INSPIRASJON FOR SMALE BADEROM

Smarte løsninger for smale baderom

Hvordan innreder man egentlig et smalt baderom på best mulig måte? Den smale formen kan føles utfordrende, men det finnes gode muligheter til å skape et herlig bad for maks nytelse – kanskje fler enn du først ante. Vi besøker Aston som har lykkes med å utnytte den smale formen på badet sitt maksimalt. Han har laget drømmebadet sitt med smarte løsninger, pen design og spreke tilvalg tilpasset alle døgnets timer.

Begynn med å planlegge dusjen

Å fjerne et eksisterende vindu på baderommets kortside og lage plass til dusj i stedet er en smart måte å optimalisere dusjplassen på. Avhengig av bredden på rommet kan du plassere en måltilpasset dusjløsning fra vegg til vegg for en luksuriøs dusj med plass for to. Eller gjør som Aston – del halve plassen med en fast dusjvegg fra gulv til tak; her er det brukt en Arc 20 Frame Plus. Med lysinnslipp ovenfra i dusjen kan du nyte både morgen- og kveldsdusjen nesten som ute i det fri.

Arc Frame

Tenk på lyset

I et mindre bad er det ekstra viktig å tenke på lyset. Et lysinnslipp ovenfra er stilig og luksuriøst, men krever litt planlegging. Det samme med spotter i taket. Et alternativ er å velge regulerbar speilbelysning eller LED-belysning under møblene. 

Baderomsspeil

CASE fås i svart, hvit og grå finish. Alle i aluminium med dør i frostet akryl, som selvsagt matcher fargen.

Smart oppbevaring

Har man begrenset plass, er det ekstra viktig med smarte oppbevaringsløsninger. Dusjskapet Case holder orden på dusjproduktene dine på en meget smakfull måte. Velg mellom hvit, svart og grå finish og heng dem gjerne i en gruppe, noe som gir et stilig og effektfullt resultat.

Dusjoppbevaring

Servantskap med plass og lys

Har du godt med veggplass er det naturlig å ta’n helt ut når det gjelder bredden på servantskapet. For Astons del falt valget på en Viskan Grip 120 cm med fire skuffer og dobbel servant. Både servanten i matt hvit komposittstein og grepslistene i matt hvit aluminium matcher formen på badet og gir akkurat den minimalistiske følelsen som Aston var ute etter.

Legg også merke til LED-belysningen under servantskapet – et sprekt tilvalg med høy WOW-faktor når du har venner på besøk. Og veldig praktisk nattestid.

Viskan Grip

Regulerbart speillys

I stedet for et baderomsspeil som var like bredt som servantskapet valgte Aston to speil i bredden 50 cm, begge med regulerbar sidebelysning som man ved hjelp av touch-knapper kan justere både lysstyrke og lystemperatur. Takket være et innebygget minne husker speilet innstillingen din til neste gang du slår det på. Smart og stilig!

Baderomsspeil

Varme, lys og stil

For å utnytte plassen ytterligere i et avlangt eller lite bad kan du satse på en langsmal håndkletørker. Aston valgte en BOW i matt hvit. Vår BOW har vunnet en Red Dot Award for sin smarte design og funksjon, og finnes i flere stilige utførelser i tillegg til at den bruker lite strøm.

BOW

Produkter og materialer

Servantskap Viskan Grip 120 i Premium White / Speil Scene 50 / Dusjoppbevaring Case / Håndkletørker Bow / Vegger Tadelakt Conforth White Plaster


Relaterte sider

VISKAN Solid 50 i Forest (NCS S S 5005-G50Y) med speil SLOT. Dusjhjørne LINC Angel Flex.

Guide: Små bad

Våre 10 beste tips for deg som skal planlegge og innrede et lite bad.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer

Baderoms­trender 2023

Baderomstrendene i 2023 går i tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken av disse baderomstrendene appellerer mest til deg?

Se mer