< >

VISKAN Solid

Tidløs møbeldesign i sin beste form noensinne

En klassiker på badet – nå i en bedre og mer slitesterk versjon enn noensinne, med uvanlig gjennomtenkte detaljer på både innsiden og utsiden. Møbelserien VISKAN fås i tre utførelser – Solid , Grip og Classic - og har noe for enhver smak, uansett om du liker det minimalistisk eller landlig.  Innvendig har alle VISKAN-modeller de samme flotte funksjonene, som gjør morgenstunden til en nytelse.  

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Servant i porselen eller matt hvit komposittstein.

Fargealternativ

Form og funksjon

Vår mest tidløse møbeldesign – nå i oppgradert versjon både innvendig og utvendig. De fullt uttrekkbare og myklukkende skuffene med Soft-Close vil ikke skuffe deg – hverken nå eller om 15 år. Organizer i hvitpigmentert eik hjelper deg å holde orden på småsakene. Alle VISKAN forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer deg en sikker investering i både form og funksjon, og ikke minst en livslengde på minst 15 år.

Se alle VISKAN Solid

De fullt uttrekkbare skuffene med Soft-Close garanterer lydløs bevegelse som holder i 15 år eller mer. Servant i komposittstein.

Hvordan vil du ha din viskan?

Med VISKAN har du alle muligheter til å skape ditt helt eget møbel. Velg blant flere farger, servant i porselen eller komposittstein knotter og håndtak eller gå for Push Tipmatic – markedets beste Push-skuff. Legg til et eller flere av våre spennende plusspakker og få belysning under servantskapet og dobbel stikkontakt i nedre skuff – ferdig montert i servantskapet ved levering.  

Se alle VISKAN Solid

Velg mellom servant i porselen og matt hvit komposittstein. På bildet den klassiske porselenservanten som er både vakker og slitesterk. 

Våre materialer

Servantskap

VISKAN Solid 60

I den mest populære bredden og med et design som aldri går av moten, ser vi VISKAN Solid 60 med to romslige og fullt uttrekkbare skuffer som varer i en evighet. Vårt mest kjøpte servantskap – nå med den nye og ekstremt slitesterke overflatebehandlingen TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 6 350

Servantskap

VISKAN Solid 80

Et tidløst møbel på 80 cm med mye oppbevaringsplass, Grass Vionaro-Soft Close i skuffene og gode muligheter for å få servantskapet akkurat slik du vil ha det. Velg mellom flere nydelige og slitesterke utførelser med vår nye overflatebehandling TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 8 750

Servantskap

VISKAN Solid 100

Det perfekte servantskapet for deg som har plassen. Med en bredde på 100 cm og to romslige skuffer gir VISKAN Solid deg et tidløst møbel med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 11 280

Servantskap

VISKAN Solid 120

Fire skuffer og doble vasker er det beste alternativet hvis dere er flere som skal bli enige om plassen på morgenkvisten. Her får alle familiemedlemmer sin egen skuff til tingene sine. Velg mellom flere utførelser og valgfri NCS. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 17 640

Personliggjør din VISKAN

Servantskapene i VISKAN har et høyt utstyrsnivå allerede uten tilvalg, men du vil ikke angre hvis du velger til et eller flere tilvalg for å sette ditt personlige preg. Hva med lys under servantskapet eller praktisk dobbel stikkontakt i nedre skuff til krølltangen?

Produkter

Hvordan vil du åpne skuffene? Med håndtak, knott eller kanskje push? Velg blant mengder av stilige alternativ.

Åpningsalternativ

La baderommet speile personligheten din helt og fullt – få baderomsmøblene lakkert i en farge som du velger selv eller velg en av våre seks utvalgte.

Mer om NCS

Hos INR arbeider vi bare med de beste naturmaterialene og komposittene for å gi produktene så lang levetid som mulig. Det kaller vi bærekraftig. 

Våre materialer

Servantbatteriet er med på å gi baderommet karakter og er et viktig tilbehør uansett hvilket du velger. Kompletter med pop-up i samme finish.

Servantbatterier

Produkter

Den harde og vannbestandige TX Top Extreme™-overflaten kapsler inn og beskytter. Inngår i prisen på alle våre servantskap, speilskap og oppbevaringsløsninger.

Les mer

Kompletter med bunnventil Easy-Clean med vannlås og gjør den ukentlige rengjøringen til en ren fornøyelse. Bare løft opp og skyll av.

Se mer

Når vi tenker oppbevaring, tenker vi bredt. Og smalt. Og høyt. Og lavt. Og dypt. Og grunt.

Matchende oppbevaring

'Plus Lys' - Underbelysning LED

Produkter

2 stk av vår praktiske, vendbare småoppbevaring følger med. Fyll opp hele skuffen ved å bestille flere – og ikke glem stikkontakt.

Våre plusspakker

#iconicbyme

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Møblér baderommet ditt og tilpass dusjveggen din med hjelp av våre planleggingsverktøy.

Se mer

Baderomsmøbler

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer