Servantskap GRAND Classic 80

Et passe stort servantskap der den landlige følelsen i rammedøren virkelig får komme til sin rett. Her snakker vi snekkerglede à la 2019, med innfelte skuffer med klassisk rammespeil utstyrt med vår unike TX-lakk som garanterer et møbel som er både fukt- og støtbestandig langt utover standarden. Aksentfargen Green Tea er spesiallaget for GRAND Classic 80 og forsterker New England-følelsen sammen med den elegante servanten i italiensk porselen og grepet DEEP, som fås i messing, krom og matt svart finish. Den gammeldagse følelsen til tross, innvendig er den innhentet av fremtiden. De svært romslige og maksimalt justerbare skuffene fra Grass Vionaro er blant markedets beste med helsynkronisering og Soft-Close, som garanterer perfekt drift i dag og om 15 år. Legg til LED-belysning i skuffer og under servantskapet, dobbel stikkontakt og integrerte høyttalere, og gjør deg klar for en forelskelse som ikke vil avta med det første. Servantskapet leveres ferdig sammensatt og med 15 års garanti.

Se inspirasjonsbilder lengre ned på siden.

Inngår alltid

Dokumenter & Bilder

2/17

Servantskap GRAND Classic 80 i «Still Grey» med grep DEEP samt høyskap 40 i samme serie. Servantbatteri SLEEK. Speil SCENE 80.

Last ned høyoppløselige bilder

3/17

Servantskap GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS) med knott SPOT samt høyskap 40 i samme serie. Servantbatteri SLEEK. Speil LOOX 70.

Last ned høyoppløselige bilder

4/17

GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS) med grepet DEEP i messing. Servantbatteri POSH i messing samt speilet GROOM.

Last ned høyoppløselige bilder

5/17

Badet skal fungere alle timer av døgnet. Her med stemningsfull belysning under servantskapet GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS).

Last ned høyoppløselige bilder

6/17

Skråkappet dusjløsning ARC 4 med beslag i messing. LINE håndkletørker i matt hvit. Dusjbatteri fra Vola.

Last ned høyoppløselige bilder

15/17

Med lydpakken kan du våkne til tonene av favorittmusikken. Du kobler til enheten via Bluetooth. Høyttalerne produseres i Sverige og er utviklet i samarbeid med Orlo.

Last ned høyoppløselige bilder

16/17

Avlastningsflate med god plass til stilleben og fine detaljer.

Last ned høyoppløselige bilder

17/17

Alla möbler från INR kan lackeras i valfri NCS-kulör eller i en av våra 6 accent-färger. Ytan behandlas med TX.

Last ned høyoppløselige bilder

< >