Grand Grip

Det elegant innfreste grepet der skuffene møtes gir Grand Grip et harmonisk og symmetrisk preg. Serien produseres i Sverige og kommer med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Bredder

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Høyde: 570 mm
Dybde: 450 mm

Utførelser

Hvit Eik Dark Oak Svart NCS

Skuffeinnredning

Skuffeinnredning i svart aluminium og naturlig eik som holder småtingene dine på plass. Snu den for praktisk oppbevaring av sminkeblyanter og tannbørster. 2-pakning.

Oppbevaring

I serien finnes det matchende oppbevaring med mulighet for stikkontakt til for eksempel hårføneren. Høyskapene kan fås med eller uten skuffer. Helt nytt er høyskapet Twin med dobbelsidig speildør. Oppdag

Skap ditt møbel

I møbelverkstedet vårt bygger du servantskapet ditt og utstyrer det med de tilvalgene du ønsker: belysning i og under servantskapet, dobbel stikkontakt og selvfølgelig et servantbatteri og bunnventil i matchende stil. Velg til oppbevaring og et stilig speil og du har kommet et godt stykke på vei med å møblere badet ditt.

Kom i gang og skap

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.


Velg og skap møbelet ditt

Grand Grip fås i tre vakre trefinérer som gir en taktil følelse når du lar hånden gli over overflaten: Natural Oak, Dark Oak og Black Oak. Møblene fås også i hvitt og valgfri Accent/NCS. Finérene våre blir først beiset i ønsket farge og deretter lakkert med TX Top Extreme™.

Alle Grand Grip


Servant i to varianter

Velg mellom hel servant i hvitt porselen og benkeplate i kvartskompositt med innfelt servant i matt hvit eller svart porselen, Level. Benkeplatene er produsert i kvartskompositt med eller uten hull til blandebatteri og er meget slitesterke. Fordi materialet ikke absorberer væske, er det et godt alternativ til naturstein, som generelt krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe.

Materialer


Tilvalg

Tilfør møbelet ditt det lille ekstra med ett eller flere tilvalg: stemningsskapende, sensorstyrt belysning i og under servantskapet og en praktisk stikkontakt. Oppbevaring til småting i to eksemplarer inngår i hver øvre skuff. Suppler med flere.

Plus Light

Sensorstyrt LED-belysning under servantskapet og i den øvre skuffen som begynner å lyse når du kommer inn i rommet. 3000 K, 150–530 lm. Juster tid og avstand etter ønske.

Accent / NCS

Få servantskapet, speilskapet og høyskapet ditt lakkert i en av 2050 herlige farger på NCS standardkart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accent-farger. Accent / NCS

Vannlås Easy-Clean

Bare løft opp, skyll av og sett tilbake igjen. Finnes i variant for servant med og uten overløpshull. Blandebatterier og bunnventiler


Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer
badrumsskåp

Baderomsskap

Bli kjent med våre svenskproduserte baderomsskap som vi har utstyrt med hyller og skuffer og skjult stikkontakt som tilvalg.

Se mer