< >

VISKAN Grip

Minimalistisk møbeldesign med praktisk grepslist

Med sin stilrene design og profil med edge lokker VISKAN Grip fram minimalisten i deg uansett om den var der fra før eller ikke. Du setter ditt eget preg på møbelet når du kombinerer ønsket farge med den stilige og praktiske grepslisten i matt grå, matt hvit eller matt svart finish. For den ekstra minimalistiske look’en velger du den tynne servanten i matt komposittstein. Hvis du heller foretrekker porselen, går det også helt fint.

Detaljer

Bredder

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Servant i porselen eller matt hvit komposittstein.

Utførelser

Form og funksjon

Vår mest tidløse møbeldesign – nå i oppgradert versjon både innvendig og utvendig. De fullt uttrekkbare og myklukkende skuffene med Soft-Close vil ikke skuffe deg – hverken nå eller om 15 år. Organizer i hvitpigmentert eik hjelper deg å holde orden på småsakene. Alle VISKAN forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer deg en sikker investering i både form og funksjon, og ikke minst en livslengde på minst 15 år.

Se alle VISKAN Grip

De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med Soft-Close garanterar en ljudlös gång som håller i 15 år eller mer. Den praktiska grepplisten finns i matt vit, grå och borstad matt svart finish.

Hvordan vil du ha din VISKAN?

La din VISKAN Grip speile personligheten din til fulle. Her finnes det noe for alle uansett størrelse på rommet – fra de minste variantene med dør til det bredeste med fire skuffer og dobbel servant. Legg gjerne til et eller flere av våre spennende plusspakker og få belysning under servantskapet og dobbel stikkontakt i nedre skuff – ferdig montert i servantskapet ved levering.

Se alla VISKAN Grip

Velg mellom servant i klassisk porselen og matt hvit komposittstein. Prøv deg fram på produktsiden og lag din egen favoritt.

Servantskap

VISKAN Grip 40

Vårt minste servantskap med dør og grepslist. Servant i to varianter. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak NCS med TX Top Extreme™

Fra kr 6 180

Servantskap

VISKAN Grip 60

Servantskap i minimalistisk stil med grepslist i aluminium. Servant i to varianter. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak NCS med TX Top Extreme™

Fra kr 11 540

Servantskap

VISKAN Grip 100

Servantskap i minimalistisk stil med grepslist i aluminium. Servant i to varianter. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak NCS med TX Top Extreme™

Fra kr 19 100

Servantskap

VISKAN Grip 120 med dobbel servant

Servantskap i minimalistisk stil med grepslist i aluminium. Dobbel servant i to varianter. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak NCS med TX Top Extreme™

Fra kr 28 830

Personliggjør din VISKAN

Servantskapene i VISKAN Grip har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med lys under servantskapet eller praktisk dobbel stikkontakt i nedre skuff til krølltangen?

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre fem utvalgte Accent-farger.

NCS

Hos INR arbeider vi bare med de beste naturmaterialene og komposittene for å gi produktene så lang levetid som mulig. Det kaller vi bærekraftig. 

Våre materialer

Servantbatterier

Servantbatteriet ditt gir baderommet karakter og er en viktig detalj uansett hvilket du velger. Kompletter med pop-up i samme finish.

Finn din favoritt

Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Kompletter med bunnventil Easy-Clean med vannlås og gjør den ukentlige rengjøringen til en ren fornøyelse. Bare løft opp og skyll av.

Easy-Clean

Når vi tenker oppbevaring, tenker vi bredt. Og smalt. Og høyt. Og lavt. Og dypt. Og grunt.

Matchende oppbevaring

'Plus Lys' - Underbelysning LED

Produkter

2 stk av vår praktiske, vendbare småoppbevaring følger med. Fyll opp hele skuffen ved å bestille flere – og ikke glem stikkontakt.

Våre plusspakker

#iconicbyme

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer

Design

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer