Speilskap

Med et speilskap fra INR får du smart oppbevaring over servantskapet med en uvanlig gjennomtenkt innside. Effektiv LED-belysning, stikkontakt, magnetholder til småting og innvendige speil inngår som standard og det finnes mange flere tilvalg å velge blant. Alle våre speilskap er produsert i Sverige og spesielt tilpasset fuktige miljøer.

Rektangulære
speilskap

Et svenskprodusert speilskap med innvendige speil og mange finesser som magnetholder for småting og stikkontakt. Kobles til rommets strømbryter. Legg til forstørrelsesspeil og underbelysning for et komplett utstyrt og luksuriøst speilskap. Speilskapet finnes i flere farger og er spesielt tilpasset fuktige miljøer.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Se alle

Speilskap STAGE
80 - 100 - 120 cm

Speilskap STAGE
60 cm

Runde speilskap

HALO og HALOMORE er svenskproduserte speilskap som helt eller delvis skjules av et rundt speil med diameteren 60 cm. Effektfull over- og underbelysning i LED inngår som standard, det samme gjør forstørrelsesspeilet på innsiden samt den smarte magnetholderen for småting, som f. eks pinsett eller en liten saks. Kobles til rommets strømbryter. Speilskapet finnes i flere farger og er spesielt tilpasset fuktige miljøer.

Ø60

Se alle

Speilskap

STAGE 40

Vårt minste speilskap i 40 cm bredde med en dør som du ved bestilling angir om du vil åpne til høyre eller venstre. TX-lakk, stikkontakt, magnetholder for småting og speil på innsiden av døren inngår. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 5 720

Speilskap

STAGE 60

Et 60 cm bredt speilskap med to dører. Her har du et speilskap som virkelig leverer. Som standard får du med både den svært vann- og støtbestandige TX-lakken, stikkontakt i skapets øvre høyre hjørne og mye mer. 15 års garanti.

Hvit Grå Eik Svart NCS

Fra kr 6 930

Speilskap

HALOMORE Ø60

Et 80 cm bredt speilskap der drøyt halve bredden skjules av et moderne og stilig rundt speil med diameteren 60 cm. Som speilskapet HALO og mer, ganske enkelt. 15 års garanti.

Hvit Grå Ask NCS

Fra kr 10 490

Speiloppbevaring

HIDE

Smart helfigurspeil som har fem gode rom på innsiden av døren til oppbevaring av ansiktskremer eller nøkler og småting hvis du velger å plassere HIDE i gangen.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 5 280

Andre har også sett på

Baderomsmøbler

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer

Baderomsmøbler

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer