Dusjoppbevaring Box i Matte White.

Slik tar du vare på dusjoppbevaringen din

Gjør det til en daglig rutine å tørke av dusjoppbevaringen din. Da fester ikke såpe- og kalkrester seg så lett og du slipper å bruke midler som ikke er miljøvennlige. Klikk her for en samlet oversikt over alle våre vedlikeholdsråd i utskriftsvennlig format.

Vedlikehold av metall og akryl

Gjør det til en daglig rutine å tørke av dusjoppbevaringen din. Da fester ikke såpe- og kalkrester seg så lett og du slipper å bruke midler som ikke er miljøvennlige. For ukentlig rengjøring anbefaler vi å bruke en myk svamp eller klut sammen med en mild såpeløsning eller annet flytende, pH-nøytralt rengjøringsmiddel. Skyll deretter med rent vann og tørk med en myk, tørr klut.

Mot smuss, kalk og avleiringer som har festet seg, bruk rengjøringsmidler beregnet for formålet og les bruksanvisningen nøye. Selv husholdningseddik (maks. 12%) er effektiv mot kalkflekker. Gni inn, la virke, skyll med rent vann og tørk med en myk klut eller frottéhåndkle.

Unngå harde skuresvamper og rengjøringsmidler med slipemiddel da de kan forårsake permanent skade på overflaten. Bruk heller aldri syre-, klor- eller alkoholbaserte rengjøringsmidler, som også kan gi stygge flekker og skader på overflaten. Hvis du bruker disse i nærheten av dusjoppbevaringen, er det viktig at du sørger for å beskytte den mot sprut.


Relaterte sider

Materialer, farger, glass og utførelser

Vi arbeider kun med de beste natur- og komposittmaterialene. Her kan du lese om våre materialer og utførelser.

Se mer
GRAND Walnot™.

Vedlikeholdsråd

Her finner du våre vedlikeholdsråd for baderomsmøbler, dusjvegger, håndkletørkere, blandebatterier og dusjoppbevaring.

Se mer

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer