Dusj ved vinduet? Slik jobber du deg rundt et vindu i dusjen.

Linc Monument er dusjhjørnet som du kan plassere midt på veggen eller helt inntil hjørnet – veldig smart hvis du har et vindu i veien. Linc Monument leveres alltid i samme størrelse på glassene, men er altså meget fleksibel når du monterer. Se noen vanlige monteringsmål lenger ned på siden eller test dine egne mål.

Linc Monument

Hvor langt fra hjørnet vil du montere dusjen?

For å få penest mulig form på dusjhjørnet i lukket posisjon, foreslår vi et av monteringsmålene under. Disse målene gir også en vinkel som gjør at dørene kan svinges inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk, noe som igjen gir deg verdifull gulvplass. Se hvordan størrelsen på dusjflaten endres med de ulike monteringsmålene. Samtlige monteringsmål gjelder ytterkant veggprofil.

200 mm

Monument kan egentlig plasseres helt inntil hjørnet, men for å få penest form på dusjhjørnet anbefaler vi 200x967 mm som minste monteringsmål fra hjørnet. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

260 mm

For plassering 260 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 260x957 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

320 mm

For plassering 320 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 320x942 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

380 mm

For plassering 380 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 380x923 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

440 mm

For plassering 440 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 440x900 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

500 mm

For plassering 500 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 500x871 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet

560 mm

For plassering 560 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 560x836 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

Relaterte sider

AIR Solid 120 B i NCS S 9000-N med speil TOUCH 120. Dusjhjørne LINC Niagara med svarte profiler og PILE samt takdusjsett STEEL PLEASURE 2.

Dusjserier

Linc Original

Svanenmerkede dusjserien Linc Original gir nesten ubegrensede valgmuligheter, med 6 mm glass i ulike former og kvaliteter, og det patenterte løftehengselet for ekstra smart funksjon.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone.

Serier

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer