V I S K A N  S O L I D

Tidløs møbeldesign i sin beste form noensinne

En klassiker på badet – nå i en bedre og mer slitesterk versjon enn noensinne, med uvanlig gjennomtenkte detaljer på både innsiden og utsiden. Svenskproduserte VISKAN Solid byr på mengder av størrelser, servant i porselen eller komposittstein og flere tilvalgsmuligheter.

Detaljer

Bredder

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Servant

Servant i porselen eller matt hvit komposittstein.

Farger

Hvit Grå Svart NCS

Skap ditt eget møbel

VISKAN Solid tilbyr klassisk møbeldesign med mange valgmuligheter som du enkelt utforsker i Møbelverkstedet. Begynn med å velge servantskap i riktig bredde for baderommet ditt. Tenk over om du vil ha servantskap i hvitt, grått eller i en farge som bestemmer selv. Se hvordan uttrykket forandrer seg avhengig av hvilken av de to servantene du velger; porselen eller komposittstein.

Kom i gång og skap


Se alle VISKAN Solid

Kvalitet og funksjon

Kvalitetsmessig kan du forvente deg det beste. De prisbelønte myklukkende skuffene fra Grass Vionaro har en perfekt, stabil gang og varer i en evighet. Begge variantene servant likeså. Alle VISKAN servantskap leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme som beskytter mot fukt og slitasje i 15 år eller mer.

Alle VISKAN Solid

Personliggjør ditt møbel

Våre servantskap har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med sensorstyrt belysning eller dobbel stikkontakt i nedre skuff?

Skap ditt ikoniske baderomsmøbel i Møbelverkstedet

Åpne skuffen, slå på lyset og ta en titt ovenfra. Lagre det ferdige oppsettet ditt og ta med til en forhandler.

Åpne Møbelverkstedet

Kompletter med bunnventil Easy-Clean med vannlås og gjør den ukentlige rengjøringen til en ren fornøyelse. Bare løft opp og skyll av.

Easy-Clean

Alle møbler leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mot fukt og støt.
Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Åpningsalternativer til våre baderomsmøbler.
Produkter

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer
Alle våre speil og speilskap.

Serier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer