Dusjhjørner

Å ha dusjen i et hjørne er en smart måte å frigjøre overflate og optimere dusjen på – ikke minst fordi to av veggene allerede er på plass. Hvis du har en mindre dusjplass, frigjør du enkelt gulvflate ved å velge en modell med dører som kan foldes både innover og utover. Det gjør det lettere å gå inn og ut av dusjen, samtidig som den tar minimalt med plass når den ikke er i bruk. Bla ned for å se et par eksempler på våre mest populære dusjhjørner i våre fem serier - alle svenskproduserte og med 15 års garanti.

Se alle våre dusjhjørner

Velg serie

LINC Dusjhjørner

Svanemerket dusjserie med 6 mm glass og tilnærmet uendelige valgmuligheter.

Les mer

SYNC Dusjhjørner

Dusjhjørner med 6 mm glass og smart foldefunksjon - perfekt for det lille baderommet!

Les mer

ARC Dushjørner

10 fleksible dushjørner

Les mer

Mange fordeler med dusjhjørner

Dusjhjørner er i grunnen en enklere versjon av det tradisjonelle dusjkabinettet, men uten karet. Du står altså direkte på gulvet når du dusjer. Dusjhjørner kan være med eller uten tetningslister nedentil og der to dører møtes. Hvis badet er lite, er dører som kan foldes både innover og utover, et pluss. Da blir det lettere å gå inn og ut samtidig som dusjhjørnet tar lite gulvflate når det ikke brukes. Dette gjør dusjhjørner til det ideelle valget for små bad. En annen fordel med dusjhjørner er at de er svært enkle å rengjøre, og at listene kan byttes ved behov.

Se alle våre dusjvegger

TRAC Dusjhjørner

Dusjserie i 8 mm glass med stilren skinne som reduserer sprut.

Les mer

EPIC Dusjhjørner

Vår mest eksklusive dusjserie med 10 mm glass og innovative pivotbeslag.

Les mer

Mer inspirasjon

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Les mer

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Les mer

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer