Slik velger du riktig dusj

Er du på jakt etter en dusjvegg har du kommet til rett sted. Kanskje er du helt i begynnelsen av baderomsprosessen og foreløpig sonderer utvalget av dusjvegger. Eller så har du kommet et stykke lenger og har ganske bra kontroll og er klar til å ta en beslutning.

Uansett, så tror vi at vi har dusjveggen du leter etter. INR er Sveriges ledende produsent av førsteklasses dusjvegger, og det finnes nesten ingen dusjvegg vi ikke kan lage. Bla gjennom vårt brede sortiment så forstår du hva vi mener!

Se våre dusjvegger

Velg ønsket løsning

Utforsk våre dusjhjørner i fem serier med en eller flere dører.

Dusjhjørner

Våre fem serier tilbyr løsninger for både den store og lille nisjen.

Dusjvegg i nisje

En dusjvegg langsmed en vegg er en løsning hvis gulvsluket er plassert langt fra hjørnet.

Dusjvegg midt på vegg

Den perfekte løsningen hvis du ikke har tilstrekkelig fall i gulvet.

Dusjkabinett

Badekarskjerm

Hvorfor skal du velge en dusjvegg fra inr?

Hos INR har vi laget måltilpassede dusjvegger i glass i 30 år, og vi kan nok uten å overdrive kalle oss spesialister på smarte dusjløsninger. I vårt standardsortiment har vi opp mot 70 ulike varianter dusjvegger av alle slag; dusjhjørner, dusjvegg i nisje, dusjvegg midt på vegg eller skyvedørsløsning i glass. De fleste i mange varianter og spennende glass; 6, 9 eller 10 mm tykkelse.

Dusjvegger for alle mulige og umulige baderom

Det finnes få dusjvegger som vi ikke har støtt på eller laget i løpet av våre 30 år i bransjen, og hvis du mot formodning ikke skulle finne din nye dusjvegg i vårt allerede brede standardsortiment av dusjer er det fritt fram å skape din helt egne dusjløsning.

Fra skisse til ferdig dusjvegg

Når du vil skape din helt egne dusjløsning, er det enklest om du tar utgangspunkt i en dusjvegg i sortimentet vårt, lager en enkel skisse og tar den med til en av våre forhandlere som vil hjelpe deg videre.

Leveringstid på måltilpassede dusjløsninger er ca 20 arbeidsdager. Les mer om måltilpassede dusjvegger.

Se våre dusjvegge

Andre har også sett på

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer