Baderomstrender

BADEROMSTRENDER 2018

Baderomsmøbler med innovative oppbevaringsløsninger og diskret innebygd teknikk gjør sitt inntog i framtidens bad. Se fem trender for badet som vi tipper kommer til å gjøre inntog i nordiske hjem i 2018 og framover. La deg inspirere!

 Nå er det mulig å få dusjveggene i seriene ARC og TRAC med beslag i matt svart finish. Her ser vi en TRAC 13.

1 - Svart dramatikk

Lekre svarte toner dominerer årets baderomstrender. Nå med mulighet for flere svarte detaljer enn noen gang før. Ved å holde den svarte tråden i baderomsinnredningen din skaper du en både dramatisk og mystisk følelse som går igjen i så vel baderomsmøbelet som dusjveggen, takdusjen og håndkletørkeren. Legg til LED-belysning bak speilet samt inni og under møbelet for en lekker og stemningsfull touch, som er et velkomment innslag på kveldstid.

Se våre servantskap

Med en LED-lysslynge under underskapet får du både stemningslys og praktisk ledelys. Siden belysningen er av typen LED, blir strømforbruket svært lavt, og den kan være tent døgnet rundt.

2 - De runde speilene

De organiske formene dominerer på speilfronten i 2018, gjerne med ulike effektbelysninger som supplement. Vårt runde speil finnes i to størrelser og med stemningsfull LED-belysning bak kanten. Foretrekker du speilskap, så finnes også de i en rund variant med skjult eller åpen oppbevaring.

Se våre speil

AIR 150 i skiffergrått med Dekton bänkskiva och svart benställning.

Også det større baderommet har godt av at vegg- og gulvflaten optimaliseres ved hjelp av smarte innredningsløsninger - spesielt om dere er flere i familien som trenger å bruke rommet samtidig.

3 - Naturnære toner

Fra en tid preget av hvitt og grått går vi mot en mer blandet skala av varmere kulører i naturnære toner som sand og lyst tre. Naturen kommer også inn på badet gjennom vegetasjon og holdbare materialer som tre, glass og stein.

Se våre sevantskap

4 - Matte Pasteller

Matte pasteller har i lang tid vært viktige detaljer og blir værende også i 2018 og framover. De skaper myke, innbydende kontraster til hardere materialer og går fint å kombinere. La pastellene gå igjen når du velger håndklær og accessoarer eller hvorfor ikke lakkere møbelet og oppbevaringen i din favorittpastellfarge?

Servantskap i valgfri farge

Skap varme og innbydende kontraster med messing og pasteller. Alle dusjvegger i ARC-serien finnes med beslag i messing. Her ser vi en ARC 20.

Nisjedøren ARC Modell 2 sammen med håndkletørker i samme serie. Møblene kommer fra Aspen.

5 - METALLISKE ACCESSOARER

Messing er fortsatt en gyllen finish å regne med. Litt bling-bling forsterker følelsen av hverdagsluksus. Messing har i tillegg vist seg å være et metall som henger med over tid og er en av gjeldende baderomstrender å regne med.

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

 Håndkletørkeren LINE i polert messing.

Andre har også sett på

Baderoms­inspirasjon

Messing på badet

Nå tilbyr vi alle våre dusjvegger i ARC-serien og LINE håndkletørkermed beslag og grep i messing. 

Les mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Baderomstrender

Årets farge på baderomsmøbler

Årets farge 2018 er en lekker blå kulør som blir ekstra flott når den følges av følges av stein, marmor, tre og messing.

Les mer