baderomsspeil

Baderomsspeil

La speilet matche stilen og størrelsen på servantskapet. Tenk over dine behov, og utforsk vårt brede utvalg av baderomsspeil med mange smarte finesser.

Se også speilskap

Runde speil

Vårt runde speil med stemningsfull LED-belysning bak kanten har på kort tid blitt et av våre mest populære produkter. Det runde speilet, som fås i diameter på 70 og 90 cm, er spesielt utformet til møbelserien AIR, men gir selvsagt et moderne preg til baderommet uansett hvilket servantskap du velger.

Designserie AIR

REKTANGULÆRE SPEIL

La speilet matche stilen og størrelsen på servantskapet. Tenk over dine behov, og utforsk vårt brede utvalg av baderomsspeil med mange uventede finesser. Belysningen i våre speil er av LED-type, noe som betyr at pærene har en levetid på opptil 20 år, med minimalt energiforbruk.

SOLVIK BADEROMSSPEIL

Til møbelserien SOLVIK med sin nygamle sjarm fra århundreskiftet kan du få baderomsspeil i flere mål, der de bredeste modellene har to speil og dobbel belysning. Armaturet er i blank krom og av typen halogen. Speilene fås i breddene 65, 100, 130, 200 mm.

Designserie SOLVIK

Andre har også sett på

inspirasjon bad 2018

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer