Om TX Top Extreme™

Hva skal du kunne forvente av baderomsinnredningen din? At den skal holde lenge selvfølgelig. Dessverre er det ikke alltid en selvfølge. Derfor har vi utviklet TX Top Extreme™ – en overflatebehandling som kapsler inn og gjør treoverflatene skjøtefrie og dermed ugjennomtrengelig for fukt. I tillegg er den meget motstandsdyktig mot støt og daglig slitasje. I minst de 15 årene som garantien lover.

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, speil eller veggskap/høyskap.

HVA ER TX Top Extreme™?

Overflatebehandlingen TX Top Extreme™ er utviklet i tett samarbeid mellom INR og en av verdens ledende lakkprodusenter. I målbeskrivelsen ønsket vi å utvikle en overflatebehandling som skulle tåle det tøffe miljøet på badet i minst 15 år. Det har vi lykkes med.

Historien bak

HVILKE PRODUKTER HAR TX Top Extreme™?

Alle utvendige treoverflater på servantskap, speilskap og oppbevaring i INRs sortiment fra 2019. Møbelet ditt spraylakkeres med tre lag TX Top Extreme™, noe som gir et innkapslet produkt uten skjøter. En TX Top Extreme™-forseglet overflate er steinhard og silkemyk på samme tid.

Våre møbelserier

HVA GJØR TX Top Extreme™ SÅ UNIK?

Den harde og motstandsdyktige overflaten kapsler inn og beskytter

Tåler fukt minst 3 ganger det normale og motstandsdyktig mot støt opp til det dobbelte

INR er alene om TX Top Extreme™ i Norden

Se filmer

Andre har også sett på

Om INR

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer

Om INR

Kvalitet

At det er detaljene som utgjør forskjellen, merker du når du med kritisk blikk går produktene våre etter i sømmene. Ikke noe av det vi gjør eller utvikler, overlates til tilfeldighetene.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer