Timeless

Permanent overflatebehandling som gjør glasset enklare å rengjøre

Glass er et levende materiale som påvirkes av daglig bruk. Hardt vann, rengjøringsprodukter og såpe- og sjamporester kan med tiden gjøre det utfordrende å holde vanlig dusjglass skikkelig rent. Timeless er en permanent overflatebehandling som forsegler overflaten under herdingen og gjør den jevnere og dermed lettere å holde ren.

Timeless® fås som tillegg til Klart glass til de fleste av våre dusjmodeller.

Med Timeless blir glasväggar i dusch- och badutrymmen fräschare, lättare att rengöra och torka av. 

Fordeler med Timeless®

De unike egenskapene til Timeless® gjør at vannet renner raskere av dusjglasset uten å etterlate vanskelige kalkavleiringer eller smuss som ellers risikerer å feste seg skikkelig til glasset etter flere års bruk og mangelfull rengjøring. Til og med dugg/kondens forsvinner stort sett umiddelbart og glasset blir raskt like transparent igjen som før bruk. Med Timeless blir dusjglass og badstueglass freshere, enklere å rengjøre og å tørke av. Alt du behøver for å rengjøre Timelessglass er en myk klut eller svamp og vanlig glassrengjøringsmiddel. Følg instruksjonene fra rengjøringsmiddelets produsent. Skyll alltid av med rent vann etterpå.

Timeless aktiveres i forbindelse med herdeprosessen og blir værende på glasset i hele glasset levetid. Derfor gir vi 15 års garanti på alle dusjglass med Timeless.

Timeless kan velges til klart glass i utvalgte størrelser.

Mer om glassens våre

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Glass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer

Om INR

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer