Slik tar du vare på håndkletørkeren din

Rengjør metalloverflaten på håndkleholderen med en myk klut ved behov, eventuelt sammen med en mild såpeløsning eller oppvaskmiddel. Klikk her for en samlet oversikt over alle våre vedlikeholdsråd i utskriftsvennlig format.

Vedlikehold av metalloverflater

Rengjør metalloverflaten på håndkleholderen med en myk klut ved behov, eventuelt sammen med en mild såpeløsning eller oppvaskmiddel. Smuss og kalkflekker fjerner du enklest med rengjøringsmidler beregnet for formålet. Les instruksjonene nøye og test alltid på et lite område først.

Selv husholdningseddik (maks. 12%) er effektiv mot kalkflekker. Gni inn, la virke, skyll med rent vann og tørk med en myk klut eller frottéhåndkle. Unngå alltid løsemidler samt harde skuresvamper og skurepulver med slipemidler. Unngå å sprute store mengder vann med høyt trykk på håndkletørkeren.

For NCS-lakkerte håndkletørkere anbefales det kun å rengjøre metalloverflaten med en myk klut ved behov, eventuelt sammen med en mild såpeløsning eller vaskemiddel.


Relaterte sider

Materialer og utførelser

Vi arbeider kun med de beste natur- og komposittmaterialene. Her kan du lese om våre materialer og utførelser.

Se mer
GRAND Walnot™.

Vedlikeholdsråd

Her finner du våre vedlikeholdsråd for baderomsmøbler, dusjvegger, håndkletørkere, blandebatterier og dusjoppbevaring.

Se mer

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer