GRAND Walnot™.

TX Top Extreme er markedets kraftigste overflatebehandling

Hva skal du kunne forvente av baderomsinnredningen din? At den skal holde lenge selvfølgelig. Dessverre er det ikke alltid en selvfølge. Derfor har vi utviklet TX Top Extreme™ – en overflatebehandling som kapsler inn og gjør treoverflatene skjøtefrie og dermed ugjennomtrengelig for fukt. I tillegg er den meget motstandsdyktig mot støt og daglig slitasje. I minst de 15 årene som garantien lover.

GRAND Walnot™.

Hva gjør TX Top Extreme så unik?

Overflatebehandlingen TX Top Extreme™ er utviklet i samarbeid mellom INR og en av verdens ledende lakkprodusenter. I målbeskrivelsen ønsket vi å utvikle en overflatebehandling som skulle tåle det tøffe miljøet på badet i minst 15 år. Det har vi lykkes med. Den harde og meget motstandsdyktige overflaten kapsler inn og beskytter og gjør at møbelet tåler fukt mange ganger det normale og tåler støt opptil det dobbelte. INR er alene om Top Extreme i Norden.

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, veggskap eller høyskap.

Baderomsmøbler


Relaterte sider

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer
Viskan servant i porselen

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer