Produkter

Dusjglass

Her kan du lese om våre mange ulike spennende glass som alle gir dusjen din sitt unike preg. Alle våre glass produseres i herdet sikkerhetsglass for din trygghet.

Det er forskjell på glass og glass

Ulike tykkelser, opasiteter og toner gir deg kreative muligheter når du skal lage dusjløsningen. Alle glass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Og om uhellet likevel skulle være ute, granulerer glasset og danner små ufarlige biter i stedet for sylskarpe glasskår. Vær klar over at tilskjæring eller hulltaking ikke er mulig etter at glasset er herdet. Spør oss, så hjelper vi deg å velge riktig løsning fra start.

Mer om vår kvalitet

Klart glass

Transparent glass gir romfølelse i badet og løfter fram dusjmiljøet på innsiden. Alle våre dusjløsninger finnes i klart glass.

6 - 8 - 10 mm

Klart glass med
SafeTech

Til våre mest populære dusjhjørner i LINC Angel og Niagara i 900x900 tilbyr vi SafeTech – et dusjglass med en usynlig, høyteknologisk membran, som ved en eventuell granulering holder bitene på plass. En ekstra trygghet for deg og for hele familien.

6 mm

Mer om SafeTech

Klart glass med
Timeless®

En permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer fra for eksempel vann og såpeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, noe som gir bedre avrenning og gjør det vanskeligere for skitt og smuss å få feste.

6 - 8 mm

Mer om Timeless

 

Frostet glass

Frostet glass gjør dusjveggene halvtransparente på en måte som slipper inn lys samtidig som det skjuler deg når du dusjer.

6 – 8 – 10 mm

Stripe

Frostede felt omgitt av klart glass gir en følelse av adskilthet i dusjen, uten at man ofrer lys og rom. De frostede feltene screentrykkes med en 15 mm stripe klart glass mellom. Kan velges til LINC Angel og Niagara samt dusjkabinettene BRIC 4 og 5.

6 mm

Opal Klar

Et transparent, klart glass med minimalt med jernoksid, noe som gjør at glasset har kraftig redusert grønntone. For en stilren dusjvegg der flisene og dusjdetaljene kommer til sin rett. Kan velges til dusjløsninger i ARC og EPIC.

8 – 10 mm

Opal Frost

Glasset kan minne om delikat rimfrost og framstilles, i likhet med Opal klar, uten jernoksid, noe som gjør at glasset har en kraftig redusert grønntone. Kan velges til dusjløsninger i ARC og EPIC.

8 – 10 mm

Grått glass

Innfarget glass i sober gråtone markerer dusjmiljøet på en elegant måte. En vel avveid transparens gjør at følelsen aldri blir innestengt, men reduserer innsynet. Tenk på at jo tykkere glass desto mørkere oppleves det. På bildet i 10 mm.

6 – 8 – 10 mm

Dark Frost

Med silkeaktig frostet overflate skaper det 8 mm tykke og mørkegrå gjennomfargede glasset et dramatisk uttrykk i baderommet. Kan velges til dusjveggene i ARC-serien.

Andre har også sett på

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Se mer

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer