< >

AIR

Baderomsmøbler med svevende følelse

AIR byr på en mektig, svevende følelse som får hele baderommet til å føles luftig og lett. Her forenes markedets høyeste kvalitet på håndverk og materialer og best av alt – det er du som skaper resultatet. Se noen utvalgte modeller og oppdag flere muligheter til å sette ditt personlige preg på AIR – både inni og utenfor skuffen.

Detaljer

Størrelser

60 - 90 - 120 - 150 - 180 cm

Alternativ

Velg mellom tre benkeplater og to servantvarianter

Utførelser

Modulbasert frihet

AIR med sine skuffemoduler på 30 respektive 60 cm kan kombineres i 11 varianter med total bredde fra 60 til 180 cm. Velg mellom flere vakre farger eller valgfri NCS og kombiner med en av våre stilige benkeplater i Corian eller Dekton. Foretrekker du rund eller halvrund servant og vil du ha den plassert til venstre eller høyre? Valget er helt og holdent ditt.

Se alle AIR

AIR 150 J i Premium White med benkeplate i Corian Designer White og lærhemper. En av mange vakre kombinasjoner som serien lar deg skape.

Design og kvalitet

Vår mest eksklusive møbelserie AIR byr på mye mer enn et attraktivt utseende. De håndplukkede benkeplatene i Corian respektive Dekton er ikke bare vakre se og kjenne på – de er også meget varige. I kombinasjon med slitesterkt, ekte porselen i servanten samt skrog og skuffefronter forseglet med vår unike overflatebehandling TX Top Extreme, gir AIR deg et baderomsmøbel som tåler det meste som kommer i dets vei – i hele 15 år eller mer.

Se alle AIR

AIR 120 F i NCS S 9000-N med benkeplate I Corian Designer White og tilvalg Push Tipmatic. Det er også mulig å få benkeplaten uten hull til servantbatteri.

Servantskap

AIR 60

AIR i sin netteste form, kun 60 bred, for det lille baderommet, men med samme mesterlige kvalitet som de større servantskapene i serien og som gir deg gode muligheter til å lage ditt eget unike servantskap.

Hvit Grå Ask NCS

Fra kr 4 790

Servantskap

AIR 90

Med en 60- og 30-skuff får du rikelig oppbevaringsplass under den vakre benkeplaten i Corian eller Dekton, med den runde eller halvrunde servanten plassert til venstre.

Hvit Grå Ask NCS

Fra kr 8 690

Servantskap

AIR 120

Når AIR får bre seg ut, kommer designen til sin fulle rett. I bredden 120 får du to like brede skuffer som du kan få i tre utførelser, som alle er vakre, slitesterke og silkemyke under fingertuppene.

Hvit Grå Ask NCS

Fra kr 9 330

Servantskap

AIR 150

Til det større baderommet gir AIR deg to servantskap i bredden 150 cm med en sentrert 30-skuff og to 60-skuffer på hver side, og der du selv velger hvor du vil plassere servanten.

Hvit Grå Ask NCS

Fra kr 13 500

Gjør din AIR personlig

Servantskapene i AIR har et høyt utstyrsnivå selv uten at du bestiller tilvalg, men du vil ikke angre hvis du legger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg på møbelet. Hva med sensorstyrt belysning i skuffen, dobbel stikkontakt eller vårt vakre smykkeskrin i svartbeiset eik?

Corian® Designer White

Et silkeglatt og samtidig ekstremt holdbart komposittmateriale med en smuss- og bakterieavvisende overflate takket være at det ikke er porer i materialet.

Dekton® Tundra

Et sofistikert komposittmateriale med marmorlignende og helt jevn overflate. Ekstremt slitesterk og behøver ikke overflatebehandles på nytt.

Dekton® Sirius

Et sofistikert komposittmateriale med svart strukturoverflate. Ekstremt slitesterk og behøver ikke overflatebehandles på nytt.

Velg mellom rund og halvrund servant i porselen. Vannlås følger med, men den åpne bunnventilen kjøper du separat.

Velg blant lekre og praktiske tilvalg; Plus Lys, Plus Strøm og Plus Smykkeskrin i to nivåer med lokk.

Pluspakker

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre seks utvalgte.

Mer om NCS

Produkter

Hvordan vil du åpne skuffene? Med håndtak, knott eller kanskje push? Velg blant mengder av stilige alternativ.

Åpningsalternativ

Hjemme hos

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer