Baderomsskap

När vi tänker förvaring tänker vi brett. Och smalt. Och högt. Och lågt. Och djupt. Och grunt. Hur tänker du? Välj bland våra funktionella väggskåp och högskåp som vi utrustat med hyllor och lådor samt dolt eluttag som tillval.

För spegelskåp – klicka här

 

Viskan Solid

I møbelserien VISKAN Solid velger du mellom høyskap og veggskap i flere størrelser med skuffer, innvendig speil og stikkontakt som tilvalg til høyskapene. Døren åpner du med det stilrene innfreste grepet på siden og du velger selv om du vil montere døren til venstre eller høyre. Alle skapene har vår slitesterke TX-lakk som standard uansett farge og utførelse og leveres med 15 års garanti.

MØBELSERIEN VISKAN Solid

VEGGSKAP

72 - 120

Premium White, Still Grey, Black Oak
og valgfri NCS

Alle veggskap

HØYSKAP

30 - 40

Premium White, Still Grey, Black Oak
og valgfri NCS

Alle HØyskåp

VISKAN GRIP

Høyskapene i VISKAN Grip finnes i to bredder; 30 cm og 40 cm. Begge må bestilles med den karakteristiske grepslisten GRIP i matt hvit, matt grå eller svart børstet finish, og du velger selv om du vil montere døren til venstre eller høyre. Alle skapene har vår slitesterke TX-lakk som standard uansett farge og utførelse og leveres med 15 års garanti.

MØBELSERIEN VISKAN Grip

HØYSKAP

30 - 40

Premium White, Still Grey, Black Oak
og valgfri NCS

ALLE HØYSKAP

VISKAN CLASSIC

I møbelserien VISKAN Classic med sitt klassiske rammespeil velger du mellom høyskap og veggskap i flere størrelser med skuffer, innvendig speil og stikkontakt som tilvalg i høyskapene. Døren åpner du med det stilrene innfreste grepet på siden og du velger selv om du vil montere døren til venstre eller høyre. Alle skapene har vår slitesterke TX-lakk som standard uansett farge og utførelse og leveres med 15 års garanti.

MØBELSERIEN VISKAN Classic

VEGGSKAP

72 - 120

Premium White og valgfri NCS

ALLE VEGGSKAP

HØYSKAP

30 - 40

Premium White og valgfri NCS

ALLE HØYSKAP

GRAND SOLID

Til det vakre høyskapet, bredde 40 cm, i møbelserien GRAND Solid kan du velge skuffer, innvendig speil og stikkontakt. Velg mellom flere stilige grep, håndtak eller push. Ikke glem å gi beskjed om du vil ha døren montert til venstre eller høyre. Alle skapene har vår slitesterke TX-lakk som standard uansett farge eller utførelse og leveres med 15 års garanti.

MØBELSERIEN GRAND Solid

HØYSKAP

40

Premium White, Nordic Oak, Black Oak
og valgfri NCS

ALLE HØYSKAP

GRAND CLASSIC

Til det vakre høyskapet, bredde 40 cm, i møbelserien GRAND Classic kan du velge skuffer, innvendig speil og stikkontakt. Velg mellom flere stilige grep, håndtak eller push. Ikke glem å gi beskjed om du vil ha døren montert til venstre eller høyre. Alle skapene har vår slitesterke TX-lakk som standard uansett farge og utførelse og leveres med 15 års garanti.

MØBELSERIEN GRAND Classic

HØYSKAP

40

Premium White og valgfri NCS

ALLE HØYSKAP

SPEILOPPBEVARING

Vil du ha god lagringsplass på badet uten at det går ut over gulvplassen? Løsningen er en av våre speiloppbevaringer. Sving ut speilet HIDE og oppdag den smarte innsiden som alltid byr på et overrasket smil. Her er det plass til overraskende mye – en kjærkommen nyhet hvis du vil ha mer lagringsplass. Du kan også gå for AIRs speiloppbevaring med plass bak speilglasset.

Se vår SPEILOPPBEVARINg

SPEILOPPBEVARING

For fargeutførelser, se respektive produkt.

ALL SPEILOPPBEVARING

BADEROMSSKAP FRA INR

Riktig type baderomsskap med smarte skuffer, hyller og bokser er viktigere enn man tror når man planlegger og innreder det nye badet sitt. Baderomsskap og høyskap er faktisk den innredningen mange angrer på at de ikke investerte i da de renoverte eller bygget bad. Sjekk nøye ut mulighetene og kjøp heller flere enn færre. Hvilken type baderomsskap fungerer best hos deg? I sortimentet vårt har vi mange ulike typer oppbevaring til bad med et eller flere skap som du sikkert vil like; høyskap, veggskap og selvfølgelig det klassiske speilskapet.

 ­

De fleste baderomsskapene våre er utstyrt med smarte detaljer som LED-belysning, myktlukkende dører og skuffer m. m. Hvis du er ute etter et baderomsskap i en annen farge enn den ordinære, så er det ikke noe problem. Vi kan lakkere våre baderomsskap i alle regnbuens farger – og enda mange flere; faktisk alle fargene på NCS-skalaen. Så gjenstår et siste spørsmål – hvilket baderomsskap er mest riktig for deg og dine behov? Bor du alene eller er dere flere som skal enes om skapplassen?

Mer inspirasjon

Sortiment

Baderomsoppbevaring

Filtrer blant våre oppbevaringsløsninger for baderom, og finn et skap som matcher ditt servantskap og dine oppbevaringsbehov. Velg en modell for å endre utførelse.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

INR Accent

Få baderomsmøbelet lakkert i favorittfargen din eller velg en av våre 6 accentfarger. Alltid med vår slitesterke TX-lakk.

Les mer

Iconic Dots

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjen som ”tryller bort” sjampoflaskene.

Les mer