Air Unlimited

A I R   U N L I M I T E D

Skap ditt eget servantskap med måltilpasset benkeplate

Air Unlimited gir deg for første gang hos oss på INR muligheten til å skape ditt helt eget møbel med måltilpasset benkeplate. Ved hjelp av vårt digitale planleggingsverktøy kombinerer du med utgangspunkt i seriene Air Solid eller Air Wood frie moduler i 40, 60 og 80 opp til 240 cm. Begynn fra venstre og møblér mot høyre og se ditt eget ikoniske baderomsmøbel vokse fram. Ta med underlaget til en forhandler som hjelper deg å bestille.

Detaljer

Bredder

Kombiner frie moduler i 40, 60 og 80 cm opp til 240 cm ved hjelp av vårt planleggingsverktøy. For plassbygd servantskap i nisje, se brosjyren lenger ned på siden.

Mål

Høyde: 350 mm
Dybde: 450 mm

Farger og finér

Hvit Natural Oak Dark Oak Black Oak NCS

Air Wood Unlimited

Selve symbolet på smålandsk håndverkstradisjon kan du finne i detaljene i Air Wood som med sin fingertappede innvendige skuff i massiv eik bak en hel front med ramme nærmest gir deg nærmest grenseløse muligheter for personlige valg. Kombiner fritt med moduler i 40, 60 og 80 cm etter eget ønske og smak opp til 240 cm eller velg en av designerens 11 utvalgte kombinasjoner.

Kom i gang og skap


Mer om serien

 

Air Solid Unlimited

Minimalistiske Air Solid med sin touch av stuemøbel gir en herlig og luftig følelse til baderommet. Den vakkert designede servanten med avsmalnende bunn skaper et vakkert skyggespill mot benkeplaten i kvartskompositt, som du kan bestille med eller uten hull til blandebatteri. Kombiner fritt med moduler i 40, 60 og 80 cm etter eget ønske og smak opp til 240 cm eller velg en av designerens utvalgte kombinasjoner.

Kom i gang og skap


Mer om serien

 

Greit å vite

  • Kombiner fritt med moduler i 40, 60, og 80 cm til bredde opp til 240 cm.
  • Velg blant tre vakre og slitesterke benkeplater i kvartskompositt.
  • Den runde servanten finnes i matt hvit eller svart porselen.
  • Velg om du vil ha benkeplaten med eller uten hull til servantbatteri.
  • Leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™.
    Leveringstiden på AIR Unlimited er 7 arbeidsuker.

Plassbygget servantskap i nisje med Air Unlimited

Ønsker du en Air Unlimited med måltilpasset benkeplate for montering i nisje, trenger vi mer informasjon fra deg. Ta kontakt med en forhandler som vil hjelpe deg å bestille. Benkeplaten tilpasses etter valgfri lengde opp til 240 cm med eller uten hull til servantbatteri. Foringer i samme finér eller farge som servantskapet kan bestilles. Disse kappes enkelt til ved montering for perfekt passform i nisjen din.

Air Unlimited i nisje

Relaterte sider

Baderomsmøbler

Air Solid

Fleksibel design og luftig følelse med mange valgmuligheter. Skap ditt eget ikoniske baderomsmøbel i hvitt eller NCS.

Se mer

Baderomsmøbler

Air Wood

Selve symbolet på smålandsk håndverkstradisjon i tre eksklusive finérer med fingertappede gavler, skjult innvendig skuff og fine tilvalg.

Se mer

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer