Vedlikholdsråd dusjoppbevaring

Vedlikehold av dusjoppbevaring

Klikk her for en utskriftsvennlig versjon av våre vedlikeholdsråd.

OVERFLATER I METALL OG AKRYL

Vi anbefaler at du gjør det til en rutine å tørke av dusjoppbevaringen ofte, så holder den seg som ny. Da får ikke såpe- og kalkrestene så lett feste, og du slipper å bruke midler som ikke er miljøvennlige. I ukesrengjøringen anbefaler vi at du bruker en myk svamp eller klut sammen med en mild såpeløsning eller et annet flytende, pH-nøytralt rengjøringsmiddel. Skyll deretter med rent vann, og tørk av med en myk, tørr klut.

FOREBYGG KALKAVLEIRINGER

For å fjerne skitt, kalk og avleiringer som har fått feste, må du bruke dertil egnede rengjøringsmidler og lese anvisningene nøye. Også husholdningseddik (maks. 12 %) er effektivt mot kalkflekker. Gni inn, la virke, skyll av med rent vann, og tørk av med en myk klut eller et frottéhåndkle.

VELG RENGJØRINGSMIDDEL MED OMHU

Unngå harde skuresvamper og rengjøringsmidler med slipemidler siden disse kan forårsake permanente skader på overflaten. Bruk heller aldri sure, klor- eller alkoholholdige rengjøringsmidler, som også kan gi stygge flekker og skader på overflaten. Hvis du bruker disse i nærheten av dusjoppbevaringen, må du sørge for å beskytte den mot sprut.

Dusjoppbevaring PILE

Vi anbefaler å rengjøre alle metallflater med en myk klut sammen med en mild såpeløsning eller oppvaskmiddel. Skitt- eller kalkflekker fjerner du enklest med et rengjøringsmiddel beregnet til formålet. Les anvisningene nøye. Husholdningseddik (maks. 12 %) er også effektivt mot kalkflekker. Gni inn, la virke, skyll av med rent vann, og tørk av med en myk klut eller et frottéhåndkle. Unngå alltid løsemidler samt harde skuresvamper og skurepulver med slipemiddel. Prøv alltid på et lite område hvis du er usikker.

Relaterte sider

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Om INR

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer

Support

Vedlikehold

Finn ut hvordan du på best mulig måte tar vare på din baderomsinnredning fra INR.

Se mer