Blandebatterier og tilbehør

Blandebatteriene våre er spesielt utvalgt for å stå i stil med dusjveggene og servantskapene våre for å skape harmoni på badet. Her samarbeider vi med de svenske blandebatteriaktørene Primy og Mora, som står for samme høye kvalitet som oss.

Sammenlikne takdusjer


Sammenlikne servantbatterier

Rens filter

0 produkter vises

Matchende utførelser til hele badet

Nå kan du matche de fem utførelsene våre når du skal innrede badet ditt.

Se mulighetene

Om blandebatterier for baderom fra INR

Ta deg god tid når du skal velge blandebatteri for badet. Velger du riktig blandebatteri, kommer det vakre servantskapet til sin rett, samtidig som du får et produkt som varer i mange år. Ta gjerne en titt på blandebatteriene i matt svart og polert messing, som er designet for å harmonere med de svarte knottene og håndtakene i våre tre møbelserier, samt med beslagene i samme finish i dusjseriene Arc.

Når det gjelder blandebatterier til dusjen, har vi flere varianter. Med våre kvalitetssikrede takdusjer med Mora Technology Inside styrer du temperatur og stråle med utprøvd presisjon og stil i overflod. Blandebatteri for baderom med håndtak, taksiler og hånddusjer tilpasset for dusjveggen, uansett om du velger kantete Arc eller den rundere Linc. Velg trefunksjonshånddusjen med pulserende stråle for en ekstra deilig dusjopplevelse.