Landlige bad

BADEROMSMØBLER FOR LANDLIGE BAD

Den landlige innredningsstilen gikk fra å være en trend til en stil å regne. Vi er mange som drømmer om et hjem som flørter med 1900-tallsromantikken, hvor det landlige badet er en selvfølge. Her har vi samlet et par landlige bad og inspirasjon for deg som leter etter baderomsinnredning i New England-stil.

Baderomsmøblene i serien GRAND Classic blir et perfekt valg for deg som vil innrede landlig i det nye badet ditt!

DESIGNET FOR LANDLIGE BAD

For deg som vet å verdsette ekte snekkerdetaljer og den tradisjonelle stilen, er
GRAND Classic et soleklart valg. Det klassiske rammespeilet og de innenforliggende skuffefrontene som er utformet med kjærlighet, vil gjøre alle tilhengere av New England-stilen varme om hjertet. Her får du den rustikke, gammeldagse touchen i et ultramoderne møbel med smarte tilvalg som lyd, lys og stikkontakt i de ekstra romslige skuffene med markedets beste Soft-Close-funksjon.

Mer om GRAND Classic

GRAND Classic-servantskapene finnes i bredder opp til 140 cm med servant i porselen. Match med POSH servantkran og SPOT knotter i messing.

DET KLASSISKE RAMMESPEILET

Det klassiske rammespeilet gir baderomsmøbelet en gammeldags og landlig touch. GRAND Classic i Still Grey med håndtak DEEP i matt svart. Alle GRAND-servantskapene kan fås med innovative detaljer som LED-belysning under møbelet og inni skuff, myklukkende skuffer og mengder av andre smarte tilvalg.

Mer om GRAND Classic

LANDLIG SOMMERHYTTEIDYLL

Ingen reportasje om landlige bad uten å nevne sommerhytta! Enten den er i skjærgården eller i de smålandske skoger – en ting har de ofte felles; nemlig den landlige følelsen. Ofte i kombinasjon med tettesjikt som kanskje ikke tåler så mye vann. Et dusjkabinett kan da være et godt alternativ. Her ser vi dusjkabinettet BRIC 4, som med sine buede dører med pivothengsler, er i en klasse for seg.

Mer om BRIC

Mer inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Messing på badet

Nå tilbyr vi alle våre dusjvegger i ARC-serien og LINE håndkletørker med beslag og grep i messing. 

Les mer