Baderomstrender 2023

Årets baderomstrender heller mot mørke treslag og friske innslag av farger

I 2023 vil de mørke treslagene gjøre sitt inntog i de nordiske baderommene og vi ønsker baderomstrenden Nordic Woodlands velkommen med åpne armer. Trepanel på vegger og i tak har vi sett de siste par årene, men det er først nå de varme, mørke treslagene som for eksempel valnøtt vil bli skikkelig hot. Interessant i denne sammenhengen er et stadig sterkere ønske om å handle holdbart. For samtidig som vi lengter etter valnøtten, så er det vitenskapelig bevist at flere av artene er utrydningstruet. Spørsmålet er om det finnes noen alternativer? Og det gjør det: Oppdag finéren Walnot™ - en selvskreven del av Nordic Woodlands.

I år gir vi også plass for enda mer personlighet i baderommet. Etter flere år med mye svart og grått – og selvfølgelig de varme jordtonene, tør vi i 2023 å ta den helt ut og legge til farger. En og annen ting som stikker seg ut – kanskje et servantskap lakkert i grønt eller en håndkletørker i årets farge: lilla? For deg som vil, men som ikke helt tør er alltid alternativet med håndklær, lamper og andre mindre stasjonære ting i farge. De piffer opp og oppnår nesten samme effekt. Det viktigste er at du tør å gjøre noe annerledes og som gjenspeiler personligheten din.

Nordic Woodlands

I Nordic Woodlands møter varme treslag som valnøtt og mørkbeiset eik naturstein, marmor og moderne komposittmaterialer. Resultatet blir akkurat passe hardt og passe mykt, og utgjør en perfekt miks av retro og framtid. Fargeskalaen rommer alle naturens varme toner fra beige til sjokolade med hvitt og betong som base for den rette minimalistiske touchen.

Oppdag trenden

Nordic Identity

Begynn med et hvitt papir, legg til noe, ta et skritt tilbake, begrunn. Legg til noe nytt. Gjenta. Bli kjent med Nordic Identity som med hver eneste ting i fokus skaper skarpe kontraster i baderommet.

Oppdag trenden

Nordic Elements

I en vakker jordfarget skala fra beige og brunt til lyse og gråblå toner byr Nordic Elements inn både himmel og jord – ja, hele vårt vakre nordiske landskap- for å skape det stedet som vi kan lengte hjem til.

Oppdag trenden

Nordic Tranquility

Nordic Tranquility er baderomstrenden for den urbane naturelskeren som søker roen. Her møter kolonialblått skogsgrønt og blandes med en overflod av nyanser som vi finner igjen i den nordiske villmarken.

Oppdag trenden

Andre har også besøkt

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer