Baderomstrender 2021

Årets baderomstrender i tre stiler

Hvis kjøkkenet er hjemmets hjerte, så er baderommet lungene. En oase for avkobling og harmoni der vi kan puste ut og bare være – alene og fri med tankene våre. Det som peker seg ut i årets baderomstrender er akkurat dette, men også at stilen og følelsen i huset og i omgivelsene rundt får større rom. Hvilke farger, hvilken innredning og hvilken stil passer i akkurat dette baderommet i akkurat dette huset og på akkurat dette geografiske stedet? Og hva er egentlig nødvendig med tanke på klimaspørsmålet?

Fargemessig går baderomstrendene 2021 dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss og hjelper oss å finne roen. Den svarte trenden blir værende, men får nye, dramatiske uttrykk.

Nordic Elements

En vakker jordnær skala fra beige og brunt til lyse gråblå toner inviterer Nordic Elements inn både himmel og jord – ja, hele vårt vakre nordiske landskap, for å skape den plassen som vi kan lengte hjem til.

Skap stilen

Nordic Identity

Begynn med et hvitt papir, tilfør noe, ta et skritt tilbake, betrakt. Legg til noe nytt. Gjenta. Bli kjent med Nordic Identity som med hvert enkelt emne i fokus skaper skarpe kontraster i baderommet.

Skap stilen

Nordic Tranquility

Nordic Tranquility er baderomstrenden for den urbane naturelskeren som søker roen. Her møter kolonialblått skogsgrønt og blandes sammen med en overflod av nyanser som vi finner igjen i den nordiske villmarken.

Skap stilen

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Se mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer