Bunnventil Pop-Up Bunnventil

Bunnventil med pop-up i flere utførelser for å stå i stil med fargevalget på blandebatteriet. Passer til alle servanter i GRAND og VISKAN.
Les mer
Pris totalt
Sammen­drag Pris totalt

Opprett

Sammen­drag

Finish

Hvitt porselen

Artikkelnummer

80000635

Pris totalt kr 700

Ved bestilling oppgi

  • Artikkelnummer

Skriv ut sammendrag

Lagre som favoritt

Fakta

Bunnventil med pop-up i flere utførelser for å stå i stil med fargevalget på blandebatteriet. Passer til alle servanter i GRAND og VISKAN.

  • Fås i krom, hvitt porselen, Matt hvit, Matt svart og Polert messing

Bilder

< >

Dokumenter

Match med

Servantskap

VISKAN Grip 60

Et nett møbel med en eksklusiv følelse takket være det minimalistiske designet uten grep. Med VISKAN Grip 60 får du mye møbel for pengene. Uansett hvilken utførelse du velger, inngår vår utrolig fukt- og slagbestandige overflatebehandling TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 7 550

Servantbatteri

SLEEK

Med sitt vakre formspråk og overflaten i krom, hvit eller svart, gir SLEEK hele badet et lekent, men luksuriøst preg. SLEEK fås også i en helt matt hvit og matt svart variant.

Krom Svart Hvit

Fra kr 3 220

Servantskap

GRAND Solid 120

Et noe bredere servantskap med servant og en god avlastningsflate ved siden av. GRAND Solid gir et svært eksklusivt preg takket være de innfelte frontene og den elegante servanten i porselen. 15 års garanti.

Hvit Eik Svart NCS

Fra kr 17 660

Takdusj

MIST

I samarbeid med Mora – en svenskprodusert takdusj som forener det beste fra to verdener: estetisk og ergonomisk design på utsiden, og verdensledende blandebatteriteknologi på innsiden. MIST er en høydejusterbar takdusj med rund taksil og slange og hånddusj i flere fargevarianter, som harmonerer med dusjveggene i LINC.

Krom Svart Hvit

Fra kr 9 990

Servantbatteri

CASUAL

Med sin klassiske design passer CASUAL godt til alle våre servantskap, og oppfyller sin funksjon med bravur. Et skikkelig universalbatteri som fungerer i de fleste sammenhenger og stiler.

Krom

Fra kr 2 380