VISKAN Grip 40 med speil FEEL 40.
VISKAN Grip 50 i Still Grey (NCS S 4000-N) med speilskap STAGE 50.
VISKAN Grip 60 med speil SCENE 60.
VISKAN Grip 80 NCS S 4005-Y20R med speilskap STAGE 80.
VISKAN Grip 100 med speil LOOX 90.
VISKAN Grip 120 i NCS S 8005-R80B.
< >

VISKAN Grip

Minimalistisk møbeldesign med praktisk grepslist

Med sin stilrene design og profil med edge lokker VISKAN Grip fram minimalisten i deg uansett om den var der fra før eller ikke. Du setter ditt eget preg på møbelet når du kombinerer ønsket farge med den stilige og praktiske grepslisten i matt grå, matt hvit eller matt svart finish. For den ekstra minimalistiske look’en velger du den tynne servanten i matt komposittstein. Hvis du heller foretrekker porselen, går det også helt fint.

Detaljer

Bredder

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Servant i porselen eller matt hvit komposittstein.

Utførelser

Hvit Grå Svart NCS

Form og funksjon

Vår mest tidløse møbeldesign – nå i oppgradert versjon både innvendig og utvendig. De fullt uttrekkbare og myklukkende skuffene med Soft-Close vil ikke skuffe deg – hverken nå eller om 15 år. Organizer i hvitpigmentert eik hjelper deg å holde orden på småsakene. Alle VISKAN forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer deg en sikker investering i både form og funksjon, og ikke minst en livslengde på minst 15 år.

Se alle VISKAN Grip

Hvordan vil du ha din VISKAN?

La din VISKAN Grip speile personligheten din til fulle. Her finnes det noe for alle uansett størrelse på rommet – fra de minste variantene med dør til det bredeste med fire skuffer og dobbel servant. Legg gjerne til et eller flere av våre spennende plusspakker og få belysning under servantskapet og dobbel stikkontakt i nedre skuff – ferdig montert i servantskapet ved levering.

Se alla VISKAN Grip

Velg mellom servant i klassisk porselen og matt hvit komposittstein. Prøv deg fram på produktsiden og lag din egen favoritt.

Personliggjør din VISKAN

Servantskapene i VISKAN Grip har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med lys under servantskapet eller praktisk dobbel stikkontakt i nedre skuff til krølltangen?

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre fem utvalgte Accent-farger.

NCS

Hos INR arbeider vi bare med de beste naturmaterialene og komposittene for å gi produktene så lang levetid som mulig. Det kaller vi bærekraftig. 

Våre materialer

Alle møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og støt.
Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Kompletter med bunnventil Easy-Clean med vannlås og gjør den ukentlige rengjøringen til en ren fornøyelse. Bare løft opp og skyll av.

Easy-Clean

Organizer i Natural Oak og svart børstet aluminium. 10 cm brede og leveres i 2-pakning i alle servantskap. Suppler med flere.
Produkter

2 stk av vår praktiske, vendbare småoppbevaring følger med. Fyll opp hele skuffen ved å bestille flere – og ikke glem stikkontakt.

Våre plusspakker

#iconicbyme

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer
Alle våre speil og speilskap.

Serier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer