Dusjdører

Dusjdører for bad av alle typer og størrelser

Dusjdører plasseres oftest i en eller annen form for nisje med enten en dør, en dør og en fastvegg eller mer avanserte varianter med flere dører og fastvegger for den skikkelig brede nisjen. Her sorterer vi også inn skyvedør.

I vårt brede sortiment av svenskproduserte dusjdører har vi mange ulike varianter som også er forskjellige både når det gjelder funksjon og design. Er det dusjdør  med veggprofiler du vil ha eller foretrekker du store glassflater og beslag?

I denne artikkelen ser vi på 6 vanlige varianter dusjdører:

  • Dusjdører med foldedører
  • Dusjdører med veggprofil
  • Dusjdører uten veggprofiler
  • Pivothengte dusjdører
  • Skråkappede dusjdører
  • Skyvedør i nisje

Dusjdører med foldedører

For den smale nisjen anbefaler vi innsvingbare foldedører. Når du drar i grepet folder døren seg på midten, noe som gjør det enkelt å komme inn i dusjen selv om dusjsonen er liten. Dusjdørene i LINC Flex har 6 mm klart glass og flere finisher på profil og grep. Komplettér gjerne med dusjoppbevaringen PILE som integreres i veggprofilen, så får du en smart oppbevaring på innsiden av dusjen.

LINC Flex

Se alle

Dusjvegg

LINC 2 Flex

En foldedør i 6 mm glass. Finnes i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kan kombineres med PILE.

Matte Black
Polished Matte Brushed

Fra kr 7 590

Det er nisjemål flis til flis som avgjør bredden på løsningen. Og det er viktig å ikke måle før det er ferdig flislagt.

Dusjdører med veggprofil

Den kanskje vanligste typen dusjdører er de med veggprofil og tetningslister som er tette mot både gulv og motstående vegg. Ta utgangspunkt i nisjens bredde flis til flis (etter eventuell flislegging) og velg den løsningen som passer best. Komplettér gjerne med dusjoppbevaringen PILE som integreres i veggprofilen, så får du en smart oppbevaring på innsiden av dusjen. Velg blant flere finisher og glasstyper i 6 mm glass.

LINC Original

Se alle

Dusjvegg

LINC 3 Original

To innsvingbare dører i 6 mm glass. Måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller. Kan kombineres med PILE.

Polished Matte Brushed Matte White Matte Black

Fra kr 16 390

Dusjvegg

LINC 4 Original

En fast vegg og en dør i 6 mm glass. Måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller. Kan kombineres med PILE.

Matte White Polished Matte Brushed Matte Black

Fra kr 17 990

De aller fleste dusjløsninger fra INR produseres i Sverige og har herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet i tillegg til 15 års garanti. Ditt premiumvalg av dusjvegg.

Dusjdører uten veggprofil

Hvis du liker store glassflater og minimalt med detaljer, er det dusjdørene i ARC-serien du skal se på. Her får du 8 mm glass og store muligheter når det gjelder å skape din egen helt unike dusjløsning. Ta utgangspunkt i nisjens mål (etter eventuell flislegging) og velg en modell som passer. Vi tilpasser dusjdøren på millimeteren etter dine mål og hvis du har et skråtak i nisjen, så løser vi det også.

ARC Original

Se alle

Dusjvegg

ARC 3 Original

To dører i 8 mm glass. Måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter akkurat dine mål.

Blank krom Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze Matte Black

Fra kr 20 350

Dusjvegg

ARC 4 Original

En fast vegg og en dør i 8 mm glass. Måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter akkurat dine mål.

Blank krom Brushed Brass Brushed Stainless Brushed Bronze Matte Black

Fra kr 21 690

Tenk på at takdusjen bør være montert en stykke over glasset hvis du vil ha muligheten til å åpne eller folde dørene. Beregn en standardhøyde på ca 2000 mm til øvre kant glass. Se respektive dusjmodell.

Pivothengte dusjdører

Blant de mest eksklusive dusjdørene ser vi løsningene i EPIC som takket være sitt pivothengsle svinger rundt sin egen akse. He får du 10 mm glass og dusjdører som monteres i gulv og tak. Baderommets svar på Ferrari. Velg blant flere spennende modeller og glass.

EPIC

Se alle

Dusjvegg

EPIC 1

Dusjløsning med pivothengt 10 mm glass som tross tyngen svinger fjærlett 360° rundt sin egen akse. Måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller.

Polished

Fra kr 25 710

Dusjvegg

EPIC 1 Plus

Dusjløsning med pivothengt 10 mm glass som tross tyngen svinger fjærlett 360° rundt sin egen akse. Måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller.

Polished

Fra kr 28 240

Hvis veggene i nisjen ikke er helt loddrette, må glasset tilpasses. Heldigvis er dette en kostnadsfri tilpasning for de fleste dusjdører.

Skråkappede dusjdører

De aller fleste av våre dusjløsninger kan tilpasses og skråkappes etter for eksempel et skråtak i baderommet. Og som oftest er dette inkludert i prisen til grunnmodellen. Bruk gjerne vår måltakingsmanual til hjelp når du skal måle opp en nisje med skråtak.

Skreddarsydd dusjvegg

De aller fleste av våre dusjløsninger kan tilpasses og skråkappes etter for eksempel et skråtak i baderommet. Og som oftest er dette inkludert i prisen til grunnmodellen

Skyvedør i nisje

En stilren modell er skyvedørsløsningen i 8 mm glass, som tilpasses både i høyde og bredde etter nisjen din. Velg blant mange spennende glasstyper.

ARC Skyvedør

Andre har også sett på

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Dusjdører for nisje – en praktisk og estetisk løsning

varianter på disse dusjdørene. I våre fem dusjserier er det noe for enhver smak og lommebok! Imidlertid er det en del ting å tenke på før du bestiller. Hvis du renoverer et bad, er det viktig å måle nisjen først og fremst etter at det er ferdig flislagt ellers blir målet helt feil. I en del tilfeller er veggene heller ikke helt loddrette og da kreves det ekstra tilpasning av glasset. Heldigvis er dette en kostnadsfri tilpasning som er inkludert i modellens grunnpris. Det samme gjelder ved tilpasning for skråtak.

Om måltilpassede dusjdører