Planløsninger baderom

Baderom på 4 kvadrat: 7 vanlige planløsninger

Er det i det hele tatt mulig å skape et pent og funksjonelt baderom på 4 kvadrat eller mindre? Det er det så absolutt. Mest sannsynlig må du gi avkall på både jacuzzi og dobbelt servantskap, men med baderomsinnredning og dusj med uvanlig smarte funksjoner kan du få baderom som både kan nytes og er funksjonelt.

La oss ta en titt på 7 vanlige planløsninger for små baderom og se om de kan vekke inspirasjonen din!

Planløsning #4

Standard Plus

Et dusjhjørne med to rette dører og et 60 cm bredt servantskap er ganske typisk i det nordiske baderommet. En funksjonell og tidløs løsning som det faktisk kan gjøres en del med. Med Pile for eksempel får du integrert dusjoppbevaring i dusjprofilen. Og med et speilskap får du både ekstra oppbevaring og stikkontakt over servantskapet.

Mer om Pile

Planløsning #5

Dusjhjørne for et lite baderom

Her hadde et vanlig dusjhjørne (som i eksempel 4) ikke fungert ettersom dørene ville kollidert med innredningen. Velg heller et dusjhjørne med foldedører. Dusjserien Linc Flex har flere varianter foldbare dusjhjørner for små baderom og kan kombineres med Pile for smart oppbevaring i dusjprofilen.

Linc Flex

Planløsning #6

Baderom med smal nisje

Til den smale nisjen anbefaler vi en dusjdør fra serien Linc Flex. Døren folder seg på midten når du drar i grepet og gjør det enkelt å både komme ut og inn av dusjen. Dessuten minimerer løsningene i Linc Flex risikoen for at du slår borti innredningen ved siden av. Finnes helt ned til bredde 580 mm.

Linc Flex

Planløsning #7

Baderom med skråtak

Med en dusjløsning under skråtaket får du et skikkelig koselig sted å nyte morgendusjen – enten det er en nisje eller et dusjhjørne. De aller fleste av våre dusjløsninger kan tilpasses skråtak på ulike måter og ofte uten ekstra kostnad.

Skreddersydd dusj

Relaterte sider

VISKAN Solid 50 i Forest (NCS S S 5005-G50Y) med speil SLOT. Dusjhjørne LINC Angel Flex.

Planlegging

Guide: Små bad

Våre 10 beste tips for deg som skal planlegge og innrede et lite bad.

Se mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når du skal planlegge baderommet, gjelder det å finne de gode løsningene. Her har vi samlet guider, tips og sjekklister som vi håper du kan ha nytte og glede av i baderomsplanleggingen din.  

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer