Dusjvegg midt på veggen

Å installere en dusjvegg midt på en vegg er en elegant og stilig løsning som virkelig setter dusjen i sentrum. Men det forutsetter at sluket er riktig plassert. Kanskje har det vært badekar der hvor dusjsonen er nå og sluket er allerede plassert et stykke fra hjørnet. Da kan en av løsningene på denne siden fungere meget bra.

Ulike typer dusjvegg for montering midt på vegg:

  • Walk-in-dusj med beslag og/eller ramme
  • U-dusj med veggprofil

Walk-in-dusjer

De mest majestetiske løsningene er de som er helt frittstående walk-in-løsninger i serien ARC, som holdes på plass av ulike kombinasjoner beslag og ramme/skinne. Disse 8 mm dusjglassene bestilles på mål og du kan få dem fra gulv til tak hvis du ønsker det. Det du må tenke på før du velger en slik løsning er fallet på gulvet og slukets plassering. Disse åpne løsningene gir en skikkelig luksusfølelse, men er ikke like omsluttende som en mer tradisjonell løsning med flere glass og dører.

ARC Original   ARC Frame

Se alle

Dusjvegg

ARC 43 Original Plus

Et frittstående løsning i 8 mm glass for plassering midt på en vegg. Måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller og fra gulv til tak, opp til 2700 mm. Tilpasses enkelt etter akkurat dine mål.

Blank krom Matte Black Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze

Fra kr 21 590

De aller fleste dusjløsninger fra INR produseres i Sverige og har herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet i tillegg til 15 års garanti. Ditt premiumvalg av dusjvegg.

U-dusj

Hvis du ønsker en mer omsluttende følelse når du dusjer, skal du velge LINC Monument, som er en såkalt u-dusj og som monteres midt på vegg. Kombinér gjerne med oppbevaringsløsningen PILE i hver av veggprofilene, så slipper du å ha sjampoflasker og såpeflasker stående på gulvet. LINC Monument har 6 mm glass, tetningslister mot gulv og magnetlister mellom dørene.  

LINC Monument

Andre har også sett på

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer