Servantbatterier i rustfritt stål med ikonisk design

Servantbatteriet ditt gir badet karakter og er en viktig detalj uansett hvilken modell du velger. Match med pop-up i samme finish for en gjennomgående rød tråd på badet. Alle våre servantbatterier er designet og testet for at du skal kunne nyte mange års problemfri bruk.

Alle blandebatterier

Servantbatteri

Steel Voyage

Steel Voyage High for ovenpåliggende servant er et minimalistisk og samtidig eksklusivt servantbatteri produsert i rustfritt stål og dermed blyfri. Match med bunnventil Steel Pop-Up Universal Duo.

Voyage High   Voyage Low

Servantbatteri

Sleek

Med sitt vakre formspråk gir Sleek en leken, men samtidig luksuriøs touch til hele badet ditt. Match med pop-up i samme farge. La fargevalgene på badet veilede deg når du skal velge utførelse.

Sleek

Servantbatteri

Posh

For deg som synes at servantbatteriet gjerne kan være et blikkfang har vi laget Posh. Vinkle og vri på grepet og se hvordan vannet strømmer i en myk og stilig bue. Posh er det selvfølgelige valget for deg som dras mot den landlige stilen eller bare vil ha et selvsikkert servantbatteri i retrostil.

Posh

Servantbatteri

XT

XT er et servantbatteri med slank og minimalistisk design som finnes i både høy og lav variant. Servantbatteriet er produsert i forkrommet messing og passer til de fleste servantskap, stiler og bad.

XT HIGH   XT LOW

Servantbatteri

Casual

Med sin klassiske design passer Casual bra til alle servantskap og fyller sin funksjon med bravur. Et skikkelig allround-servantbatteri som fungerer i de fleste sammenhenger og stiler.

Casual

Vaskeservant til VISKAN Solid 100 ovenfra. Servantbatteri CASUAL. Speil LOOX 70.

Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjen MIST – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst.

Se mer

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer