Dusjoppbevaring NEST

Et veggskap med rominndelt dør for oppbevaring i dusjen. Åpne ved å vippe ut den frostede døren, og få god oversikt over dusjproduktene dine. Mulig å limes opp.
Les mer
Pris totalt
Sammen­drag Pris totalt

Opprett

Sammen­drag

Finish

Hvit

Artikkelnummer

80000680

Fordeler

Borefri montering 5153538

Pris totalt kr 1 800

Ved bestilling oppgi

  • Artikkelnummer.

Skriv ut sammendrag

Lagre som favoritt

Fakta

NEST oppbevarer flaskene dine trygt på veggen inni eller utenfor dusjen. Åpne ved å vippe ut den frostede døren, og få god oversikt over dusjproduktene dine. CASE er laget i aluminium, slik at den er både slitesterk og lett å regngjøre. Bunnen er utstyrt med avrenningshull for enkel rengjøring. Skrus i vegg med skruene som følger med, alternativt limes opp med SAFE-FIX Mini, som du kjøper separat.

  • Fås i matt svart/Dark frost, hvit / Opal frost. 
  • Bredde 400 mm. 
  • Dybde 100 mm. 
  • Høyde 250 mm. 
  • Vippbar dør heller 45 grader.
  • Skrus i vegg med skruene som følger med, alternativt limes opp med SAFE-FIX Mini, som du kjøper separat.

 

Fordeler

Bilder

2/6

En perfekt dusjopplevelse krever ekspertise innen så vel design som materialer og orden. Her er en oversikt over våre oppbevaringsløsninger for dusjrommet.

Last ned høyoppløselige bilder

3/6

Ikke mer krangling om plassen! Det dype volumet gjør at NEST har plass til alle sine flasker. Her i hvit modell.

Last ned høyoppløselige bilder

4/6

Med døren som heller 45 grader i åpen stilling får du god oversikt over produktene. Bunnen har avrenningshull, og du kan løfte ut hele døren med innsats for enkel rengjøring.

Last ned høyoppløselige bilder

5/6

Ikke mer krangling om plassen! Det dype volumet gjør at NEST har plass til alle sine flasker. Her i grå modell.

Last ned høyoppløselige bilder

6/6

Med døren som heller 45 grader i åpen stilling får du god oversikt over produktene. Bunnen haravrenningshull, og du kan løfte ut hele døren for enkel rengjøring.

Last ned høyoppløselige bilder

< >

Dokumenter

Match med

Dusjhjørne

LINC Angel

Et funksjonelt dusjhjørne med to rette, innfellbare dører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC Angel fås i faste standardmål som du kan kombinere fritt, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Blankpolert Mattbørstet Hvit Svart

Fra kr 8 990

Takdusj

MIST

I samarbeid med Mora – en svenskprodusert takdusj som forener det beste fra to verdener: estetisk og ergonomisk design på utsiden, og verdensledende blandebatteriteknologi på innsiden. MIST er en høydejusterbar takdusj med rund taksil og slange og hånddusj i flere fargevarianter, som harmonerer med dusjveggene i LINC.

Krom Svart Hvit

Fra kr 9 990

Håndkletørkere

LINE

Originalen blant lange, slanke håndkletørkere med den ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. LINE tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert Mattbørstet NCS Hvit Svart Messing

Fra kr 3 980

Takdusj

EASE

I samarbeid med Mora – en svenskprodusert takdusj som forener det beste fra to verdener: estetisk og ergonomisk design på utsiden, og verdensledende blandebatteriteknologi på innsiden. EASE er en høydejusterbar takdusj med firkantet taksil, som harmonerer med de kantete beslagene i dusjseriene i ARC og EPIC.

Krom Svart Hvit

Fra kr 10 490

Dusjhjørne

LINC Niagara

Et funksjonelt dusjhjørne med to buede, innfellbare dører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC Niagara dører kan du kombinere fritt og montere på nær sagt alle tenkelige måter. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Blankpolert Svart Hvit Mattbørstet

Fra kr 9 290

Takdusj

MIST

I samarbeid med Mora – en svenskprodusert takdusj som forener det beste fra to verdener: estetisk og ergonomisk design på utsiden, og verdensledende blandebatteriteknologi på innsiden. MIST er en høydejusterbar takdusj med rund taksil og 3-funkjonsshånddusj i krom, som harmonerer med dusjveggene i LINC.

Krom

Fra kr 9 990