Grep og håndtak til INR dusjvegger

Alle våre dusjløsninger leveres med et av våre veldesignede grep eller håndtak. Hvis et annet alternativ skulle falle i smak, kan du i de fleste tilfeller bestille dette uten ekstra kostnad. Husk bare at bestillingen må gjøres samtidig som du bestiller dusjveggen for at vi skal kunne ta riktig hull under glassproduksjonen.

CIRCLE

Blankpolert - Mattbørstet - Matt hvit - Matt svart

Passer til 6 mm glass

Ø: 55 mm, Ø innvendig: 28 mm, D: 13 mm

Inngår som standard på de fleste dusjmodeller i LINC og BRIC med 6 mm glass. CIRCLE følger finishen på veggprofilen, med unntak av BRIC, der det alltid er blankpolert.

PINCH

Blankpolert - Mattbørstet - Matt hvit - Matt svart

Passer til 6 mm glass

54 x 55 mm

PINCH er beregnet på 6 mm glass og fås som kostnadsfritt alternativ til dusjmodeller i LINC og BRIC som har dette angitt på produktsiden. Grepet følger finishen på veggprofilen, med unntak av BRIC, der det alltid er blankpolert.

SQUARE

Krom - Messing - Matt svart

Passer til 8 mm glass

55 x 55 mm, innvendig: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Inngår som standard i ARC. SQUARE passer til alle modeller med 8 mm tykt glass og følger finishen på dusjløsningens beslag.

GRAB

Krom - Matt svart

Passer til 8 mm glass

c/c: 256 mm, B: 22 mm

GRAB er beregnet på 8 mm glass og fås som kostnadsfritt alternativ på dusjmodeller i ARC som har dette angitt på produktsiden.

Andre har også besøkt

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Se mer

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Glass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer