GRAND Solid 100 i Anthracite (NCS S 7500-N) med speil LOOX 90.
GRAND Solid 140 i NCS S 4005-Y20R med speil TOUCH 140.
GRAND Solid 60 med speil SCENE 60.
Dusjløsning ARC 43 Plus Original og servantskap GRAND Solid 100.
GRAND Solid 100 i NCS S 4005-Y20R med speil LOOX 90 og speiloppbevaring TWIN.
< >

GRAND Solid

Vår mest gjennomtenkte møbelserie

At vårt mest gjennomtenkte og romslige møbelserie har fått navnet GRAND er selvfølgelig ingen tilfeldighet, og det vil du merke når du gjør et dypdykk i de fine funksjonene og tilvalgene. For GRAND er så mye mer enn et baderomsmøbel. Med lys, lyd og en silkeglatt overflate som du kan få i favorittfargen din, aktiverer den alle sansene dine og setter farge selv på en grå hverdagsmorgen.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Alternativ

Servant i porselen eller benkeplate med innfelt servant i matt hvit eller antrasittfarget porselen

Utførelser

Hvit Eik Svart NCS

Gi din grand det lille ekstra

LEVEL er et stilrent alternativ til servantskapene i GRAND med innfelt servant til et håndplukket sortiment benkeplater i kvartskompositt. Velg mellom tre vakre utførelser som alle setter sitt unike preg på både servantskapet og baderommet.

Bli kjent med LEVEL

Med dybde på hele 45 cm og fullt uttrekkbare skuffer med Soft Close, får du plass til det meste – og enda litt til – i din GRAND.

Se alle GRAND Solid

Design og kvalitet

Gå for et moderne ikon på badet og få et møbel av mesterlig kvalitet og banebrytende design ned til minste detalj. GRAND Solid, med sine fine funksjoner og smekre skuffefronter, er perfekt for deg som vil skape et baderom med en følelse av moderne eksklusivitet. Med den vannbestandige overflatebehandlingen TX Top Extreme™ på utsiden og skuffer fra Grass Vionaro på innsiden får du et møbel som oser kvalitet fra innsiden og ut.

Se alle GRAND Solid

Gjør din Grand personlig

Servantskapene i GRAND har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med lys i øvre skuff og under servantskapet?

Åpningsalternativer til våre baderomsmøbler.
Produkter

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre fem utvalgte Accent-farger.

NCS

Hos INR arbeider vi bare med de beste naturmaterialene og komposittene for å gi produktene så lang levetid som mulig. Det kaller vi bærekraftig. 

Våre materialer

Alle møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og støt.
Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Kompletter med bunnventil Easy-Clean med vannlås og gjør den ukentlige rengjøringen til en ren fornøyelse. Bare løft opp og skyll av.

Easy-Clean

Belysning i øvre skuff og under servantskapet er et tilvalg med høy WOW-faktor. Og så utrolig praktisk nattestid.

Plus Lys

#ICONICBYME

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer
Alle våre speil og speilskap.

Design

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer