Air Solid

Svevende lett, men romslig på samme tid. Air Solid kan skilte med minimalistisk perfeksjon med strenge linjer mellom skuffefronter og dører. Air Solid produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited med frie moduler og måltilpasset benkeplate

Mål

Høyde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Farger

Hvit NCS

Oppbevaring

Velg til oppbevaring i ulike størrelser fra møbelserien Viskan Solid i samme farge som møbelet ditt eller gå for høyskapet Twin med dobbelsidig speildør. Oppdag

AIR Solid Unlimited med LOOX 110 og EPIC 13

Skap ditt møbel

I møbelverkstedet vårt bygger du servantskapet ditt og utstyrer det med de tilvalgene du ønsker: belysning i og under servantskapet, dobbel stikkontakt og selvfølgelig et servantbatteri og bunnventil i matchende stil. Velg til oppbevaring og et stilig speil og du har kommet et godt stykke på vei med å møblere badet ditt.

Kom i gang og skap


Servant med benkeplate

Serien inkluderer tre tynne, vakre og slitesterke benkeplater i kvartskompositt. Kombiner med den runde servanten i matt hvit eller matt sort porselen og velg et høyt servantbatteri og åpen bunnventil. Benkeplatene kan bestilles med eller uten hull til servantbatteri.

Våre materialer

Servant i matt hvit porselen med benkeplate Raw Concrete. Velg servantbatteri i høyden Høy samt åpen bunnventil.

Servant Soak
Porselen / Matt hvit
Ø:390 H:110

Benkeplate Air
Plain White Satin / Kvartskompositt
H:12 D:455

Benkeplate Air
Raw Concrete Satin / Kvartskompositt
H:12 D:455

Benkeplate Air
Raven Satin / Kvartskompositt
H:12 D:455

Servant i matt svart porselen med benkeplate Raw Concrete. Velg servantbatteri i høyden Høy samt åpen bunnventil.

Servant Soak
Porselen / Matte Black
Ø:390 H:110

Benkeplate Air
Plain White Satin / Kvartskompositt
H:12 D:455

Benkeplate Air
Raw Concrete Satin / Kvartskompositt
H:12 D:455

Benkeplate Air
Raven Satin / Kvartskompositt
H:12 D:455


Tilvalg

Tilfør møbelet ditt det lille ekstra med ett eller flere tilvalg: stemningsskapende, sensorstyrt belysning i og under servantskapet og en praktisk stikkontakt. Oppbevaring til småting i to eksemplarer inngår i hver øvre skuff. Suppler med flere.

Plus Light

Sensorstyrt LED-belysning under servantskapet og i den øvre skuffen som begynner å lyse når du kommer inn i rommet. 3000 K, 150–530 lm. Juster tid og avstand etter ønske.

Accent / NCS

Få servantskapet, speilskapet og høyskapet ditt lakkert i en av 2050 herlige farger på NCS standardkart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accent-farger. Accent / NCS

Tvättställsblandare

Till Air väljer du någon av de höga tvättställsblandarna alternativt inbyggnads. Tänk då på att beställa din bänkskiva utan hål. Välj en öppen bottenventil.


Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer
badrumsskåp

Baderomsskap

Bli kjent med våre svenskproduserte baderomsskap som vi har utstyrt med hyller og skuffer og skjult stikkontakt som tilvalg.

Se mer