AIR WOOD

Naturtro følelse og massivt tre – for møbelentusiasten

AIR Wood er selve symbolet på smålandsk håndverkstradisjon. Med sin fingertappede innvendige skuff i massiv eik bak en hel front med ramme tilbyr AIR Wood deg nesten grenseløse muligheter innen personlige valg. Med AIR Wood skaper du enkelt ditt eget ikoniske baderomsmøbel.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + AIR Unlimited med frie moduler og måltilpasset benkeplate

Mål

Høyde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Finér

AIR Unlimited
80 + 40 Åpen + 80

Skap ditt eget møbel

Utgå fra grunndesignen – ett hvitt ark – og innta rollen som innredningsdesigner. Du kan velge farge, benkeplate og andre tilvalg etter din egen smak. AIR Wood finnes i 11 ferdige kombinasjoner – designerens valg, men mulighetene slutter ikke der. Med AIR Unlimited kan du kombinere modulene i 40, 60, og 80 cm fritt etter eget ønske og smak opp til 240 cm bredde.

Kom i gang og skap

Mer om AIR Unlimited

AIR bygger på et antall vakre og slitesterke benkeplater i kvartskompositt med servant i matt hvit eller matt svart porselen. Ekstra oppbevaring for småting følger med i to eksemplarer til hver 60- og 80-modul.

Ubehandlet følelse

Mattlakkert eikefinér på skrog og front gir møbelet en ubehandlet følelse og naturlige skiftninger som du vil oppdage når du stryker hånden over overflaten. Den åpne oppbevaringen produseres i massiv eik og har fingertappede gavler som forsterker håndverksfølelsen.

Se alle AIR

AIR Unlimited
40 Dør + 40 Åpen + 80

Design og kvalitet

Vår mest eksklusive serie AIR byr på mye mer enn et attraktivt utseende. De håndplukkede benkeplatene i kvartskompositt er ikke bare skjønne å både se og ta på – de er også ekstremt solide og holdbare. Selve møblet har blitt behandlet med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter overflaten mot fukt og støt.

Se alle AIR

Velger du PUSH Tipmatic som åpningsalternativ åpnes hele skuffefronten med et lett trykk.

Match med metall

Dark Oak er beiset eik brutt i vår egen farge – utrolig vakker til Brushed Bronze på servantbatteri og pop-up. Sjekk konseptet Unleashed med tre fargematchede utførelser på blandebatteri, dusjvegg og håndkletørker.

Unleashed

Benkeplaten fås med eller uten hull til servantbatteri, her i varianten Raven. Den rominndelte innerskuffen leveres alltid i Natural Oak uansett finér.

Smarte tilvalg

Når du har satt formen er det klart for å fundere over hvilke tilvalg man vil ha. Sensorstyrt LED-lys i øverste skuffe og under møblet er et stemningsgivende og praktisk tilvalg. Dobbel stikkontakt i den nederste skuffen er et annet populært tilvalg som du neppe kommer til å angre på.

Tilvalg

Kundenes favoritter

Servantskap

AIR Wood Unlimited

Servantskapet du skaper selv. Fyll på med frie moduler fra venstre til høyre og se hvordan servantskapet ditt vokser fram.

Natural Oak
Black Oak Dark Oak

Fra kr 37 770

Servantskap

AIR Wood 60

Servantskap med hel skuffefront med rominndelt skuff på innsiden. Fingerskjøtede detaljer i massiv eik. TX Top Extreme™.

Natural Oak
Dark Oak Black Oak

Fra kr 23 600

Servantskap

AIR Wood 120 A

Servantskap med hel skuffefront med rominndelt skuff på innsiden og åpen oppbevaring. Detaljer i massiv eik. TX Top Extreme™.

Natural Oak
Dark Oak Black Oak

Fra kr 33 570

Servantskap

AIR Wood 160

Servantskap med to hele skuffefronter med rominndelt skuff på innsiden. Detaljer i massiv eik. TX Top Extreme™.

Natural Oak
Dark Oak Black Oak

Fra kr 46 170

Personliggjør møbelet ditt

Servantskapene har et høyt utstyrsnivå selv uten at du bestiller tilvalg, men du vil ikke angre hvis du legger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg på møbelet. Hva med sensorstyrt belysning i skuffen eller dobbel stikkontakt i nederste skuff?

Skap ditt ikoniske baderomsmøbel i Møbelverkstedet

Åpne skuffen, slå på lyset og ta en titt ovenfra. Lagre det ferdige oppsettet ditt og ta med til en forhandler.

Åpne Møbelverkstedet

Velg mellom mange lekre og praktiske tilvalg. Dobbel stikkontakt og sensorstyrt belysning i skuff og under servantskapet er noen av favorittene.

Pluspakker

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre fem utvalgte Accent-farger.

NCS

Servantbatterier

Servantbatteriet er med på å gi baderommet karakter og er et viktig tilbehør uansett hvilket du velger. Kompletter med pop-up i samme finish.

Finn din favoritt

Produkter
Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme™-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Vannlås er inkludert når du kjøper din AIR. Kompletter med en åpen bunnventil i ønsket finish.

Andre har også besøkt

Baderomsmøbler

AIR Solid

AIR fås i hvitt, hvitpigmentert ask og skifergrått. Kombiner med en benkeplate i slitesterk Corian® eller Dekton®.

Se mer

Baderomsmøbler

AIR Unlimited

INR gir deg med AIR Unlimited for første gang muligheten til å bygge ditt helt eget baderomsmøbel med måltilpasset benkeplate.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer