G R A N D   S O L I D

Moderne baderomsmøbler i mesterlig kvalitet til minste detalj

Att vår mest gjennomtenkte og romslige møbelserie har fått navnet Grand er ingen tilfeldighet. Grand Solid lokker med sine fine funksjoner og elegante skuffefronter til deg som vil skape et bad som føles moderne og eksklusivt. Serien produseres i Sverige og kommer med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Detaljer

Bredder

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Høyde: 570 mm

Dybde: 450 mm

Servant valg

Hel servant i porselen.

Benkeplate med innfelt servant i porselen. 

Farger och finér

Hvit Eik Svart NCS

Skap ditt møbel

Gå for et moderne ikon på badet og få et møbel av suveren kvalitet ned til minste detalj. Med sine fine funksjoner og smekre skuffefronter lokker Grand deg som vil skape et baderom med en følelse av moderne eksklusivitet. Med den vannbestandige overflatebehandlingen TX Top Extreme™ på utsiden og skuffer fra Grass Vionaro på innsiden får du et møbel som oser kvalitet fra innsiden og ut. Og best av alt – du kan skape det selv.

Kom i gang og skap

 

Alle servantskap i Grand

Den heldekkende porselenservanten har store avsetningsflater og en design som framhever den enkle skjønnheten i servantskapet.

To typer servant

Til alle servantskap i Grand kan du velge mellom hel servant i porselen eller benkeplate med innfelt servant. I Level kan vi presentere et håndplukket sortiment med vakre og slitesterke benkeplater i kvartskompositt med eller uten hull til servantbatteri. Benkeplatene er ripebestandige og takket være at materialet ikke absorberer væske er det et godt alternativ til for eksempel naturstein som ofte krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe. Til benkeplaten en innfelt servant i matt svart eller hvit porselen.

Mer om Level


Materialer

Benkeplatene Clamshell, Plain White, Raw Concrete og Raven Satin. Match med servant i matt hvit eller svart porselen. Mer om Level

Baderomsmøbler i NCS

Ta sjansen på å få servantskapet, speilskapet og høyskapet ditt lakkert i en av 2050 herlige farger på NCS standardkart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accent-farger. I vårt møbelverksted kan du enkelt se hvordan de ulike fargene ser ut på servantskapet du har valgt. Oppgi ønsket NCS-kode ved bestilling.

Accent / NCS


Møbelverkstedet

De prisvinnende skuffene fra Grass Vionaro kommer helt ut av servantskapet og fungerer like perfekt i dag som om 15 år. Antisklimatter og småoppbevaring følger med i to eksemplarer i den øvre skuffen. Kompletter med flere. Grand Solid 120 i NCS S 4005-G50Y.

Ekte finér

Våre finér skjæres for hånd. De kontrolleres, matches og sys sammen for et naturlig og levende resultat. Alle våre møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Materialer

Grand Solid 100 i Natural Oak med benkeplaten Raw Concrete og svart servant.

Strålende tilvalg

Når du har bestemt deg for utførelse på servantskapet, er det tid for å tenke over tilvalgene. Den doble stikkontakten i nedre skuff er et populært tilvalg som gjør hverdagen enklere. Belysning som styres av bevegelsessensor i øvre skuff og under servantskapet er et annet.

Plus-pakke


Flere lysende innovasjoner

Matchande förvaring

I serien finnes det matchende oppbevaring i flere størrelser og varianter med mulighet for stikkontakt til for eksempel hårføneren. Høyskapene kan fås med eller uten skuffer. Helt nytt er høyskapet Twin med dobbelsidig speildør. Prøv deg fram i vårt møbelverksted.

Baderomsskap


Møbelverkstedet

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Sett ditt personlige preg på møbelet

Våre servantskap har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du legger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med sensorstyrt belysning eller dobbel stikkontakt i nedre skuff?

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer
Åpningsalternativer til våre baderomsmøbler.

Tilvalg baderomsmøbler

Grep og håndtak

Knotter og håndtak gir karakter til ditt servantskap. Ta deg god tid til å kikke før du bestemmer deg.

Se mer

Tilvalg baderomsmøbler

Accent / NCS

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer

Tilvalg baderomsmøbler

Level

Level er et stilrent alternativ produsert i kvartskompositt til servantskapene i Grand med innfelt servant og et håndplukket sortiment benkeplater med eller uten hull til servantbatteri.

Se mer
Plus Power gir deg dobbelt strømuttak (220 V) i nedre skuff til høyre.

Tilvalg baderomsmøbler

Plus-pakke

Belysning i og under servantskapet er et populært tilvalg som er både praktisk og pent, ikke minst nattestid.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, speil eller veggskap/høyskap fra 2019.

Se mer
badrumsskåp

Serier

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Se mer

Relaterte sider

Baderomsmøbler

Grand Classic

For de som setter pris på ekte snekkerdetaljer og tiltrekkes av fortidens ekko. Her får du den rustikke touchen til et ultramoderne baderomsmøbel.

Se mer
badrumsmöbler grand grip

Baderomsmøbler

Grand Grip

Elegant møbelserie med innfelt grepslist i flere utførelser. Vi foreslår en av våre vakre eikefinérer eller hvorfor ikke valgfri NCS?

Se mer

Baderomsmøbler

Viskan Solid

En klassiker i baderommet med gjennomtenkte detaljer. Serien byr på flere størrelser, to typer servanter og mange tilvalgsmuligheter.

Se mer