BILDEBANK

Finn det rette bildet

Her har vi samlet alle våre aktuelle bilder i høyoppløst format. Du er velkommen til å bruke bildene i din private blogg eller moodboard. Ved bruk vennligst oppgi ”INR” som kilde og link til www.inr.no

190 bilder ble funnet

Dusjhjørnet LINC Angel med svarte profiler og dusjoppbevaringen PILE i svart. Match med takdusjen MIST med svarte detaljer og håndkletørkeren LINE i svart.

LINC Angel med PILE svinger du pent og smidig inn mot hjørnet uten at dusjbatteriet er i veien.

Tenk deg nøye om når det gjelder belysningen i baderommet og velg smart innredning med integrert belysning. Her det runde speilet LOOX 110 og håndkletørkerne BOW som ikke lar noen være uberørt når skumringen faller.

Med utsikt over fjellet når skumringen faller. I ditt hjemmespa blir smart belysning i innredningen ekstra viktig for å få den rette følelsen.

Med stemningsfull belysning under servantskap og speilskap samt på håndkletørkerne kan du skape en luksuriøs følelse som funker døgnet rundt - også i et lite bad.

Når du akkurat har kommet hjem fra skibakken og blir møtt av din GRAND Grip 120 i Black Oak og ditt herlige LOOX-speil i 110 cm.

Slipp naturen inn på badet med naturlige og bærekraftige materialer samt farger i vakre jordtoner.

EPIC 13 i 10 mm herdet sikkerhetsglass med takdusjen EASE med Mora Technology Inside. En dusjløsning i verdensklasse.