Produkter

Det er forskjell på glass og glass

Ulike tykkelser, opasiteter og toner gir deg kreative muligheter når du skal skape dusjløsningen din. Alle våre glass er herdet og kontrolleres både i vårt eget laboratorium i Malmø og av en uavhengig tredjepartskontrollør. Hvis uhellet likevel skulle være ute, granulerer glasset og danner små ufarlige biter i stedet for sylskarpe glasskår. Vær klar over at tilskjæring eller hulltaking ikke er mulig etter at glasset er herdet.

6 - 8 - 10 mm

Clear

Som alle transparente glasskvaliteter gir klart glass ekstra romfølelse til baderommet og løfter fram dusjmiljøet på innsiden. Det kan være greit å vite at alle naturlige glass inneholder jernoksid, noe som gir glasset et grønnskjær. Vil du ha et klart glass uten grønnskjær er det Clear Opal du skal se på.

8 - 10 mm

Opal Clear

Et transparent, klart glass med minimalt med jernoksid, noe som gjør at glasset har kraftig redusert grønnskjær. For en stilren dusjløsning der fliser og dusjdetaljer kommer til sin rett. Kan velges til alle dusjløsninger i ARC og EPIC.

6 - 8 - 10 mm

Timeless®

En permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer fra for eksempel vann og såpeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, noe som gir bedre avrenning og gjør det vanskeligere for skitt og smuss å få feste.

Timeless

6 mm

Sway

Et bølgeformet transparent glass som gir privatliv i dusjen takket være hvordan lyset bryter i bølgene. Et frekt og moderne retrovalg i dusjserien EDGE.

EDGE

6 - 8 - 10 mm

Smoke

Det innfargede glasset i sober gråtone markerer dusjmiljøet på en elegant måte. En vel avveid transparens gjør at følelsen aldri blir innestengt, men innsynet reduseres. Tenk på at jo tykkere glass desto mørkere oppleves det. På bildet i 6 mm.

8 mm

Dark Frost

Med silkeaktig frostet overflate skaper det 8 mm tykke mørkegrå gjennomfargede glasset et dramatisk uttrykk i baderommet. Kan velges til dusjveggene i ARC-serien.

6 - 8 - 10 mm

Frosted

Frostet glass gjør dusjveggene halvtransparente på en måte som slipper inn lys samtidig som det skjuler deg når du dusjer. Kan velges til de fleste av våre dusjløsninger. Ønsker du et frostet glass med redusert grønnskjær velger du Opal Frost.

6 - 8 - 10 mm

Opal Frost

Glasset kan minne om delikat rimfrost og framstilles, i likhet med Opal klar, uten jernoksid, noe som gjør at glasset har en kraftig redusert grønnskjær. Kan velges til de fleste av våre dusjløsninger.

6 mm

Streak

Frostede felt omgitt av klart glass gir en følelse av adskilthet i dusjen, uten at man ofrer lys og rom. De frostede feltene screentrykkes med en 15 mm stripe klart glass mellom. Kan velges til LINC Angel og Niagara samt dusjkabinettene BRIC 4 og 5.

6 mm

SafeTech

Til LINC Angel og LINC Niagara i 900x900 tilbyr vi SafeTech – et dusjglass med en usynlig, høyteknologisk membran, som ved en eventuell granulering holder bitene på plass. En ekstra trygghet for deg og familien.

Skap din ikoniske dusjløsning i Dusjverkstedet

Åpne og lukk dørene og ta en titt fra andre siden. Når løsningen er klar, lagrer du den og tar med til en forhandler.

Åpne Dusjverkstedet

Testet iht. EU-normer

Glass i dusjvegger/-dører skal ifølge BBR (Boverkets Byggregler) beskytte mot kuttskader og ha en stabilitet iht. SS-EN 14428, som betyr at glassene er testet og klassifisert iht. regulerte EU-normer. Derfor skal glass til dusjrom være herdet eller laminert.

Fasede kanter og kontroll av hvert glass

For å beskytte de svakeste og mest utsatte delene på et glass, er alle våre dusjglass bestilt med slipte eller fasede kanter og såkalte støttehjørner for å øke kantenes slagbestandighet og dermed dusjglassets totale fasthet. For å sikre at alle glass som forlater fabrikken er prikkfrie, undersøkes hvert enkelt glass grundig når vi lager det til hver unike kundeordre i produksjonen, når vi limer dem i profiler og før vi lukker esken og klargjør emballasjen for utlevering.

Trygghet med CE-merking

Alle INR-dusjer er CE-merket for økt trygghet, noe som innebærer en grundig kontroll av knuseegenskapene og holdfastheten ved kraftige støt. Disse kontrollene av så vel konstruksjon som dokumentasjon gjøres på oppdrag av oss i INR av en tredjepart, Statens Provningsanstalt, noe som gir en ekstra trygghet.

Trygg montering

Vi arbeider kontinuerlig med å lære opp B2B-kunder i både produktegenskaper og montering. Vi anbefaler, både deg som privatperson og fagfolk, å følge den aktuelle monteringsveiledningen da den viser alle momenter i anbefalt rekkefølge. Den oppdateres dessuten kontinuerlig iht. produktutviklingen. Les mer om våre råd for trygg montering.

Andre har også sett på

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Se mer

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer