Dusjhjørne LINC Angel med åpne dører.

Dusjhjørner

Ulike typer dusjhjørner for store og små baderom

Dusjhjørner er den mest populære typen dusjløsning og her har vi på INR mange serier og modeller å velge blant – alle svenskprodusert i herdet sikkerhetsglass og med 15 års garanti. De vanligste variantene dusjhjørnene er:

  • Dusjhjørner med veggprofil
  • Dusjhjørner med ramme
  • Dusjhjørner med foldedører
  • Dusjhjørner uten veggprofil
  • Dusjhjørner ved vindu

Start med å utforske hvilken type og modell dusjhjørne som passer best for deg og ditt baderom. Fokuser deretter på det visuelle: glass og finish. Scroll nedover, så ser du lite utvalg av våre dusjhjørner eller klikk under for å gå direkte til hele sortimentet.

Alle dusjhjørner

 

L I N C   O R I G I N A L

Dusjhjørne med veggprofil

Det mest klassiske dusjhjørnet er det med dører og profiler som skrus eller limes mot veggen. I dusjserien Linc Original finner du dusjhjørner som har mange valg når det gjelder finish, glass og størrelse. Karakteristisk for serien er det praktiske løftehengslet med dører som kan åpnes både innover og utover. Alle dusjhjørner i Linc kan limes opp og kombineres med den smarte dusjoppbevaringen Pile.

Linc Original


Alle dusjhjørner

ARC 20 Original, STEEL PLEASURE 2 og LINE i Brushed Bronze. AIR Solid 100 A med LOOX 90.

A R C

Dusjhjørner uten veggprofil

Du som elsker store glassflater, vil garantert like dusjhjørnene i seriene Arc Original og Arc Frame som byr på maksimalt med glass i 8 mm tykkelse. Alle dusjhjørner i disse seriene måltilpasses kostnadsfritt innen angitte intervaller. Skal du gjøre ytterligere justeringer, for eksempel til et skråtak eller til utstikkende vegg eller lignende, er det som regel ikke noe problem.

Arc Original  Arc Frame


Alle dusjhjørner

De aller fleste dusjløsninger fra INR produseres i Sverige og har herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet i tillegg til 15 års garanti. INR er ditt premiumvalg av dusjvegg.

E D G E

Dusjhjørner med ramme

I dusjserien Edge kan vi presentere to stilrene dusjhjørner med ramme. Rammen er tilgjengelig i to eksklusive utførelser; anodisert aluminium som trekker mot rustfritt og matt svart. Unikt for Edge er det nye glasset Sway, med en bølgeformet rillet overflate som du vil elske å dra fingertuppene over.

Edge


Alle dusjhjørner

L I N C  F L E X

Dusjhjørner med foldedører

I det lille baderommet passer et dusjhjørne med foldedører veldig bra. I serien Linc Flex har vi flere varianter av dusjhjørner der du kan folde en eller flere dører dobbelt. Dette underletter når du skal gå inn i dusjen og gjør at du enkelt unngår at døren kommer borti eventuell innredning som er plassert ved siden av. Når du ikke dusjer, tryller du bort dørene ved å folde dem inn mot hjørnet.

Linc Flex


Alle dusjhjørner

Tenk på at takdusjen bør være montert en stykke over glasset hvis du vil ha muligheten til å åpne eller folde dørene. Beregn en standardhøyde på ca 2000 mm til øvre kant glass. Se respektive dusjmodell.

L I N C   M O N U M E N T

Dusjhjørne ved vindu

Det er ikke uvanlig at et vindu er plassert så nær hjørnet at det kan virke vanskelig å plassere en dusj der. Den fleksible dusjløsningen Linc Monument er en god løsning på denne bekymringen og kan monteres helt inntil hjørnet.

Dusj ved vindu


Linc Monument

Relaterte sider

små bad 2024

Guide: Små bad

Våre 10 beste tips for deg som skal planlegge og innrede et lite bad.

Se mer

Skreddersydd dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i 35 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Fordeler med dusjhjørner

Et dusjhjørne er et plasseffektivt valg av dusjvegger, særlig hvis du velger et dusjhjørne med dører som kan svinges inn når det ikke brukes. Nesten alle våre dusjhjørner kan svinges inn mot hjørnet og frigir dermed viktig plass i badet når dusjen ikke brukes.

Dusjhjørner for små baderom

Velger du et av våre dusjhjørner fra serien Linc Flex kan du dessuten folde dørene dobbelt og på den måten få plass til en dusj i et lite bad. Linc Flex dusjhjørne er for små baderom, helt ned til 3-4 kvadratmeter.

Dusjhjørner som er «best i test» på vanskelige flater

Så har vi den klassiske bekymringen med et vindu som er plassert nær hjørnet. Dette er ganske vanlig i hus bygget på 70-tallet da det ofte var et badekar plassert under vinduet. Når barna har blitt voksne og flyttet ut, vil man kanskje erstatte badekaret med et pent og praktisk dusjhjørne og så står man der med et vindu i veien. I stedet for å flytte vinduet kan du heller velge et av våre dusjhjørner som kan plasseres helt inntil hjørnet – innenfor vinduet. Linc Monument og Linc Niagara er to dusjhjørner som fungerer utmerket på slike flater.

Klart glass, frostet glass eller grått?

Hvis du har en større flate til gode, har du flere valgmuligheter når du velger blant våre dusjhjørner – og da handler det kanskje mer om farge og tykkelse på glass og design enn funksjonalitet. Tenker du deg en løsning med veggprofiler og tetningslister som holder vannet på plass, skinne eller så lite beslag som mulig? I alle våre designserier finner du et stort antall dusjhjørner med mange muligheter når det gjelder valg av glass.

Vil du at baderommet ditt skal føles så romslig som mulig, anbefaler vi et av våre klart og herdet glass-alternativer; Klart glass, Opal Klart glass eller Timeless – klart glass med en permanent overflatebehandling som gjør at kalk og smuss ikke fester seg så lett. Hvis du foretrekker en mer privat følelse når du dusjer, kan du se på de frostede eller gråtonede glassene – eller hvorfor ikke Dark Frost som gir en meget elegant og sober følelse til rommet.

Måltilpasset dusjhjørne eller et dusjhjørne 90x90 eller 80x80?

Når det gjelder størrelsen på dusjhjørnet, så måltilpasses de fleste av våre dusjhjørner kostnadsfritt innen angitte intervaller på respektive produktside. Hvis du har et skråtak som gjør at en eller flere sider må skråkappes, så er det oftest ikke noe problem. Du kan også skape en dusj helt ut fra din egen fantasi. Begynn med papir og penn og tegn en skisse som du tar med til nærmeste forhandler for videre dusjprat.