spegelskåp

Speilskap

Med en av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innsiden. Velg mellom rektangulære og runde speilskap med forskjellige utstyrsnivåer.

Se også speil

Rektangulære speilskap

Velg et av våre rektangulære speilskap, og få et skap med en uvanlig gjennomtenkt innside. Effektiv og dimbar LED-belysning og integrert forstørrelsesspeil er noen smarte detaljer vi gjerne nevner, og praktisk stikkontakt er standard. Slik at barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten alltid er fulladet og klar.

Små baderomsskap

Et lite speilskap med LED-armatur i breddene 40 og 55 cm. Speilskapet har mange smarte finesser. Hva sier du til innebygd stikkontakt, magnetholder til småting og myktlukkende dører med speil på innsiden? Speilskapet har også en frostet gripelist nede for å skjule de mange fingeravtrykkene som oppstår ved åpning og lukking. Underbelysning fås som tilvalg.

Flere alternativer
Flere alternativer

Magnetholder til småting
LED-belysning
Skjult stikkontakt
Dobbel speil
Ekstra strømbryter
Frostet nedre kant
Ferdigmontert
Prylhållarmagnet

Runde speilskap

Moderne runde speilskap med speil i diameteren 60 cm, enten med åpen eller skjult oppbevaring. Designet for å stå til servantskapene i AIR-serien, men fungerer selvsagt like bra til våre andre servantskap. Fås i hvitt, hvitpigmentert ask og skifergrått.

Designserie AIR

Åpen eller lukket oppbevaring?

Våre pene og praktiske runde speilskap Ø60 fås med både åpen og lukket oppbevaring. Velg mellom venstre- og høyrehengt speil

SOLVIK Speilskap

Til den rustikke designserien SOLVIK har vi laget et speilskap som gir samme rustikke følelse og formspråk. Her får du et praktisk speilskap med lysrørbelysning og knotter i blank krom. Innvendige speil, stikkontakt, overbelysning og magnetholder til småting inngår som standard.

Designserie SOLVIK

Andre har også sett på

badrumsspeglar speglar

Møbelserier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Les mer
badrumsskåp för badrum

Møbelserier

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer