Glass

Det er forskjell på glass og glass

Ulike tykkelser, opasiteter og toner gir deg kreative muligheter når du skal lage dusjløsningen. Alle glass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Og om uhellet likevel skulle være ute, granulerer glasset og danner små ufarlige biter i stedet for sylskarpe glasskår. Vær klar over at tilskjæring eller hulltaking ikke er mulig etter at glasset er herdet. Spør oss, så hjelper vi deg å velge riktig løsning fra start.

Mer om vår kvalitet

Klart glass

Som alle transparente glasskvaliteter gir klart glass ekstra romfølelse åt i badet og løfter frem dusjmiljøet på innsiden. Klart glass kan fås med den permanente overflatebehandlingen Timeless®. Fås i 6, 8 och 10 mm tykkelse avhengig av serien

 

LINC 20 i 6 mm Klart glass.

KLART GLASS MED SAFETECH

Som første dusjprodusent på det svenske markedet lanserer vi SafeTech by INR – en teknologi som holder det granulerte glasset på plass hvis ulykken skulle være ute. Finnes til LINC Angel og LINC Niagara 900x900.

LINC Angel 900x900 i 6 mm Klart glass med SafeTech.

KLARGLASs MED TIMELESS®

En permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer fra for eksempel vann og såpeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, noe som gir bedre avrenning og hindrer at skitten får feste. Fås i 6, 8 og 10 mm tykkelse avhengig av serie.

Behold originalglansen lenger med Timeless. Her i 8 mm glass på ARC 4.

Frostet glass

Frostet glass gjør dusjveggene halvtransparente på en måte som slipper inn lys samtidig som det skjuler. Fås i 6, 8 og 10 mm tykkelse avhengig av serie.

LINC 2 i 6 mm frostet glass.

Stripe

Frostede felt omgitt av klarglass gir en følelse av atskilthet i dusjen, uten at man ofrer lys og rom. De frostede feltene screentrykkes med en 15 mm stripe av klarglass i mellom. Kan velges i 6 mm tykkelse til LINC Angel og Niagara samt til dusjkabinettene BRIC 4 og 5.

LINC Angel i Stripe.

Opal Klar

Et transparent, klart glass uten den grønnaktige tonen man finner i vanlig glass. For en stilren dusjvegg der flisene og dusjdetaljene kommer til sin rett. Kan velges i 8 og 10 mm tykkelse til seriene ARC, TRAC og EPIC.

EPIC 45 i 10 mm Opal klar.

Opal Frost

Glasset kan minne om delikat rimfrost og fremstilles, i likhet med Opal klar, uten jernoksid, noe som gjør at glasset har en kraftig redusert grønntone. Fås i 6, 8 og 10 mm tykkelse avhengig av serie.

EPIC 2 i 10 mm Opal frost.

Grått glass

Innfarget glass i sober gråtone markerer dusjmiljøet på en elegant måte. En vel avveid transparens gjør at følelsen aldri blir innestengt, men reduserer innsynet. Fås i 6, 8 og 10 mm tykkelse avhengig av serie.

EPIC 1 i 10 mm grått glas.

Dark Frost – limited Edition

Med silkeaktig frostet overflate gir det 8 mm tykke og mørkegrått gjennomfargede glasset et dramatisk inntrykk i baderommet. Kan velges til dusjveggene i seriene ARC og TRAC.

TRAC 43 i 8 mm Dark Frost. 

Mer inspirasjon

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer

Alternativer og tilvalg

Måltilpasset dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Les mer