Speilskap

Med et speilskap fra INR får du smart oppbevaring over servantskapet med en uvanlig gjennomtenkt innside. Effektiv LED-belysning, stikkontakt, magnetholder til småting og innvendige speil inngår som standard og det finnes mange flere tilvalg å velge blant. Alle våre speilskap er produsert i Sverige og spesielt tilpasset fuktige miljøer.

Rektangulære
speilskap

Et svenskprodusert speilskap med innvendige speil og mange finesser som magnetholder for småting og stikkontakt. Kobles til rommets strømbryter. Legg til forstørrelsesspeil og underbelysning for et komplett utstyrt og luksuriøst speilskap. Speilskapet finnes i flere farger og er spesielt tilpasset fuktige miljøer.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Se alle

Speilskap STAGE
80 - 100 - 120 cm

Speilskap STAGE
60 cm

Runde speilskap

HALO og HALOMORE er svenskproduserte speilskap som helt eller delvis skjules av et rundt speil med diameteren 60 cm. Effektfull over- og underbelysning i LED inngår som standard, det samme gjør forstørrelsesspeilet på innsiden samt den smarte magnetholderen for småting, som f. eks pinsett eller en liten saks. Kobles til rommets strømbryter. Speilskapet finnes i flere farger og er spesielt tilpasset fuktige miljøer.

Ø60

Se alle

Speilskap

STAGE 40

Vårt minste speilskap i 40 cm bredde med en dør som du ved bestilling angir om du vil åpne til høyre eller venstre. TX-lakk, stikkontakt, magnetholder for småting og speil på innsiden av døren inngår. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 6 230

Speilskap

STAGE 60

Et 60 cm bredt speilskap med to dører. Her har du et speilskap som virkelig leverer. Som standard får du med både den svært vann- og støtbestandige TX-lakken, stikkontakt i skapets øvre høyre hjørne og mye mer. 15 års garanti.

Hvit Grå Eik Svart NCS

Fra kr 7 550

Speilskap

HALOMORE Ø60

Et 80 cm bredt speilskap der drøyt halve bredden skjules av et moderne og stilig rundt speil med diameteren 60 cm. Som speilskapet HALO og mer, ganske enkelt. 15 års garanti.

Hvit Grå Ask NCS

Fra kr 11 430

Speiloppbevaring

HIDE

Smart helfigurspeil som har fem gode rom på innsiden av døren til oppbevaring av ansiktskremer eller nøkler og småting hvis du velger å plassere HIDE i gangen.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 5 750

Andre har også sett på

Baderomsmøbler

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer

Baderomsmøbler

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Lurt å tenke på når du velger speilskap

Det er en del ting å tenke på når du skal velge ditt nye speilskap. Design, størrelse, men også hvilke funksjoner du ønsker. Under ser du hva vi tenker om våre speilskap.


Hvorfor velge speilskap?

Kanskje du lurer på om du vil ha speilskap eller et vanlig speil. Det er for- og bakdeler med begge. Mens et vanlig speil kanskje gir et noe luftigere inntrykk, så tilbyr et speilskap verdifull oppbevaring bak speildørene – noe man aldri kan få for mye av i et baderom. Det er også andre fordeler som for eksempel stikkontakt og andre smarte finesser.

Speilskap med smarte funksjoner

En stikkontakt i speilskapet klarer du deg nesten ikke uten. Det å kunne lade barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skapet mens du sover eller når du er på jobb er gull verdt. En annen smart sak med våre speilskap er magnetholderen til småting hvor du kan feste pinsetten eller hårspennene. Du kan også velge til et forstørrelsesspeil som du fester på innsiden av speildøren.

Farge og form på speilskap

Vil du ha et firkantet speilskap eller et rundt speilskap? Runde speil har aldri vært mer i tiden enn nå og de finnes faktisk som speilskap også. Tenk over om du vil ha speilskapet ditt i samme farge eller finér som servantskapet eller om du velger et hvitt speilskap.

Speilskap med belysning

Belysning i speilskapet er alfa og omega. Velg et speilskap som har både over- og underbelysning, så får du et skikkelig stilig speilskap som også er funksjonelt. Det er praktisk å ikke måtte slå på taklyset om kvelden, men heller la speilskapet stå for belysningen.

Svenskprodusert speilskap

Mange speilskap produseres utenlands, noe som absolutt ikke er feil, men det blir betydelig vanskeligere å ha full kontroll på hele produksjonskjeden. Velg et svenskprodusert speilskap – det tjener både miljøet og du på i lengden, selv om det kanskje koster litt mer.

Speilskap med lang garanti

Det er verdt å tenke på hvor lang garantitid et speilskap har. I det fuktige miljøet på badet bør du velge et speilskap som garanterer å vare i mange år framover og som leveres med lang garanti.