Dusjhjørner

Ulike typer dusjhjørner for store og små baderom

Dusjhjørner er den vanligste typen dusjløsning og her har vi på INR utallige modeller å velge blant – alle svenskprodusert i herdet sikkerhetsglass og med 15 års garanti. Bli værende på denne siden og utforsk mulighetene blant klassiske dusjhjørner med eller uten veggprofil og smarte dusjhjørner med dusjdører som kan foldes.

5 vanlige varianter dusjhjørner:

  • Dusjhjørner med veggprofil
  • Dusjhjørner med foldedører
  • Dusjhjørner uten veggprofil
  • Dusjhjørner med ramme
  • Dusjhjørne ved vindu

Å vurdere akkurat hvilken type og modell dusjhjørne som passer deg og badet ditt blir det neste viktige steget i beslutningsprosessen. Da er det også på tide å tenke på målene samt vurdere glass, finish og eventuelle tilvalg. Dette gjør du på produktsiden til det respektive dusjhjørnet. Men først skal du velge den typen av dusjhjørne som tiltaler deg mest.

Dusjhjørner med veggprofil

Det mest klassiske dusjhjørnet er det som har to rette eller buede dører med profiler som skrus eller limes mot veggen. Men før du bestemmer deg for en slik modell bør du tenke på hvordan du ser for deg innredningen som et hele. Hvis du har et servantskap helt inntil dusjen, kan det være bedre å satse på et dusjhjørne med en dør og en fastvegg eller en helt frittstående skjerm.

Dusjene i serien LINC Original har tetningslister mot gulv og mellom glass, noe som hindrer vann å finne veien utenfor dusjområdet. Her får du også praktisk hev-/senkfunksjon og dører som du kan åpne både innover og utover. Alle dusjhjørnene i LINC-serien kan limes opp og kombineres med den smarte dusjoppbevaringen PILE.

LINC Original

Se alle

Dusjhjørne

LINC Angel

Et funksjonelt dusjhjørne med to rette, innfellbare dører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC Angel fås i faste standardmål som du kan kombinere fritt, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Blankpolert Mattbørstet Hvit Svart

Fra kr 8 990

Dusjhjørne

LINC Niagara

Et funksjonelt dusjhjørne med to buede, innfellbare dører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC Niagara dører kan du kombinere fritt og montere på nær sagt alle tenkelige måter. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Blankpolert Svart Hvit Mattbørstet

Fra kr 9 290

Dusjhjørne

LINC 15 Original

Et funksjonelt dusjhjørne med en fast vegg og en mindre vegg dør i 6 mm tykt glass og med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Hvit Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 24 590

Seriene LINC FLEX og LINC ORIGINAL har tetningslister mot gulv og mellom glass, noe som hindrer vannet fra å renne utenfor dusjområdet.

Dusjhjørner med foldedører

I det lille baderommet passer et dusjhjørne med foldedører veldig bra. I serien LINC Flex har vi flere varianter av dusjhjørner der du kan folde en eller flere dører dobbelt. Dette underletter når du skal gå inn i dusjen og gjør at du enkelt unngår at døren kommer borti eventuell innredning som er plassert ved siden av. Når du ikke dusjer, tryller du bort dørene ved å folde dem inn mot hjørnet.

LINC Flex

Se alle

Dusjhjørne

LINC 13 Flex

Et dusjhjørne til det lille badet. En fast vegg og en foldedør i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC 13 Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 11 700

Dusjhjørne

LINC Angel Flex

Et dusjhjørne til det lille badet. To foldedører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte Angel Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 13 990

Dusjhjørne

LINC 66 Flex

Et dusjhjørne til det lille badet. En innfellbar dør og en foldedør i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC 66 Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 13 700

De aller fleste dusjløsninger fra INR produseres i Sverige og har herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet i tillegg til 15 års garanti. Ditt premiumvalg av dusjvegg.

Dusjhjørner uten veggprofiler

Du som elsker store og hele glassflater blir sikkert fristet av dusjhjørnene i seriene ARC og EPIC som byr på maksimalt glass i 8 eller 10 mm og minimalt med detaljer. Alle dusjhjørner i disse seriene måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller. Hvis du behøver ytterligere justering, for eksempel et skråtak eller en knevegg, er det oftest ikke noe problem.

ARC Original

Se alle

Dusjhjørne

EPIC 13

Her ser du Nordens mest eksklusive dusjhjørne med en fast vegg og en pivotopphengt dør som er laget i 10 mm tykt glass med en imponerende teknisk presisjon i håndverket. Test og tilpass til nettopp dine mål.

