Med utsikt over fjellet når skumringen faller. I ditt hjemmespa blir smart belysning i innredningen ekstra viktig for å få den rette følelsen.

GRAND Grip 120 i Black Oak

GRAND Grip 80 i Still Grey med svarte gripelister, det svarte servantbatteriet SLEEK og speilet TOUCH 80. Oppbevaring fra VISKAN Solid.
GRAND Grip 100 i Premium White med det runde speilet LOOX 70 og veggskapet VISKAN Solid 120.
GRAND Grip 100 i Black Oak med SLEEK servantbatteri og speilet TOUCH 100. Oppbevaringsskapet er VISKAN Solid 120 i Black Oak.
< >

GRAND Grip

Et stilrent servantskap med grepslist

Møbelserien GRAND Grip har vi utstyrt med ergonomiske grepslister som er perfekt plassert innenfor skuffefrontene og gir en elegant look. Kan vi foreslå en av våre vakre eikefinérer – skåret og håndsydd for å matche perfekt. I alle utførelsene er servantskapene i GRAND-serien forseglet med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer deg en sikker investering i både form og funksjon samt en garanti på 15 år.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Alternativ

Servant i porselen eller benkeplate med innfelt servant i matt hvit eller antrasittfarget porselen.

Utførelser

Hvit Eik Svart NCS

Gi din grand det lille ekstra

LEVEL er et stilrent alternativ til servantskapene i GRAND med innfelt servant til et håndplukket sortiment benkeplater i kvartskompositt. Velg mellom tre vakre utførelser som alle setter sitt unike preg på både servantskapet og baderommet.

Bli kjent med LEVEL

Sitt minimalistiske design får GRAND Grip takket være grepslisten i matt svart, matt grå eller matt hvit. Og med en dybde på hele 45 cm får du plass til omtrent alt – og enda litt til – i din GRAND.

Se alle GRAND Grip

Design og kvalitet

Gå for et moderne ikon på badet og få et møbel av mesterlig kvalitet og banebrytende design ned til minste detalj. GRAND Solid, med sine fine funksjoner og smekre skuffefronter, er perfekt for deg som vil skape et baderom med en følelse av moderne eksklusivitet. Med den vannbestandige overflatebehandlingen TX Top Extreme™ på utsiden og skuffer fra Grass Vionaro på innsiden får du et møbel som oser kvalitet fra innsiden og ut.

Se alle GRAND Grip

Gjør din Grand personlig

Servantskapene i GRAND har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med lys i øvre skuff og under servantskapet?

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre fem utvalgte Accent-farger.

NCS

Hos INR arbeider vi bare med de beste naturmaterialene og komposittene for å gi produktene så lang levetid som mulig. Det kaller vi bærekraftig. 

Våre materialer

Alle møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og støt.
Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Kompletter med bunnventil Easy-Clean med vannlås og gjør den ukentlige rengjøringen til en ren fornøyelse. Bare løft opp og skyll av.

Easy-Clean

#ICONICBYME

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer
Alle våre speil og speilskap.

Serier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer