Små bad

10 TIPS NÅR DU SKAL INNREDE små bad

Å innrede små bad krever litt ekstra planlegging og ettertanke – særlig hvis du vil få den etterlengtede følelsen av ro og avkobling. Det er mange spørsmål som dukker opp når du begynner å lete etter inspirasjon: Hvordan skal du få plass til alt? Hvilke møbler er det plass til? Hva gjør jeg med skråtaket?

Se våre 10 beste tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite baderom maksimalt med ekstra smarte baderomsmøbler og dusjløsninger laget for de aller minste baderommene.

Slik innreder du et smalt bad

Se hvordan Aston utnyttet formen og skapte drømmebadet sitt med smarte løsninger, flott design og spreke tilvalg.

Se Astons bad

La din personlighet komme fram når du velger baderomsmøblene dine.

1. VELG ET LITE, MEN ROMSLIG SERVANTSKAP

Ikke la deg lure av et beskjedent ytre – selv et lite møbel kan overraske med god oppbevaringsplass når du åpner skuffen. Her ved siden av ser du det minste servantskapet i designserien GRAND Solid, som byr på uvanlig mye oppbevaring på innsiden takket være høyden på 57 cm og dybden på 45 cm, altså både høyere og dypere enn de fleste andre møbler i bredden 60 cm.

Og med mange valgmuligheter når det gjelder farger og åpningsalternativer!

Våre minste servantskap

5 vakre baderom på bare 4 kvm

Slik planlegger du et pent og praktisk baderom med maksimal utnyttelse av gulvflaten.

Se mer

2. FOKUS PÅ INNSIDEN

I små baderom blir det ekstra viktig med fokus på innsiden. Med alle våre servantskap følger det to stk. Organizer, skuffeinndeling som hjelper deg å holde orden på pensler, kremer og andre viktige småsaker. For ikke å glemme speilskapet – speil og oppbevaring i ett – og det lille baderommets beste venn!

Tilvalg til servantskap

Speilskap er kanskje den smarteste investeringen i et lite baderom. STAGE er et speilskap med mange smarte finesser. I størrelser fra 40 cm og oppover.

3. SMARTE SPEIL

Speilet får det lille badet til å føles større enn det egentlig er. I kombinasjon med smart oppbevaring bak speilglasset eller belysning blir resultatet enda bedre. På flere av våre speil kan du justere både lysstyrke og lystemperatur – for det aller beste sminkeresultatet.

Speil og speilskap

Med SCENE regulerer du både lysstyrke og lystemperatur fra varmt til kaldt lys ved hjelp av touchknappene nederst på speilflaten.

Produkter

Praktisk vendbar Organizer i hvitpigmentert eik og svart børstet aluminium. 2 stk. følger med når du kjøper servantskap fra INR.

SMÅ BADEROM HJEMME HOS KUNDENE VÅRE

BLIR 60 FOR STORT?

Hvis 60 er for stort kan vi tipse deg om de minste servantskapene i serien VISKAN Grip; 40 og 50 cm med dør i stedet for skuffer. I og med at dybden bare er 35 cm passer disse servantskapene perfekt i små baderom. Komplettér med speilskap og oppbevaring i samme design.

Våre minste servantskap

Servantskap VISKAN Grip 40 cm i ’Black Oak’ med dør og matt svart grepslist. Servant i porselen. Servantbatteri SLEEK. Speilet FEEL 40 cm.

Ikke glem speilskapet når du planlegger badet ditt. Her ser vi en VISKAN Grip 50 cm i ‘Still Grey’ med speilskapet STAGE som kan åpnes enten mot høyre eller venstre. Stikkontakt er en smart detalj som alltid inngår i STAGE.

4. DUSJ MED FOLDEDØRER

I små bad er det naturlig at badekaret må vike plassen for dusjen, og da har du alle muligheter til å skape en dusj som er både estetisk tiltalende og plassbesparende. De praktiske foldedørene i serien SYNC passer spesielt godt i små bad.

Dusjserien SYNC

Når du drar i grepene folder dørene seg på midten. SYNC finnes i flere varianter – alle er tilpasset små baderom.

Dusjhjørner med dører som kan svinges inn til veggen sparer gulvplass. Her en LINC Angel med den smarte dusjoppbevaringen PILE.

5. Lag en nisje

Å lage en nisje kan gi uante muligheter. Med en dusj på den ene siden og for eksempel et toalett på den andre kan du få plass til mer på en overraskende liten flate. Velger du en foldedør fra vår serie SYNC er det nok med en nisje på 580 mm bredde for at du skal kunne gå ut og inn av dusjen uten problemer.

Utforsk SYNC

SYNC 2 kan måltilpasses ned til 580 mm – perfekt for små bad.

6. IKKE LA ET VINDU STOPPE DEG

En vanlig utfordring i folks baderomsplaner er dette vinduet som alltid synes å være i veien i små baderom. LINC Monument heter dusjhjørnet som du kan montere omtrent på valgfri avstand fra hjørnet. En utrolig allsidig dusjløsning som fungerer i de fleste baderom.

LINC Monument

7. UTNYTT TAKHØYDEN

En dusjvegg som strekker seg fra gulv til tak kan fungere som en romdeler i et lite bad og gir en følelse av at rommet er større enn det er. Se modellene med «Plus» i navnet i seriene TRAC og EPIC. Ved å skape høydeforskjeller i taket skaper du dybde og dynamikk i et lite baderom.

TRAC 20 Plus

TRAC 20 i sin vanlige høyde; 1995 mm.

TRAC 20 Plus, tilpasset takhøyden, maks høyde 2500 mm.

8. DEN VERTIKALE HÅNDKLETØRKEREN

Når gulv- og veggflate er begrenset – bygg i høyden! De ikoniske håndkletørkerne våre LINC, MARK og den Red Dot Award-vinnende BOW er perfekte når plassen er begrenset. I tillegg tørker de håndkleet minst like effektivt som en tradisjonell tørker.

Håndkletørkere

BOW finnes i flere varianter – like stilige alle sammen.

9. SMART OPPBEVARING I DUSJEN

I små bad er det viktig med smart oppbevaring – også i dusjen. Det er vel ingen som har lyst til å snuble over sjampoflasker på gulvet? Se de smarte oppbevaringsløsningene våre og få mest mulig ut av plassen i dusjsonen.

Dusjoppbevaring

De flyttbare hyllene gjør at du får plass til de største flaskene også.

PILE er en utrolig smart oppbevaring som integreres i veggprofilen i seriene LINC og SYNC.

NEST er rominndelt med mye plass og er i tillegg enkel å rengjøre.

10. SKREDDERSY DUSJLØSNINGEN DIN

Sist, men ikke minst: Hvis badet ditt har rare og utfordrende kriker og kroker, ikke la det hindre deg. Som den dusjspesialisten vi er hjelper vi deg mer enn gjerne å lage en dusj som på millimeteren er tilpasset badet ditt. Klikk på linken for å se mer om måltilpassede dusjløsninger for både store og små baderom.

Skreddersydd dusjløsning

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer