V I S K A N  G R I P

Minimalistisk møbeldesign med praktisk grepslist

Med sin stilrene design og profil med edge lokker Viskan Grip fram minimalisten i deg uansett om den var der fra før eller ikke. Du setter ditt eget preg på møbelet når du kombinerer ønsket farge på servantskapet med grepslisten i aluminium i matt grå, matt hvit eller matt svart finish. Velg deretter mellom den klassiske servanten i porselen og den ultratynne i matt hvit komposittstein. Serien produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Detaljer

Mål

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Høyde: 490 mm

Dybde: 345 mm

Servantalternativ

Porselen

Komposittstein

Farger

Hvit Grå Svart NCS

Skap ditt eget møbel

Viskan tilbyr klassisk møbeldesign med mange valgmuligheter som du enkelt utforsker i møbelverkstedet vårt. Begynn med å velge et servantskap i riktig bredde for baderommet ditt. Tenk over om du vil ha servantskap i hvitt, grått eller i en farge som du velger selv. Se hvordan uttrykket forandrer seg avhengig av hvilken av de to servantene du velger; porselen eller komposittstein.

Kom i gång og skap


Alle servantskap i Viskan

Kvalitet og funksjon

Kvalitetsmessig kan du forvente deg det beste. De prisbelønte, myklukkende skuffeskinnene fra Grass Vionaro har en perfekt, stabil gang og lang levetid. Det samme har de to servantvariantene også. Alle servantskap i Viskan leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i 15 år eller mer.

Se alle Viskan Grip

Velg mellom servant i klassisk porselen og matt hvit komposittstein. Prøv deg fram på produktsiden og skap din egen favoritt.

Strålende tilvalg

Når du har bestemt deg for utførelse på servantskapet, er det tid for å tenke over tilvalgene. Den doble stikkontakten i nedre skuff er et populært tilvalg som gjør hverdagen enklere. Belysning som styres av bevegelsessensor i øvre skuff og under servantskapet er et annet.

Plus-pakke


Flere lysende innovasjoner

INR Möbelkampanj 2023

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Sett ditt personlige preg på møbelet

Våre servantskap har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du legger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med sensorstyrt belysning eller dobbel stikkontakt i nedre skuff?

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer

Tilvalg baderomsmøbler

Accent / NCS

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer
Plus Power gir deg dobbelt strømuttak (220 V) i nedre skuff til høyre.

Tilvalg baderomsmøbler

Plus-pakke

Belysning i og under servantskapet er et populært tilvalg som er både praktisk og pent, ikke minst nattestid.

Se mer
Servantbatteri STEEL VOYAGE i Brushed Bronze.

Serier

Servant­batterier

Ditt servantbatteri ger baderommet karakter og er en viktigt detalj uansett hvilken modell du velger. 

Se mer
badrumsskåp

Serier

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, speil eller veggskap/høyskap fra 2019.

Se mer

Relaterte sider

Baderomsmøbler

Viskan Solid

En klassiker i baderommet med gjennomtenkte detaljer. Serien byr på flere størrelser, to typer servanter og mange tilvalgsmuligheter.

Se mer

Baderomsmøbler

Viskan Classic

Landlig hvit eller maskulin med svarte detaljer og underbelysning? Her får du tidløs møbeldesign i hvit eller NCS med ramme på skuffene.

Se mer
badrumsmöbler grand grip

Baderomsmøbler

Grand Grip

Elegant møbelserie med innfelt grepslist i flere utførelser. Vi foreslår en av våre vakre eikefinérer eller hvorfor ikke valgfri NCS?

Se mer