stikkontakt i nedre skuff til krølltangen?

Se mer

Baderomsmøbler

VISKAN Grip

VISKAN har et høyt utstyrsnivå allerede fra start, men du vil ikke angre hvis du legger til et eller flere tilvalg for å sette ditt eget preg.

Se mer

Baderomsmøbler

VISKAN Classic

VISKAN Grip har et høyt utstyrsnivå, men du vil ikke angre hvis du velger et eller flere tilvalg for å sette dit eget preg på møbelet. Hva med lys under servantskapet eller praktisk dobbel stikkontakt i nedre skuff til krølltangen?

Se mer

L I M I T E D  E D I T I O N

GRAND Walnot™

Helt nya GRAND Walnot är en förstklassig, svensktillverkad badrumsmöbel i äkta träfanér som ser ut som och känns som valnöt men som inte är valnöt. Hur är det möjligt?

Oppdag Walnot

 

S T R Å L E N D E   I N N O V A S J O N E R

Intelligente funksjoner som får baderommet ditt til å utstråle wow

Følg lyset

Speil til baderomsmøbler

Speil til baderomsmøblerRiktig speil eller speilskap setter prikken over i’en på dine nye baderomsmøbler og gir både stemning og karakter til hele rommet. Mange av våre speil har dimbar LED-belysning. Velger du et av speilskapene våre, får du stikkontakt og magnetholder til småting på kjøpet.

Baderomsspeil 


Speilskap

Baderomsmøbler med maksimal oppbevaring

Sats på romslige baderomsmøbler med mye oppbevaringsplass, så får du plass til både dine og familiens kremer og flasker. Alle våre servantskap er innredet Organizers som hjelper deg å holde styr på småtingene. Hver designserie har dessuten sin egen oppbevaring i form av høyskap og veggskap.

Baderomsskap


Servantskap

badrumsmöbler tillval

Ekstrautstyr baderomsmøblene dine

Belysning i øvre skuff og under servantskapet er et populært tilvalg som er både praktisk og stilig, ikke minst nattestid. En skjult stikkontakt i baderomsmøblene er også et veldig praktisk tilvalg som gjør at du kan lade barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skuffen.

Plus-pakker

Åpningsalternativer til våre baderomsmøbler.
Produkter

Hvordan vil du åpne baderomsmøblene dine?

Det er med grepet, håndtaket eller knotten du setter prikken over i’en på baderomsmøblene dine. I sortimentet vårt har vi mange fine alternativer å velge blant.

Åpningsalternativ

Alle møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og støt.
Produkter

Naturlig kunstverk

Å arbeide med og bearbeide våre materialer er noe vi liker veldig godt. Betrakt eikefinéren i Natural Oak og Black Oak skrått fra siden og se hvor vakre årringene i treverket er. La fingertuppene gli over trestrukturen på våre baderomsmøbler og du vil forstå hvorfor kjærligheten til materialene lett kan ta over. På INR arbeider vi kun med de beste naturmaterialene og komposittene – alltid med omtanke for miljøet.

Materialer

 

Andre har også sett på

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står for premium nordisk baderomsdesign med en intelligent innside – laget i materialer som tåler hjemmets tøffeste miljø i minst 15 år.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer

Å velge baderomsmøbler

Du som har innredet baderom en eller til og med et par ganger allerede ler kanskje når du leser rubrikken og minnes om hvordan dine tidligere og kanskje altfor raske avgjørelser og billige løsninger viste seg å bli både problematiske og kostbare i lengden. Kanskje var du en av dem som valgte baderomsmøbel fra et billigere merke, noe du angret senere. Da gjør du sannsynligvis ikke samme feilen igjen.

Du som nå skal kjøpe møbler til bad for første gang – spiss ørene – for her kommer våre 5 beste tips for valg av baderomsmøbler.

1. Velg kvalitet – selv om det koster litt mer

Du kommer til å innrede et baderom og investere i baderomsmøbler kanskje en eller to ganger, høyst tre ganger i ditt liv. Og tiden derimellom? Den bruker du blant annet i baderommet. Du vasker hendene, barberer deg, støvsuger, ler, gråter, stresser for å få både deg selv og barna klare. Imens står baderomsmøblene dine der og utsettes for både slitasje og ekstreme fuktnivåer – dag ut og dag inn.

