Timeless® – permanent overflatebehandling som gjør glasset enklere å rengjøre

Glass er et levende materiale som påvirkes av daglig bruk. Hardt vann, rengjøringsprodukter og såpe- og sjamporester kan med tiden gjøre det utfordrende å holde vanlig dusjglass skikkelig rent. Timeless er en permanent overflatebehandling som forsegler overflaten under herdingen og gjør den jevnere og dermed lettere å holde ren. Timeless® kan velges som tillegg til Klart glass til de fleste av våre dusjmodeller.

Fordeler med Timeless®

De unike egenskapene til Timeless® gjør at vannet renner raskere av glasset uten å etterlate vanskelige kalkavleiringer eller dis som har en tendens til å sitte igjen på glasset etter flere års bruk og mangelfull rengjøring. De unike egenskapene til Timeless aktiveres i forbindelse med herdingen og blir værende i hele glassets levetid. For å få full effekt av Timeless er det viktig at du tørker av glasset med en gumminal etter hver dusj.

Våre glass


Relaterte sider

Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Herdet sikkerhetsglass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer
Viskan servant i porselen

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer