SafeTech by INR

Verdens sikreste dusjglass

NÅR BARE 100 % ER GODT NOK

Alle våre dusjglass er laget av herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet – noe som garanterer en behagelig og trygg dusjopplevelse for hele familien. I herdeprosessen varmes glasset opp og avkjøles deretter raskt, og glassflaten blir dermed mange ganger sterkere enn vanlig glass. Resultatet blir et glass som tåler det meste og fungerer i de fleste sammenhenger. En sjelden gang hender det likevel at herdet glass granulerer og etterlater seg de butte glassrestene som kjennetegner sikkerhetsglass.

For deg som vil være på den sikre siden, har vi nå som første dusjprodusent på det svenske markedet utviklet et nytt og revolusjonerende dusjglass med en høyteknologisk membran utenpå glasset, som holder det granulerte glasset på plass hvis ulykken skulle være ute. En løsning for deg som foretrekker å være 100 % sikker.

Se alle våre glasstyper

LINC Angel med SafeTech. Den vänstra dörren visar hur glaset fångas upp vid en osannolik men i sällsynta fall möjlig granulering.

LINC Niagara med en granulerad vänsterdörr där glaset hålls ihop av SafeTech.

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Glass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer

Om INR

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer