AIR SOLID

Svevende følelse med fleksibel oppbevaring og valgfri farge

Minimalistiske AIR Solid med sin touch av stuemøbel gir en luftig følelse i badet. AIR bygger på moduler i ulike størrelser og med ulike funksjoner som du kombinerer med servant, og benkeplate i kvartskompositt. Med AIR Solid kan du enkelt skape ditt helt egne ikoniske baderomsmøbel.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + AIR Unlimited med frie moduler og måltilpasset benkeplate

Mål

Høyde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Farger

AIR Unlimited
60 + 40 Åpen + 40 Dør

Skap ditt eget møbel

Utgå fra grunndesignen – ett hvitt ark – og innta rollen som innredningsdesigner. Du kan velge farge, benkeplate og andre tilvalg etter din egen smak. AIR Solid finnes i 11 ferdige kombinasjoner – designerens valg, men mulighetene slutter ikke der. Med AIR Unlimited kan du kombinere modulene i 40, 60, og 80 cm fritt etter eget ønske og smak opp til 240 cm bredde.

Kom i gang og skap

Mer om AIR Unlimited

Den vakkert formede servanten med avsmalnende bunn skaper et skyggespill mot benkeplaten. Oppbevaring for småsaker følger med i to eksemplarer til hver øverste skuff.

Design og kvalitet

Vår mest eksklusive serie AIR byr på mye mer enn et attraktivt utseende. De håndplukkede benkeplatene i kvartskompositt er ikke bare skjønne å både se og ta på – de er også ekstremt solide og holdbare. Selve møblet har blitt behandlet med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter overflaten mot fukt og støt.

Se alle AIR

Hvit som snø eller fargesprakende original. Her AIR Solid 100 A i Premium White med servantbatteri, takdusjsett, dusjvegg og håndkletørker i Brushed Bronze – en del av INR Unleashed.

Smarte tilvalg

Når du har satt formen er det klart for å fundere over hvilke tilvalg man vil ha. Sensorstyrt LED-lys i øverste skuffe og under møblet er et stemningsgivende og praktisk tilvalg. Dobbel stikkontakt i den nederste skuffen er et annet populært tilvalg som du neppe kommer til å angre på.

Tilvalg

Match den toppmonterte servanten i matt porselen med en av våre høye servantblandere.

Kundenes favoritter

Servantskap

AIR Solid Unlimited

Servantskapet du skaper selv. Fyll på med frie moduler fra venstre til høyre og se hvordan servantskapet ditt vokser fram.

Premium White NCS med TX Top Extreme™

Fra kr 33 040

Servantskap

AIR Solid 60

Servantskap med to skuffer. Svevende følelse og minimalistisk design. TX Top Extreme™.

Premium White NCS med TX Top Extreme™

Fra kr 19 920

Servantskap

AIR Solid 120 A

Servantskap med to skuffer og oppbevaring med dør. Svevende følelse og minimalistisk design. TX Top Extreme™.

Premium White NCS med TX Top Extreme™

Fra kr 29 900

Servantskap

AIR Solid 160

Servantskap med fire skuffer og to servanter. Svevende følelse og minimalistisk design. TX Top Extreme™.

Premium White NCS med TX Top Extreme™

Fra kr 40 400

Personliggjør møbelet ditt

Servantskapene har et høyt utstyrsnivå selv uten at du bestiller tilvalg, men du vil ikke angre hvis du legger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg på møbelet. Hva med sensorstyrt belysning i skuffen eller dobbel stikkontakt i nederste skuff?

Skap ditt ikoniske baderomsmøbel i Møbelverkstedet

Åpne skuffen, slå på lyset og ta en titt ovenfra. Lagre det ferdige oppsettet ditt og ta med til en forhandler.

Åpne Møbelverkstedet

Vannlås er inkludert når du kjøper din AIR. Kompletter med en åpen bunnventil i ønsket finish.

Velg mellom mange lekre og praktiske tilvalg. Dobbel stikkontakt og sensorstyrt belysning i skuff og under servantskapet er noen av favorittene.

Pluspakker

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre fem utvalgte Accent-farger.

NCS

Servantbatterier

Servantbatteriet er med på å gi baderommet karakter og er et viktig tilbehør uansett hvilket du velger. Kompletter med pop-up i samme finish.

Finn din favoritt

Produkter
Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme™-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Hjemme hos

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer