Baderomstrender 2019

Her er baderomstrendene for 2019

Når våre egne trendanalytikere ser nærmere på baderomstrendene for 2019, ser de flere fellesnevnere, selv om stilene og fargeskalaene er forskjellige. Runde speil og lamper i grupper dominerer på trendhimmelen – gjerne i kombinasjon med runde, organiske former på vaskeservanter og blandebatterier.

Naturlige materialer som tre, glass og betong blandes med høyteknologiske komposittmaterialer som Corian og Dekton samt den mykeste fløyel for kontraster som er spennende for både syn og berøring ... Fokuset på baderommet ligger selvsagt på velvære, og i 2019 og fremover gjerne ved hjelp av produkter med optimal funksjon og integrert teknologi i form av lyd, lys og nye materialer. Fremtidens baderom har noe for alle de fem sansene.

Er du 'Sensuous Sphere', 'City Vibes' eller 'Urban Eco'?

Svart, grått og hvitt går aldri av moten når det gjelder baderomstrender, og er et sikkert kort for deg som vil innrede i en klassisk stil som holder seg i mange år fremover. Men det finnes mange andre stiler og fargeskalaer som det kan være verdt å se nærmere på for deg som ønsker en egen stil på baderomsinnredningen. I år har våre trendspanere identifisert tre stiler med hver sin herlige fargepalett: «Sensuous Sphere», «City Vibes» og «Urban Eco». Hvilken tiltaler deg mest?

Årets baderom, ifølge svenskene

Fiskebeinsflis

Stil 1 – ' Sensuous sphere'

En ultrafeminin stil med nyanser av pudderrosa, fudge og lilla med hvitt som nøytralt innslag. Stilen for deg som setter følelse foran tanke.

Se mer

Luftig og riktig med AIR

Flis i geometriske former

Stil 2 – 'City Vibes'

Med inspirasjon hentet fra hvordan lyset reflekteres i storbyens innslag av glass og metall, skaper vi denne baderomstrenden der blå og grå nyanser med mye svart kommer til sin rett.

Se mer

Stil 3 – 'Urban Eco'

Jordnære toner i beige, brunt og grønt med tydelige designinnslag fra Bauhaus og 60-tallet. Slipp naturen inn i baderommet, og gjør det med stil.

Se mer

Baderomstrender 2019

'Sensuous Sphere'

I grenselandet mellom virkelighet og fantasi har vi hentet inspirasjonen til denne sensuelle fargeskalaen, som går i pudderrosa, fudge, rødt og myk fersken.

Les mer

Baderomstrender 2019

'City Vibes'

Med tydelig inspirasjon hentet fra pulserende byliv og geometriske former hva angår arkitektur og infrastruktur, ønsker vi det industrielle baderommet velkommen med sine dempede nyanser av blått og grått.

Les mer

Baderomstrender 2019

'Urban Eco'

Komfort og funksjon er nøkkelord når naturen tar plass i baderommet. Kjenn hvordan tempoet og pulsen roer seg når de nordiske tonene med tre og noen velvalgte grønne nyanser kommer til uttrykk.

Les mer