lantliga badrum

Landlige bad

Møbler og innredning for baderom i landlig stil

Mange drømmer om et baderom i rustikk eller landlig stil og leter etter baderomsinnredning som passer stilen. I det landlige baderommet er møbler og innredning med rammespeil på frontene et opplagt valg - gjerne sammen med naturlige materialer og finisher som går mot messing og bronse. Fargeskalaen går nesten alltid i hvitt, créme eller jordtoner i det landlige baderommet.

Landlige baderomsmøbler med moderne tilvalg

Til baderommet i landlig stil passer det best med et servantskap med klassisk rammespeil og skålhåndtak på frontene. Det klassiske rammespeilet på frontene finnes i to utførelser - Grand Classic med innenforliggende front og så Viskan Classic med vanlig utenpåliggende front. Velg blant bredder fra 40 og opp til 140 cm med mange fine håndtaksalternativer og tilvalg, som for eksempel belysning under servantskapet og i øvre skuff. Velg mellom servant i porselen eller benkeplate med innfelt servant. 

Grand Classic


Møbelserier

Baderomsmøbler

Grand Classic

For de som setter pris på ekte snekkerdetaljer og tiltrekkes av fortidens ekko. Her får du den rustikke touchen til et ultramoderne baderomsmøbel.

Se mer

Baderomsmøbler

Viskan Classic

Landlig hvit eller maskulin med svarte detaljer og underbelysning? Her får du tidløs møbeldesign i hvit eller NCS med ramme på skuffene.

Se mer
GRAND Solid 100 med skråkappet dusjhjørne ARC 13 Original

Baderoms­inspirasjon

Baderom mellom himmel og hav

Blant holmer og skjær på den svenske vestkysten i Bohusläns fantastiske skjærgård, finner vi Evas hus og hennes drømmebaderom 

Se mer

To typer servant

Til alle servantskap i Grand kan du velge mellom hel servant i porselen eller benkeplate med innfelt servant. I Level kan vi presentere et håndplukket sortiment med vakre og slitesterke benkeplater i kvartskompositt med eller uten hull til servantbatteri. Benkeplatene er ripebestandige og takket være at materialet ikke absorberer væske er det et godt alternativ til for eksempel naturstein som ofte krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe. Til benkeplaten en innfelt servant i matt svart eller hvit porselen.

Mer om Level


Materialer

lantligt badrum

Baderomsmøbler i NCS

Ta sjansen på å få servantskapet, speilskapet og høyskapet ditt lakkert i en av 2050 herlige farger på NCS standardkart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accent-farger. I vårt møbelverksted kan du enkelt se hvordan de ulike fargene ser ut på servantskapet du har valgt. Oppgi ønsket NCS-kode ved bestilling.

Accent / NCS


Møbelverkstedet

Relaterte sider

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står for premium nordisk baderomsdesign med en intelligent innside – laget i materialer som tåler hjemmets tøffeste miljø i minst 15 år.

Se mer

Tilvalg baderomsmøbler

Accent / NCS

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer
Alle våre speil og speilskap.

Serier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer