Grand Classic

Grand Classic med de innfelte frontene gir deg det klassiske rammespeilet i moderne skandinavisk stil. Serien produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Bredder

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Høyde: 570 mm
Dybde: 450 mm

Farger

Hvit NCS

Oppbevaring

I serien finnes det matchende oppbevaring med mulighet for stikkontakt til for eksempel hårføneren. Høyskapene kan fås med eller uten skuffer. Helt nytt er høyskapet Twin med dobbelsidig speildør. Oppdag

Skuffeinnredning

Skuffeinnredning i svart aluminium og naturlig eik som holder småtingene dine på plass. Snu den for praktisk oppbevaring av sminkeblyanter og tannbørster. 2-pakning.

Skap ditt møbel

I møbelverkstedet vårt bygger du servantskapet ditt og utstyrer det med de tilvalgene du ønsker: belysning i og under servantskapet, dobbel stikkontakt og selvfølgelig et servantbatteri og bunnventil i matchende stil. Velg til oppbevaring og et stilig speil og du har kommet et godt stykke på vei med å møblere badet ditt.

Kom i gang og skap


Velg og skap møbelet ditt

Du bestemmer selv hvordan Grand Classic skal se ut. I hvitt med grep
i krom får det et landlig preg, mens samme møbel i mørke farger gir
en strammere og mer urban følelse, gjerne i kombinasjon med svarte
detaljer og tilvalgspakken Plus Light. Velg skålhåndtaket Deep eller knotten Bell.

Alle Grand Classic


Hjemme hos

via hashtag #inrbathroom

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Servant i to varianter

Velg mellom hel servant i hvitt porselen og benkeplate i kvartskompositt med innfelt servant i matt hvit eller svart porselen, Level. Benkeplatene er produsert i kvartskompositt med eller uten hull til blandebatteri og er meget slitesterke. Fordi materialet ikke absorberer væske, er det et godt alternativ til naturstein, som generelt krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe.

Materialer


Tilvalg

Tilfør møbelet ditt det lille ekstra med ett eller flere tilvalg: stemningsskapende, sensorstyrt belysning i og under servantskapet og en praktisk stikkontakt. Oppbevaring til småting i to eksemplarer inngår i hver øvre skuff. Suppler med flere.

Plus Light

Sensorstyrt LED-belysning under servantskapet og i den øvre skuffen som begynner å lyse når du kommer inn i rommet. 3000 K, 150–530 lm. Juster tid og avstand etter ønske.

Accent / NCS

Få servantskapet, speilskapet og høyskapet ditt lakkert i en av 2050 herlige farger på NCS standardkart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accent-farger. Accent / NCS

Vannlås Easy-Clean

Bare løft opp, skyll av og sett tilbake igjen. Finnes i variant for servant med og uten overløpshull. Blandebatterier og bunnventiler


Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer
badrumsskåp

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Se mer