Blankpolert

Fra kr 30 890

Dusjvegg

ARC 15 Original

Dusjhjørne med en fast vegg og en mindre vegg med dør i 8 mm tykt glass. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Krom Messing Svart

Fra kr 37 990

Dusjhjørne

ARC 12 Original

Et stilrent dusjhjørne med to rette, innfellbare dører i 8 mm tykt glass. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Svart Krom Messing

Fra kr 16 390

Tenk på at takdusjen bør være montert en stykke over glasset hvis du vil ha muligheten til å åpne eller folde dørene. Beregn en standardhøyde på ca 2000 mm til øvre kant glass. Se respektive dusjmodell.

Dusjhjørne ved vindu

Det er ikke uvanlig at et vindu er plassert så nær hjørnet at det kan virke vanskelig å plassere et dusjhjørne der. LINC Monument er løsningen på den bekymringen.

Dusj ved vindu

Hvis du har et servantskap helt inntil kan det være bedre å satse på et dusjhjørne med en dør og en fastvegg eller et dusjhjørne med foldedører.

Dusjhjørner med ramme

I vår populære serie ARC Frame i 8 mm glass finner du løsninger for plassering i hjørne med en stilig skinne i blankpolert eller svartlakkert aluminium som hjelper til å holde vannet på riktig side av glasset. Velg blant flere varianter der høyden til plusmodellene kan tilpasses opp til 2700 mm.

ARC Frame

Se alle

Dusjhjørne

ARC 13 Frame

Dusjhjørne med en fast vegg og en dør i 8 mm tykt glass. Den estetiske skinnen rammer inn, samtidig som den hindrer at vannet trekker ut av dusjen. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Blankpolert Svart

Fra kr 21 490

Dusjvegg

ARC 20 Frame

En stilren skjermvegg i 8 mm tykt glass. Den estetiske skinnen rammer inn, samtidig som den hindrer at vannet trekker ut av dusjen. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Blankpolert Svart

Fra kr 13 890

Skjerm

ARC 20 Frame Plus

En stilren skjermvegg i 8 mm tykt glass fra gulv til tak. Den estetiske skinnen rammer inn, samtidig som den hindrer at vannet trekker ut av dusjen. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Blankpolert Svart

Fra kr 14 790

Andre har også sett på

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Fordeler med dusjhjørner

Et dusjhjørne er et plasseffektivt valg av dusjvegger, særlig hvis du velger et dusjhjørne med dører som kan svinges inn når det ikke brukes. Nesten alle våre dusjhjørner kan svinges inn mot hjørnet og frigir dermed viktig plass i badet når dusjen ikke brukes.

Dusjhjørner for små baderom

Velger du et av våre dusjhjørner fra serien LINC Flex kan du dessuten folde dørene dobbelt og på den måten få plass til en dusj i et lite bad. LINC Flex dusjhjørne er for små baderom, helt ned til 3-4 kvadratmeter.

Dusjhjørner som er «best i test» på vanskelige flater

Så har vi den klassiske bekymringen med et vindu som er plassert nær hjørnet. Dette er ganske vanlig i hus bygget på 70-tallet da det ofte var et badekar plassert under vinduet. Når barna har blitt voksne og flyttet ut, vil man kanskje erstatte badekaret med et pent og praktisk dusjhjørne og så står man der med et vindu i veien. I stedet for å flytte vinduet kan du heller velge et av våre dusjhjørner som kan plasseres helt inntil hjørnet – innenfor vinduet. LINC Monument og LINC Niagara er to dusjhjørner som fungerer utmerket på slike flater.

Herdet sikkerhetsglass

Hvis du har en større flate til gode, har du flere valgmuligheter når du velger blant våre dusjhjørner – og da handler det kanskje mer om farge og tykkelse på glass og design enn funksjonalitet. Tenker du deg en løsning med profiler og tetningslister som holder vannet på plass, skinne eller så lite beslag som mulig? I alle våre designserier finner du et stort antall dusjhjørner med mange muligheter når det gjelder valg av glass.

Vil du at baderommet ditt skal føles så romslig som mulig, anbefaler vi et av våre klart og herdet glass-alternativer; Klart glass, Opal Klart glass eller Timeless – klart glass med en permanent overflatebehandling som gjør at kalk og smuss ikke fester seg så lett. Hvis du foretrekker en mer privat følelse når du dusjer, kan du se på de frostede eller gråtonede glassene – eller hvorfor ikke helt nye Dark Frost som gir en meget elegant og sober følelse til rommet. Uansett hva du velger består alle våre modeller av herdet sikkerhetsglass.

Måltilpasset dusjhjørne eller et dusjhjørne 90x90 eller 80x80?

Når det gjelder størrelsen på dusjhjørnet, tilbyr vi løsninger som måler både 80x80 og 90x90. I tilleg kande fleste av våre dusjhjørner måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller på respektive produktside.
Hvis du har et skråtak som gjør at en eller flere sider må skråkappes, så er det oftest ikke noe problem. Du kan også skape en dusj helt ut fra din egen fantasi. Begynn med papir og penn og tegn en skisse som du tar med til nærmeste forhandler for videre dusjprat.