SafeTech: Dusjglasset for deg som vil være ekstra sikker

Alle våre dusjglass er laget av herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet – noe som garanterer en behagelig og trygg dusjopplevelse for deg og for hele familien. I herdingsprosessen varmes glasset opp for så å raskt avkjøles, noe som gjør glassflaten mange ganger sterkere enn vanlig glass. Resultatet blir et glass som tåler det meste og som fungerer i de fleste sammenhenger. Mer om dusjglass.

Ved sjeldne tilfeller kan det likevel hende at et herdet glass granulerer og etterlater seg de butte glasskårene som kjennetegner sikkerhetsglass. Som den første glassprodusenten på det svenske markedet har vi utviklet et nytt og revolusjonerende dusjglass som med en høyteknologisk membran på utsiden av glasset holder det granulerte glasset sammen hvis det mot formodning skulle skje en ulykke. En løsning for deg som ønsker å være hundre prosent sikker.

SafeTech fås til våre mest populære dusjhjørner Linc Angel og Linc Niagara i 900x900 i dusjserien Linc Original.


Relaterte sider

Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Herdet sikkerhetsglass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer
Viskan servant i porselen

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer