Innrede et lite bad

Å innrede et lite bad er et morsomt prosjekt, men samtidig vanskelig siden mange i dag satser på å innrede sine små bad slik at de ikke bare skal fylle de mest åpenbare behov, men også gi den etterlengtede indre avkoblingen og nytelsen. Den vanligste problemstillingen man møter er nok hvordan man skal få plass til alt man ønsker; servantskap, speilskap, dusj og oppbevaring. For ikke å glemme alt det personlige tilbehøret; hårføneren, håndklærne og ja, toalettrullene. Her følger et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite bad maksimalt. 

At planere små bad

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

NORM 60 i hvit

LYSAN i hvit, 40 cm

Innredning for et lite bad

I vårt brede sortiment har vi flere smale servantskap som passer bra i et lite bad. LYSAN er vårt minste møbel som med sine 40 cm og 55 cm overrasker når det gjelder oppbevaring bak døren eller i skuffen. Seriene GRAND, IKON, NORM og AIR får du fra 60 cm og oppover. 

Til våre servantskap

DUSJ MED FOLDEDØRER

I dusjsortimentet vårt har vi mange modeller som passer bra der hvor det er liten plass. Foldedørene i SYNC-serien er et eksempel. I og med at dørene folder seg på midten kan du uten vanskeligheter plassere dem helt inntil øvrig innredning. SYNC har flere modeller for plassering både i nisje og hjørne. 

Oppdag SYNC

SMART OPPBEVARING

Ta deg god tid og utforsk mulighetene for smart oppbevaring. Et speilskap med mulighet til å lade den elektriske tannbørsten bak speildørene er en smart detalj som hjelper til å holde det ryddige inntrykket som er så viktig i et lite bad. En annen smart løsning er det speilskapet med helfigurspeil, hvor det er mye oppbevaringsplass bak speildøren. Å bygge på i høyden er enda et knep når du har liten gulvplass. Kombinér veggskap i ulike bredder og høyder for best resultat. 

Mer om våre baderomsskap

Kombinasjon av veggskap i ulike høyder og bredder – en stilig og praktisk løsning for et lite bad. 

Mer inspirasjon

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer