LINC Angel med SafeTech.

SafeTech

Dusjglasset for deg som vil være ekstra sikker

Alle våre dusjglass er laget av herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet – noe som garanterer en behagelig og trygg dusjopplevelse for deg og for hele familien. I herdingsprosessen varmes glasset opp for så å raskt avkjøles, noe som gjør glassflaten mange ganger sterkere enn vanlig glass. Resultatet blir et glass som tåler det meste og som fungerer i de fleste sammenhenger. Ved sjeldne tilfeller kan det likevel hende at et herdet glass granulerer og etterlater seg de butte glasskårene som kjennetegner sikkerhetsglass.

LINC Angel med SafeTech.

LINC Angel med SafeTech.

Klart glass med SafeTech

For deg som sjekker dørhåndtaket en ekstra gang før du forlater huset, har vi nå som den første glassprodusenten på det svenske markedet produsert et nytt og revolusjonerende dusjglass, som med en høyteknologisk membran utenpå glasset, holder det granulerte glasset på plass hvis ulykken mot formodning skulle være ute. En løsning for deg som vil være hundre prosent sikker.

Linc Angel med SafeTech. Den venstre døren viser hvordan glasset fanges opp ved en eventuell granulering.

Våre dusjglass

Relaterte sider

Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Herdet sikkerhetsglass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer
Viskan servant i porselen

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer