Små bad

Slik innreder du små bad

Å innrede små bad krever litt ekstra planlegging og tankearbeid – særlig hvis du vil at rommet skal gi den etterlengtede avkoblingen. Mange spørsmål dukker opp når du begynner å lete etter inspirasjon: Hvordan skal du få plass til alt? Hvilke møbler skal du velge? Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite bad maksimalt.

GRAND Solid 60 – liten og stor på samme tid. Her i fargen ’Rose Dust’ med det dimbare speilet SCENE 60 cm.

Velg et smalt, men romslig servantskap

Ikke la deg lure av et lite ytre – også et mindre møbel kan overraske med god oppbevaringsplass når du åpner skuffen! Her ved siden av ser du det minste servantskapet i designserien GRAND Solid, som byr på uvanlig mye oppbevaringsplass på innsiden takket være høyden på 57 cm og dybden på 45 cm – både høyere og dypere enn de fleste andre møbler i bredden 60 cm med andre ord.

Våre minste servantskap

GRAND overrasker på innsiden. Med tilvalget Plus Lys får du LED-belysning inni og under servantskapet.

En ordentlig titt på innsiden

I små baderom blir det ekstra viktig å reflektere en stund ekstra over innsiden. Til alle våre servantskap – med unntak av Kilen – følger det med to stykker av vår Organizer, oppbevaringsbokser i hvitpigmentert eik og svart aluminium som hjelper deg med å holde orden på sminkekoster, kremer og andre livsviktige ting.

Tilvalg til servantskap

Når 60 blir for stort….

Hvis 60 cm er for bredt, kan vi tipse deg om de minste servantskapene i serien VISKAN Grip, 40 og 50 cm, med dør i stedet for skuffer. Ettersom dybden bare er 35 cm passer dette servantskapet i små bad også. Komplettér med oppbevaring i samme design.

Våre minste servantskap

Ikke glem speilskapet når du planlegger badet ditt. Her ser vi en VISKAN Grip 50 cm i ’Still Grey’ med speilskapet STAGE 50 cm med dør som åpnes enten til høyre eller venstre. Stikkontakten er en smart finesse som alltid inngår i STAGE.

Dusjløsninger for små baderom

I små baderom er det naturlig at badekaret må vike for et dusjhjørne, og her har du alle muligheter til å skape en dusj som er både estetisk tiltalende og plassbesparende på samme tid. I sortimentet vårt har vi mange modeller som passer perfekt i små bad.

Se våre dusjvegger

Dusj med foldedører

SYNC ble laget for å utnytte plassen i små bad, ned til 4 kvm eller mindre.

Dusjserie SYNC

Åpne opp med nisje

Å avgrense en del av badet ved hjelp av en glassvegg eller en ny vegg kan gi uante muligheter. Med en dusj på den ene siden og for eksempel et toalett på den andre kan du få plass til mer på en overraskende liten flate. Velger du en foldbar dusjdør fra vår serie SYNC, er det nok at nisjen er 58 cm bred for at du skal få plass til å gå inn og ut uten problemer.

Utforsk SYNC

Servantskap VISKAN Grip 120 i NCS-farge med speil TOUCH 120. Dusjdør SYNC 2 og håndkletørker LINE.

Har du et vindu som er i veien?

En utfordring for mange når man planlegger bad er et vindu som er i veien – og særlig i små bad kan dette være ekstra utfordrende. LINC Monument heter dusjhjørnet som du i prinsipp kan montere på valgfri avstand fra hjørnet. En utrolig allsidig dusjløsning som fungerer i de fleste baderom.

LINC Monument

Plus med ekstra høyde

Et dusjglass som går fra gulv til tak deler av et lite bad og gir en bedre romfølelse. Se alle modellene med ’Plus’ i navnet i dusjseriene TRAC og EPIC. Ved å skape høydeforskjeller i taket skaper du dybde og dynamikk i et lite baderom.

TRAC 20 Plus

Lur øyet

Lys forstørrer, mørkt forminsker – en sannhet som også gjelder på badet. Ved å velge lyse farger og materialer på baderomsinnredning og vegger samt gulv, kan du få badet til å føles større enn det faktisk er. Klart glass på dusjveggen er å foretrekke framfor frostet  eller farget glass hvis det er plass du er ute etter.

Og glem for all del ikke speilet! Speil skaper dybde på selv de minste flater. Foretrekker du rundt eller firkantet, med eller uten LED-belysning? Sjekk våre speil og finn din personlige favoritt! Riktig speil gir karakter til badet.

Speil og speilskap

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

BOW gir både varme og et subtilt nedadrettet lys.

Tenk vertikalt

Når gulv- og veggflaten er begrenset – bygg i høyden! Våre ikoniske håndkletørkere LINC, MARK og Red Dot Award-vinneren BOW gjør akkurat det med sitt elegante langsmale uttrykk. Og tørker dessuten håndkleet minst like effektivt som en tradisjonell håndkletørker.

Håndkletørkere

Maksimer oppbevaringen

I små baderom er det viktig å optimalisere oppbevaringen – også i dusjen. Hvem vil egentlig snuble over sjampoflasker i dusjen? Oppdag våre smarte oppbevaringsløsninger for dusjen og få maks ut av plassen. Her ved siden av ser du suksessen PILE som integreres med dusjveggene i seriene LINC og SYNC.

Dusjoppbevaring

Den langsmale oppbevaringen PILE integreres i LINC-dusjveggenes veggprofil. NEST og CASE monteres på veggen og passer like bra i et eksisterende bad som i et nytt bad takket være muligheten til borrfri montering.

Mer inspirasjon

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer