A I R  S O L I D

Svevende følelse med fleksibel oppbevaring og valgfri farge

Minimalistiske AIR Solid med sin touch av stuemøbel gir en luftig følelse i badet. AIR bygger på moduler i ulike størrelser og med ulike funksjoner som du kombinerer med servant, og benkeplate i kvartskompositt. Med AIR Solid kan du enkelt skape ditt helt egne ikoniske baderomsmøbel.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + AIR Unlimited med frie moduler og måltilpasset benkeplate

Mål

Høyde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Farger

Hvit NCS

Skap ditt eget møbel

Utgå fra grunndesignen – ett hvitt ark – og innta rollen som innredningsdesigner. Du kan velge farge, benkeplate og andre tilvalg etter din egen smak. AIR Solid finnes i 11 ferdige kombinasjoner – designerens valg, men mulighetene slutter ikke der. Med AIR Unlimited kan du kombinere modulene i 40, 60, og 80 cm fritt etter eget ønske og smak opp til 240 cm bredde.

Kom i gång og skap


Se alle VISKAN Solid

Smarte tilvalg

Når du har satt formen er det klart for å fundere over hvilke tilvalg man vil ha. Sensorstyrt LED-lys i øverste skuffe og under møblet er et stemningsgivende og praktisk tilvalg. Dobbel stikkontakt i den nederste skuffen er et annet populært tilvalg som du neppe kommer til å angre på.

Tilvalg

Personliggjør ditt møbel

Våre servantskap har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med sensorstyrt belysning eller dobbel stikkontakt i nedre skuff?

Skap ditt ikoniske baderomsmøbel i Møbelverkstedet

Åpne skuffen, slå på lyset og ta en titt ovenfra. Lagre det ferdige oppsettet ditt og ta med til en forhandler.

Åpne Møbelverkstedet

Åpningsalternativer til våre baderomsmøbler.

Alternativer for baderomsmøbler

Grep og håndtak

Knotter og håndtak gir karakter til ditt servantskap. Ta deg tid til å føle deg før du bestemmer deg.

Se mer
Plus Power gir deg dobbelt strømuttak (220 V) i nedre skuff til høyre.

Alternativer for baderomsmøbler

Plus-pakke

Belysning i og under servantskapet er et populært tilvalg som er både praktisk og pent, ikke minst nattestid.

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

NCS & INR Accent

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, speil eller veggskap/høyskap fra 2019.

Se mer

Andre har også sett på

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

Materialer

I INR arbeider vi kun med de beste natur- og komposittmaterialene, utviklet for å gjøre stunden på badet til en nytelse for deg.

Se mer