Dusjvegg midt på vegg

På større bad kan dusjen plasseres ved den ene langsiden. Kanskje er det slik at det tidligere har vært et badekar på badet. Da er gulvbrønnene som regel plassert for langt bort fra hjørnet til at det kan fungere med et dusjhjørne. Bla ned for å se et par eksempler på våre mest populære dusjhjørner i våre fem serier - alle svenskproduserte og med 15 års garanti.

TRAC Midt på vegg

Låt den snygga praktiska TRAC-skenan rama in duschutrymmet.

Se mer

LINC Monument

Store buede glass i 6 mm tykkelse. Svanemerket.

Se mer

ARC 43

Stilren walk-in-løsning med plass for doble takdusjer. 8 mm glass.

Se mer

Hur stor vil du ha dusjen?

I vårt sortiment har vi flere dusjmodeller som kan plasseres midt på veggen – fra LINC Monument med buede glass som kan felles inn mot veggen når dusjveggen ikke brukes, til majestetiske EPIC med plass til to takdusjer - kanskje noe for det aller største baderommet. Se også vår minimalistiske walk-in-løsning i ARC-serien eller tilsvarende modell i TRAC-serien med en pen skinne langs gulvet som hindrer vannet i å flyte ut over baderomsgulvet når du dusjer.

Se alle våre dusjvegger

EPIC Midt på vegg

Vår mest eksklusive dusjserie med 10 mm glass og pivotbeslag har plass til to modeller for plassering midt på vegg.

Andre har også sett på

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Se mer

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer