Produkter

BADEROMSSPEIL

Baderomsspeilet ditt er viktig. Og ikke bare for ditt eget velbefinnende. Hele badet nyter godt av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir. Tenk gjennom behovene dine og se vårt brede utvalg av baderomsspeil i ulike utførelser og størrelser.

RUNDE SPEIL

Vårt runde speil LOOX med stemningsgivende LED-belysning bak kanten er et av våre mest populære produkter og passer like godt i gangen eller i soverommet som på badet.

70 - 90 - 110 cm

Se alle runde speil

TOUCH

TOUCH er speilet for deg som vil ha et skikkelig stilig speil som utstråler både design og kvalitet. Still inn akkurat den typen lys du ønsker for anledningen; for å våkne om morgenen, for å legge den perfekte sminken eller hvorfor ikke for å imponere gjestene på lørdagskvelden.

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Se alle dimbare speil

Speilet husker de siste innstillingene til neste gang du slår på strømmen. Kobles til rommets strømbryter eller en helt egen bryter. Hør med din elektriker.

SCENE

Med speilet SCENE oppnår det du beste sminke- eller barberingsresultatet.  Ved hjelp av tre touch-knapper nederst på speilflaten styrer du lystemperatur, lysstyrke og av/på. Du kan vinkle sidebelysningen opp til 90° for å få lyset til å falle akkurat som du vil ha det når du speiler deg og gjør deg klar for dagen eller for en tur på by’n.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Se alle dimbare speil

Belysning som kan vinkles

Sidebelysningen i sin fulle lysstyrke og vinklet maks inn, 90°. SCENE er speilet for deg som elsker både teknikk, design og funksjon.

Se alle speil

FEEL

Et klassisk baderomsspeil med LED-belysning som passer de fleste stiler. Speilet har et eller to LED-armaturer avhengig av bredde. Underbelysning er alltid inkludert.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140 cm

Se alle FEEL

GROOM

Et baderomsspeil med landlig karakter som harmonerer med servantskapene i våre Classic-serier. Speilet er montert på en ramme av tre med den samme fukt- og støtbestandige overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som alle møblene våre.

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Se alle GROOM

Hjemme hos

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Baderomsmøbler

Speilskap

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innside. Velg mellom rektangulære eller runde speilskap med ulike utstyrsnivåer.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer