Bad med skråtak

Bad med skråtak er vanlig både i 1,5-etasjesvillaer og i eldre boliger, og de kan være nokså vriene å innrede. Vinkler, kroker og skråtak kan ved første øyekast sette kjepper i hjulene  i baderomsplanleggingen, men faktum er at det finnes mange smarte løsninger akkurat for bad med skråtak – og forhåpentligvis kan vi hjelpe deg videre med et par tips. 

Storfavoritten i ny høyde

På etterspørsel fra våre kunder har vi laget en variant av Niagara for plassering under skråtak. Høyden er 1800 mm til øvre kant veggprofil. Finnes kun i yttermål 900x900 mm. 

Mer om LINC Niagara

SKREDDERSYDD DUSJVEGG

Vår favorittløsning er å plassere en dusjvegg under et skråtak. I våre serier ARC og LINC finnes det flere modeller som kan skreddersys etter forutsetningene på akkurat ditt bad, ofte uten at det koster deg noe ekstra. En smart løsning når det kommer til skråtak på bad er å bygge en ny vegg i akkurat passe avstand fra skråtaket og på den måten skape en koselig og praktisk nisje med en dusjvegg som både skiller av og som hindrer vannet i å renne utover gulvet. En enkel skisse som du gir til en av våre forhandlere kan være nok. Eller be om hjelp hos forhandleren. 

Til våre dusjvegger

ARC 4. Skråkapping er inkludert i prisen. 

Et skråkappet dusjhjørne i den Svanemerkede LINC-serien

LAG EN OPPBEVARINGSVEGG

Med veggskap og annen oppbevaring i ulike størrelser kan du skape en smart og praktisk oppbevaring langsmed og under skråtaket uansett på hvilken høyde det begynner. Varier høyde og bredde samt åpne eller lukkede skap for en løsning som er både pen og funksjonell. 

Til oppbevaring

Vi skråkapper speilet ut fra dine behov.

Sett speilet på plass

Et rundt speil kan være ideelt å plassere like under skråtaket. Den runde formen er både plassbesparende – siden du slipper å tenke på hjørner – og gir en mykere følelse til badet med skråtak som iblant kan gi en hard innramming. For deg som likevel foretrekker den mer kantede looken, tilbyr vi muligheten til å skreddersy speilet – med én eller flere butte kanter hvis du så ønsker.

Gå til speil og speilskap

Andre har også sett på

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Se mer

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Se mer