Dusjhjørner for små og store baderom

Dusjhjørner er dusjvegger som plasseres i et av hjørnene på badet og har vanligvis en eller to dører – og noen ganger flere vegger. Under ser du et eksempel fra en av våre fem dusjserier – alle med sin egen unike karakter. Uansett hvilken av disse seriene du velger dusjhjørnet fra får du et svenskprodusert dusjhjørne med 15 års garanti.

Se alle våre dusjhjørner

Dusjhjørner i fem designserier

15 innsvingbare dusjhjørner med veggprofil og flere glassvalg i 6 mm tykkelse.

LINC Dusjhjørner

3 dusjhjørner med foldedører for små baderom. Dusjhjørner i 6 mm glasstykkelse.

SYNC Dusjhjørner

10 fleksible dusjhjørner i 8 mm glass i mange varianter med beslag i krom, messing eller matt svart.

ARC Dusjhjørner

3 dusjhjørner med skinne som holder vannet på plass.

TRAC Dusjhjørner

Vårt mest luksuriøse dusjhjørne i 10 mm tykkelse og i mange glasstyper.

EPIC 13

Fordeler med dusjhjørner

Dusjhjørner er et plassbesparende valg av dusjvegger, særlig hvis du velger dusjhjørner med dører som kan svinges inn når dusjen ikke er i bruk. Nesten alle våre dusjhjørner kan svinges inn mot hjørnet og sparer dermed viktig plass i baderommet når dusjen ikke er i bruk.

Dusjhjørner for små baderom

Velger du et av våre dusjhjørner fra serien SYNC kan du folde dørene inn og på den måten få plass til en dusj i et lite baderom. SYNC er dusjhjørner for små baderom, helt ned til 3-4 kvadratmeter. Er det mulig? tenker du kanskje. Absolutt! Se på SYNC 12, så ser du hva vi mener.

Dusjhjørner som er ’best i test’ på vanskelige plasser

Så har vi den klassiske bekymringen med et vindu som er plassert nær hjørnet. Dette er ganske vanlig i hus fra 70-tallet – den gang det var vanlig å plassere et badekar under vinduet. Når barna er voksne og har flyttet ut, vil man kanskje erstatte badekaret med et pent og praktisk dusjhjørne – og så står man der med vinduet som er i veien. I stedet for å flytte på vinduet kan du velge et av våre dusjhjørner som kan plasseres helt inntil hjørnet – innenfor vinduet. LINC Monument og LINC Niagara er to dusjhjørner som fungerer utmerket på slike steder. Se Dusjverkstedet, så ser du hva vi mener. (OBS! Merk at du må ha installert Flash for å få utbytte av Dusjverkstedet). LINC Niagara er for øvrig Sveriges mest kjøpte dusjhjørne – et ‘dusjhjørne best i test’ med mange uslåelige fordeler både når det gjelder montering og funksjonalitet. Alle dusjhjørnene i LINC og SYNC kan monteres med borrfri monteringssett, dvs at du kan montere dusjveggene uten å borre i veggen.

Klart glass, frostet eller grått?

Hvis du har en del plass til overs, har du flere valgmuligheter når du velger blant dusjhjørnene våre og da handler det kanskje mer om farge, tykkelse på glass og design enn funksjonalitet. Tenker du deg en løsning med veggprofiler og tetningslister som holder vannet på plass (LINC), trendy skinne (TRAC) eller så lite beslag som mulig (ARC og EPIC)? I samtlige designserier finner du et stort antall dusjhjørner med mange muligheter når det gjelder valg av glass. Hvis du vil at badet ditt skal føles så romslig som mulig, anbefaler vi et dusjhjørne i noen av våre klart glass-alternativer; Klart glass, Opal klar eller Klart glass med Timeless. Timeless er en permanent overflatebehandling som gjøres under herdingen. Den tetter de små porene i glasset og gjør at kalk og smuss ikke så lett fester seg. Hvis du foretrekker en mer privat følelse når du dusjer, kan du vurdere de frostede eller gråtonede glassene – eller hvorfor ikke det nye Dark Frost (ARC og TRAC) som gir en elegant og sober følelse til hele rommet.

Måltilpasset dusjhjørne eller et dusjhjørne 90x90 eller 80x80?

Når det gjelder størrelsen på dusjhjørnet, så måltilpasses de fleste av dusjhjørnene våre kostnadsfritt innen gitte intervaller på respektive produktside. Hvis det er behov for å få en eller flere sider skråkappet pga et skråtak, så er det oftest ikke noe problem. Du kan filtrere på "Kan skråkappes" » på dusjveggene våre, så ser du hvilke muligheter for ekstra måltilpasning som finnes. Og se gjerne på siden vår om måltilpasset dusjvegg hvis du går i tanker om å få laget din helt egne, unike dusjløsning.

For deg som ser etter et dusjhjørne i mer standardiserte mål – f. eks. 90x90, 80x80, 80x90, 90x80 eller lignende – så tilbyr vi våre mest populære dusjhjørner i akkurat disse målene til en lavere pris enn de måltilpassede modellene. Se etter ordet «standardmål» når du blar gjennom siden vår med dusjhjørner.

Se alle våre dusjhjørner

Andre har også sett på

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Se mer

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Se mer