BILDEBANK

Finn det rette bildet

Her har vi samlet alle våre aktuelle bilder i høyoppløst format. Du er velkommen til å bruke bildene i din private blogg eller moodboard. Ved bruk vennligst oppgi ”INR” som kilde og link til www.inr.no

262 bilder ble funnet

Tenk deg nøye om når det gjelder belysningen i baderommet og velg smart innredning med integrert belysning. Her det runde speilet LOOX 110 og håndkletørkerne BOW som ikke lar noen være uberørt når skumringen faller.

Med utsikt over fjellet når skumringen faller. I ditt hjemmespa blir smart belysning i innredningen ekstra viktig for å få den rette følelsen.

Med stemningsfull belysning under servantskap og speilskap samt på håndkletørkerne kan du skape en luksuriøs følelse som funker døgnet rundt - også i et lite bad.

Innred badet i rosa toner som går mot brunt. Match med grått, hvitt eller svart. VISKAN Solid 120 i Accentfargen Rosewood, ny for 2020.

Når du akkurat har kommet hjem fra skibakken og blir møtt av din GRAND Grip 120 i Black Oak og ditt herlige LOOX-speil i 110 cm.

Gå til produktet

Høyoppløst bilde (2,4 MB)

Last ned

Åpne i ny fane

Vis produkter

Alle våre speil og speilskap

Slipp naturen inn på badet med naturlige og bærekraftige materialer samt farger i vakre jordtoner.

EPIC 13 i 10 mm herdet sikkerhetsglass med takdusjen EASE med Mora Technology Inside. En dusjløsning i verdensklasse.

Det vakre servantskapet AIR gir en lett og luftig følelse til badet. Her sammen med speilet LOOX 110 med belysning bak kanten.