2. Velg baderomsmøbel med overflatebehandlingen TX Top Extreme™

At baderomsmøblene dine skal holde i mange år tar du nok for gitt, men siden baderomsmiljøet er så utrolig utsatt for fukt og daglig slitasje, bør du investere i en innredning som er spesielt tilpasset for våtrom og fuktige miljøer. Risikoen for fuktskader er ellers veldig høy. Kvalitet og motstandsdyktighet mot fukt er noe som vi hos INR har lagt stort fokus på. Vi har utviklet den unike overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som kapsler inn møbelet og gjør det mange ganger mer bestandig mot fukt og støt enn tilsvarende baderomsmøbel på markedet.

TX Top Extreme™ inngår i prisen for samtlige av våre baderomsmøbler, baderomsskap og speilskap, og garanterer en livslengde på minst 15 år – den lengste i sitt slag.

3. Velg svenskproduserte baderomsmøbler

Et annet aspekt som er verdt å ta med i betraktningen når du skal velge baderomsmøbler er hvor de er laget. Hva betyr svenskprodusert for deg? For oss på INR har betydningen mange sider. Ved siden av den kvalitetsfølelsen som svenskprodusert gir, så innebærer det full kontroll på hele produksjonskjeden; fra design til installert produkt. Det betyr gode arbeidsforhold i produksjonen og det innebærer minimal miljøpåvirkning takket være korte transportavstander.

4. Velg baderomsinnredning med lang garanti

I kampens hete, hvem bryr seg egentlig om baderomsmøblene dine har 5 eller 15 års garanti? For mange av oss er både 5 og 15 år så langt inn i framtiden at det nesten ikke spiller noen rolle. Men tiden går fort, det må vi nok alle innrømme, og plutselig står vi der med utflyttede barn. Da kan det være godt å vite at baderomsmøblene i alle fall holder en stund til. Og i tillegg med den fine lakken intakt.

5. Velg baderomsmøbler i ønsket stil og farger

Den vanligste fargen på baderomsmøbler i nordiske hjem er hvit, og da ofte i hvit matt. Og årsaken til det behøver vi nok ikke si så mye om. Hvite baderomsmøbler er både pent og passer til de fleste veggfarger. Men du som vil ha et servantskap eller et baderomsskap som ingen andre har, vil vi gjerne tipse om muligheten til å bestille baderomsmøblene dine i valgfri NCS-farge. Møblene lakkeres til og med innvendig med den valgte fargen, og selvfølgelig forsegles overflaten med TX Top Extreme for ekstra lang holdbarhet.

Hva skal jeg tenke på når jeg velger baderomsmøbler?

Sats på så mye oppbevaring som mulig når du velger baderomsmøbler. Det største servantskapet du kan få plass til er ofte det beste valget. Og er dere flere som bruker badet er det praktisk å ha dobbelservant.

Hva koster nye baderomsmøbler?

Kostnaden for nye baderomsmøbler varierer med kvalitet, opprinnelse, størrelse og materialer. Priset er generelt en god veiledning for kvalitet og holdbarhet. En vanlig størrelse på servantskap til et mindre baderom er 60 cm og da bør du regne med en kostnad på kr 10 000,- - 15 000,- hvis du vil ha kvalitet.

Hvor lenge skal baderomsmøbler vare?

Oftest vil man at baderomsmøblene skal vare i minst 10 år - helt enda lenger. Men varigheten på baderomsmøbler varierer mye avhengig av opprinnelse, pris og kvalitet. Svenskproduserte baderomsmøbler pleier å være en garanti for lang holdbarhet og se gjerne litt ekstra på den lovede garantien hvis du vil at baderomsmøblene dine skal vare lenge.

Finnes det baderomsmøbler i farge?

Ja. Du kan velge hvilken farge du vil på NCS-standardfargeskalaen når du bestiller baderomsmøblene dine. Møblene lakkeres både utvendig og innvendig med din valgte farge og du kan få oppbevaring i samme farge. På utsiden forsegles våre baderomsmøbler med overflatebehandlingen TX Top Extreme som beskytter mot fukt og støt i 15 år eller mer.

Hvor kan jeg finne små baderomsmøbler?

I sortimentet har vi baderomsmøbler fra 40 cm og oppover. De aller minste servantskapene leveres ofte med dør i stedet for skuffer for best utnyttelse av plassen innvendig. Velg mellom ulike utførelser på døren.

Baderomsmøbler i mørk eik

Baderomsmøbler i mørk eik

Baderomsmøbler i farg

Baderomsmøbler i farg

Badrumsmöbler i ek

Baderomsmøbler i eik

Baderomsmøbler med belysning

Baderomsmøbler med belysning