Grep og håndtak

Vil du ha grep eller håndtak til dusjveggen?

Alle våre dusjløsninger leveres med et av våre veldesignede grep eller håndtak. Hvis et annet alternativ skulle falle i smak, kan du i de fleste tilfeller bestille dette uten ekstra kostnad. Husk bare at bestillingen må gjøres samtidig som du bestiller dusjveggen for at vi skal kunne ta riktig hull under glassproduksjonen.

Til LINC, BRIC og SYNC

Grep Cirkel

Blankpolert, mattbørstet eller hvit

Ø: 55 mm, D: 13 mm

Inngår som standard på de fleste dusjmodeller i LINC-, SYNC og BRIC-seriene dvs dusjvegger med 6 mm glass.

Bøylehåndtak avrundet

Blankpolert, mattbørstet eller hvit

H: 277 mm, B: 22 mm

Drahåndtaket er beregnet for 6 mm glass och fås som kostnadsfritt alternativ på de dusjmodellene i LINC- og BRIC-seriene som har detta angitt i teksten på produktsidene. På buede glass og LINC Angel monteres håndtakene alltid vertikalt.

 

Til ARC og TRAC

Grep Kvadrat

Krom, messing eller matt svart

H: 55 mm, B: 55 mm, D: 15 mm

Inngår som standard på alle dusjvegger i ARC-serien. Fås også som kostnadsfritt alternativ til TRAC-modellene som er utstyrt med dører. Grepet passer på alle modeller med 8 mm tykt glass.

Bøylehåndtak Kantet

Krom eller matt svart

H: 277 mm, B: 22 mm, D: 45 mm

Drahåndtaket er beregnet for 8 mm glass og er standard på dusjvegger i TRAC-serien. Det fås også som kostnadsfritt alternativ på dusjmodellene i ARC-serien som har dette angitt i teksten på produktsidene.

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Les mer

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Les mer

Alternativer og tilvalg

Glass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Les mer