lantliga badrum

Landlige bad

Møbler og innredning for baderom i landlig stil

Mange drømmer om et baderom i rustikk eller landlig stil og leter etter baderomsinnredning som passer stilen. I det landlige baderommet er møbler og innredning med rammespeil på frontene et opplagt valg - gjerne sammen med naturlige materialer og finisher som går mot messing og bronse. Fargeskalaen går nesten alltid i hvitt, créme eller jordtoner i det landlige baderommet.

Landlige baderomsmøbler med moderne tilvalg

Til baderommet i landlig stil passer det best med et servantskap med klassisk rammespeil og skålhåndtak på frontene. Det klassiske rammespeilet på frontene finnes i to utførelser - Grand Classic med innenforliggende front og så Viskan Classic med vanlig utenpåliggende front. Velg blant bredder fra 40 og opp til 140 cm med mange fine håndtaksalternativer og tilvalg, som for eksempel belysning under servantskapet og i øvre skuff. Velg mellom servant i porselen eller benkeplate med innfelt servant. 

Grand Classic


Møbelserier

Grand Classic

Grand Classic med de innfelte frontene gir deg den klassiske rammedøren i moderne skandinavisk stil.

Se mer
GRAND Solid 100 med skråkappet dusjhjørne ARC 13 Original

Baderom mellom himmel og hav

Blant holmer og skjær på den svenske vestkysten i Bohusläns fantastiske skjærgård, finner vi Evas hus og hennes drømmebaderom 

Se mer

Servant i to varianter

Velg mellom hel servant i hvitt porselen og benkeplate i kvartskompositt med innfelt servant i matt hvit eller svart porselen, Level. Benkeplatene er produsert i kvartskompositt med eller uten hull til blandebatteri og er meget slitesterke. Fordi materialet ikke absorberer væske, er det et godt alternativ til naturstein, som generelt krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe.

Materialer

lantligt badrum

Baderomsmøbler i NCS

Ta sjansen på å få servantskapet, speilskapet og høyskapet ditt lakkert i en av 2050 herlige farger på NCS standardkart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accent-farger. I vårt møbelverksted kan du enkelt se hvordan de ulike fargene ser ut på servantskapet du har valgt. Oppgi ønsket NCS-kode ved bestilling.

Accent / NCS


Møbelverkstedet

Relaterte sider

Servantskap Grand Grip 140 i Dark Oak.

INR

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Se mer

Accent / NCS

La din personlighet ta plass – bestill baderomsmøbler i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accentfarger – spesielt utvalg til badet.

Se mer

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer