GRAND Walnot™.

TX Top Extreme™

Om TX Top Extreme™

Hva skal du kunne forvente av baderomsinnredningen din? At den skal holde lenge selvfølgelig. Dessverre er det ikke alltid en selvfølge. Derfor har vi utviklet TX Top Extreme™ – en overflatebehandling som kapsler inn og gjør treoverflatene skjøtefrie og dermed ugjennomtrengelig for fukt. I tillegg er den meget motstandsdyktig mot støt og daglig slitasje. I minst de 15 årene som garantien lover.

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, veggskap og høyskap.

Alle møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og støt.
Produkter

Hva er TX Top Extreme?

Overflatebehandlingen TX Top Extreme™ er utviklet i tett samarbeid mellom INR og en av verdens ledende lakkprodusenter. I målbeskrivelsen ønsket vi å utvikle en overflatebehandling som skulle tåle det tøffe miljøet på badet i minst 15 år. Det har vi lykkes med.

Les mer

Hvilke produkter har TX Top Extreme??

Alle utvendige treoverflater på servantskap, speilskap og oppbevaring i INRs sortiment siden 2019. Møbelet ditt spraylakkeres med tre lag TX Top Extreme™, noe som gir et innkapslet produkt uten skjøter. En TX Top Extreme™-forseglet overflate er steinhard og silkemyk på samme tid.

Baderomsmøbler

Hva gjør TX Top Extreme så unik?

Den harde overflaten som er meget motstandsdyktig mot vann kapsler inn og beskytter. Møbelet tåler fukt mange ganger det normale og er motstandsdyktig mot støt opptil det dobbelte. INR er alene om TX Top Extreme™ i Norden.

Finn ut mer

Andre har også sett på

Om INR

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer