dusjvegg midt pa vegg

Dusjvegg midt på veggen

Dusjvegger for plassering midt på vegg

En dusjvegg midt på vegg er en stilig løsning som virkelig setter dusjen i fokus. Men det forutsetter at sluket er riktig plassert. Kanskje har det vært et badekar der hvor dusjsonen er nå og sluket er allerede plassert et stykke fra hjørnet. Da kan en av løsningene på denne siden fungere meget bra. Eller klikk på linken for å gå rett til oversikten over alle våre midt på vegg-dusjvegger.

Dusjvegg midt på vegg

dusj midt på veggen

A R C

Walk-in dusjer

De mest majestetiske løsningene er de helt frittstående walk-in-løsninger i serien Arc, som holdes på plass av ulike kombinasjoner beslag og rammer. Disse 8 mm dusjglassene bestilles på mål og du kan få dem fra gulv til tak hvis du ønsker det. Det du må tenke på før du velger en slik løsning er fallet på gulvet og slukets plassering. Disse åpne løsningene gir en skikkelig luksusfølelse, men er ikke like omsluttende som en mer tradisjonell løsning med flere glass og dører.

Arc Original   Arc Frame


Alle walk-in-løsninger

De aller fleste dusjløsninger fra INR produseres i Sverige og har herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet i tillegg til 15 års garanti. INR er ditt premiumvalg av dusjvegg.
u-dusch dusch mitt på vägg

L I N C   O R I G I N A L

U-dusj

Hvis du ønsker en mer omsluttende følelse når du dusjer, skal du velge Linc Monument, som er en såkalt u-dusj og som monteres midt på vegg. Kombinér gjerne med oppbevaringsløsningen Pile i veggprofilen, så slipper du å ha sjampoflasker og såpeflasker stående på gulvet. Linc Monument har 6 mm glass, tetningslister mot gulv og magnetlister mellom dørene.  

Linc Monument

Relaterte sider

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer
Skreddersydd dusjvegg Arc 4 Original i Brushed Stainless. Air Wood Unlimited.

Skreddersydd dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i 35 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer