Air Wood

Vårt mest forseggjorte møbel og like autentisk som det ser ut med alle detaljene og fingertappet sideoppbevaring i massiv eik. Her møter håndverkstradisjon fra Småland det moderne livets krav til funksjon når du skaper ditt eget møbel. Air Wood produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited med frie moduler og måltilpasset benkeplate

Mål

Høyde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Finér

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Oppbevaring

I serien finnes det matchende oppbevaring med mulighet for stikkontakt til for eksempel hårføneren. Høyskapene kan fås med eller uten skuffer. Helt nytt er høyskapet Twin med dobbelsidig speildør. Oppdag

Air Wood 160 i Dark Oak hjemme hos Elinne Daniels. Se reportasjet

Skap ditt møbel

I møbelverkstedet vårt bygger du servantskapet ditt og utstyrer det med de tilvalgene du ønsker: belysning i og under servantskapet, dobbel stikkontakt og selvfølgelig et servantbatteri og bunnventil i matchende stil. Velg til oppbevaring og et stilig speil og du har kommet et godt stykke på vei med å møblere badet ditt.

Kom i gang og skap

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.


Velg og skap møbelet ditt

Velg mellom Natural Oak, Dark Oak og Black Oak – ekte eikefinér med mye følelse og en unik oveflatebehandling tilpasset det krevende baderomsmiljøet. Finérene våre blir først beiset i ønsket farge og deretter lakkert med TX Top Extreme™.

Alle Air Wood


Servant med benkeplate

Serien inkluderer tre tynne, vakre og slitesterke benkeplater i kvartskompositt. Kombiner med den runde servanten i matt hvit eller matt sort porselen og velg et høyt servantbatteri og åpen bunnventil. Benkeplatene kan bestilles med eller uten hull til servantbatteri.

Våre materialer


Tilvalg

Tilfør møbelet ditt det lille ekstra med ett eller flere tilvalg: stemningsskapende, sensorstyrt belysning i og under servantskapet og en praktisk stikkontakt. Oppbevaring til småting i to eksemplarer inngår i hver øvre skuff. Suppler med flere.

Servantbatterier

Til Air velger du en av de høye servantbatteriene – alternativt innbyggingsbatteri. Husk at ved innbyggingsbatteri må benkeplaten bestilles uten hull. Velg til en åpen bunnventil.

Plus Light

Sensorstyrt LED-belysning under servantskapet og i den øvre skuffen som begynner å lyse når du kommer inn i rommet. 3000 K, 150–530 lm. Juster tid og avstand etter ønske.

Speilskap

Det runde speilskapet Circ fås i alle våre finérer, i Premium White samt i Accent / NCS. Lysstyrke og fargetemperatur regulerer du via et touchpanel på siden av skroget. Speilskap


Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Speilskap

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innside. Velg mellom rektangulære eller runde speilskap med ulike utstyrsnivåer.

Se mer
badrumsskåp

Baderomsskap

Bli kjent med våre svenskproduserte baderomsskap som vi har utstyrt med hyller og skuffer og skjult stikkontakt som tilvalg.

Se mer