Baderomstrender 2020

Dette er baderomstrendene for 2020

Etter flere år med detaljer fra industriens verden snur baderomstrendene for 2020 endelig mot lysere tider. Nå vil vi bli ett med naturen og omgi oss med fargene som vår grønne planet byr på; nøytrale farger, brunt, beige og hvitt sammen med krem, lysegule nyanser og selvfølgelig alle grønne nyanser som nå får en mer blå tone enn før. Ord som «woodism» og «forest bathing» lurer seg inn i vokabularet vårt, og det å leve bærekraftig og eco-friendly blir viktigere enn noen gang, også i baderommet.

Nærmere naturen med ’bionica’

Nøytrale toner i beige, hvete, hvitt og kremfarger med innslag av lysegrønt eller blåtoner setter tonen i bionica, hvor fokus ligger på nettopp det lyse og luftige. Her nyter vi det enkle livet der det er naturnært og der design er mer enn bare noe stilig.

Skap stilen

’Industrial sway’ med rustikke innslag

Teknikk er et sentralt element, men bare hvis den også er funksjonell. Det er viktig å huske at den viktigste funksjonen til baderommet er å være et fristed fra stress, ikke å bidra til stresset.

Skap stilen

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Les mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Les mer