Servant­batterier

Servantbatteriet ditt gir baderommet karakter og er en viktig detalj uansett hvilken modell du velger. Match med pop-up i samme finish for en gjennomgående rød tråd på badet. Alle våre servantbatterier er konstruert og testet for at du skal kunne nyte mange års problemfri bruk.

SLEEK

Med sitt vakre formspråk og overside i krom, hvit eller svart gir SLEEK en leken, men samtidig luksuriøs touch til badet ditt. Servantbatteriet finnes i høy og lav variant – den lave i en helt matt hvit og matt svart variant. La fargevalget i baderommet veilede deg når du velger servantbatteri.

Krom – Hvit – Svart

Se alle

POSH

For deg som synes at servantbatteriet gjerne kan være et blikkfang har vi laget POSH. Vinkle og vri på grepet og se hvordan vannet strømmer i en myk og stilig bue. POSH er det selvfølgelige valget for deg som dras mot den landlige stilen eller bare vil ha et selvsikkert servantbatteri i retrostil.

Krom – Messing

Se alle

STRICT

STRICT lokker med rette linjer og skarpe hjørner. Et moderne servantbatteri med litt ekstra «attitude» som passer servantskapene med litt strammere uttrykk. Matches med takdusjen EASE i dusjen.

Krom – Svart

Se alle

CASUAL

CASUAL mikser runde og stramme linjer på en måte som smelter inn. Et skikkelig allround servantbatteri som passer til de fleste stiler.

Krom

Se alle

Servantbatteri

SLEEK

En servantblander med myke former som er vakker å se på og deilig å holde i.

Krom Matte Black

Fra kr 3 220

Vannlås

Pop-up Easy-Clean

Vannlås med Easy-Clean og pop-up. Passer til alle servanter med overløpshull i møbelseriene VISKAN og GRAND.

Fra kr 740

Servantbatteri

POSH

En vakker servantblander i landlig stil som passer bra til møbler med rammefronter.

Chrome

Fra kr 3 580

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Design

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer