Baderomsskap som holder lenge

Alle våre baderomsskap leveres med 15 års garanti, noe som gir deg mange års bekymringsfri bruk samtidig som du tar hensyn til miljøet. Alle skapene spraylakkeres med vår unike overflatebehandling; TX Top Extreme, som er meget motstandsdyktig mot fukt og støt.

Veggskap VISKAN Solid 120

Veggskap VISKAN Solid 120 i NCS

Små baderomsskap

Høyde: 72 og 120 cm
Bredd: 30 cm
Dybde: 20 cm

Premium White, Still Grey, Black Oak
og valgfri NCS

Alle veggskap

Veggskap VISKAN Classic 72

Smart
speiloppbevaring

Bredd: 33 cm
Høyde: 162/164 cm
Dybde: 11 cm

Premium White, Still Grey, Black Oak
og valgfri NCS

Speiloppbevaring

Høyskap VISKAN Classic 30
i NCS med rammedør

Smale baderomsskap

Bredd: 30 cm
Høyde: 160 cm
Dybde: 30 cm

Premium White, Still Grey, Black Oak
og valgfri NCS

Alle smale høyskåp

Baderomsskap i finer

Bredd: 40 cm
Høyde: 160 cm
Dybde: 40 cm

Black Oak og Nordic Oak

Høyskap

Høyskap VISKAN Solid 40 i Black Oak

Rammespeil på GRAND Classic

HØYSKAP

30 - 40

Premium White og valgfri NCS

Alle høyskap

Høyskap GRAND Solid 40 i Nordic Oak

Baderomsskap i nordisk eik

GRAND Solid

Bredd: 40 cm
Høyde: 160 cm
Dybde: 40 cm

Premium White, Nordic Oak, Black Oak
og valfri NCS

GRAND Solid

Baderomsskap for en bedre morgen

Riktig type baderomsskap med smarte skuffer, hyller og bokser er viktigere enn man tror når man planlegger og innreder det nye badet sitt. Baderomsskap og høyskap er faktisk den innredningen mange angrer på at de ikke investerte i da de renoverte eller bygget bad. Sjekk nøye ut mulighetene og kjøp heller flere enn færre. Hvilken type baderomsskap fungerer best hos deg? I sortimentet vårt har vi mange ulike typer oppbevaring til bad med et eller flere skap som du sikkert vil like; høyskap, veggskap og selvfølgelig det klassiske speilskapet.

De fleste av våre baderomsskap er utstyrt med smarte detaljer som LED-belysning, myklukkende dører og skuffer m m. Og hvis du er ute etter et baderomsskap i en annen farge enn ordinærfargene , så er heller ikke det noe problem. Vi kan lakkere våre baderomsskap i nesten alle regnbuens farger; nærmere bestemt alle som finnes som standardiserte NCS-fargekoder.

Baderomsskap som holder

Hvis du investerer i baderomsskap fra INR, kan du være trygg på at produktet vil holde. Alle våre baderomsskap leveres med 15 års garanti, noe som gir deg mange års bekymringsfri bruk samtidig som du tar hensyn til miljøet.
De spraylakkeres med vår unike overflatebehandling, TX Top Extreme, som er ekstremt motstandsdyktig mot fukt og støt.

Baderomsskap for små baderom

Hvis du leter etter baderomsskap for små baderom, har du kommet til rett sted. I sortimentet vårt har vi baderomsskap for både store og små baderom. Vi begynner med 40 cm og jobber oss opp til 140. Når det gjelder baderomsskap for montering på veggen, så kan du velge blant både romslige høyskap og mindre veggskap. Alle våre baderomsskap er designet med maksimal oppbevaring i tankene. Og system og orden selvfølgelig. Mange av baderomsskapene våre har smarte skuffer for småoppbevaring.

Belysning i baderomsskapet ditt

Belysning under skap eller servantskap er både praktisk og stilig, og finnes som tilvalg til de fleste av våre løsninger. De fleste høyskap, servantskap og baderomsskap har dessuten skjult stikkontakt som tilvalg. Veldig smart når man vil skjule rotete ledninger.

Du finner våre baderomsskap hos forhandlerne våre

Baderomsskap fra INR må oppleves. Besøk en av våre mange forhandlere over hele landet og føl på og klem på produktene våre.

Andre har også sett på

Sortiment

Baderomsoppbevaring

Filtrer blant våre oppbevaringsløsninger for baderom, og finn et skap som matcher ditt servantskap og dine oppbevaringsbehov. Velg en modell for å endre utførelse.

Les mer

Alternativer for baderomsmøbler

INR Accent

Få baderomsmøbelet lakkert i favorittfargen din eller velg en av våre 6 accentfarger. Alltid med vår slitesterke TX-lakk.

Les mer

Iconic Dots

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjen som ”tryller bort” sjampoflaskene.

Les mer