Viskan Solid

De slette frontene skaper ro og forsterker det tidløse og funksjonelle møbeldesignet. Serien produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og daglig slitasje i minst 15 år.

Mål

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Høyde: 490 mm
Dybde: 345 / 425 mm

Farger

Hvit Grå Svart NCS

Skap ditt møbel

I møbelverkstedet vårt bygger du servantskapet ditt og utstyrer det med de tilvalgene du ønsker: belysning i og under servantskapet, dobbel stikkontakt og selvfølgelig et servantbatteri og bunnventil i matchende stil. Velg til oppbevaring og et stilig speil og du har kommet et godt stykke på vei med å møblere badet ditt.

Kom i gang og skap

Det største utvalget

Symmetriske Viskan gir optimal oppbevaring med romslige skuffer i bredder fra 50 cm opp til 120 cm. Sistnevnte kan leveres med to eller fire skuffer og doble vaskeservanter. Seriens minste servantskap, 40 cm, er utstyrt med dør.  Servantskapene i 40 og 50 cm er litt grunnere enn de andre for å passe til de minste badene.

Funksjonelt design

De slette frontene skaper ro og forsterker det tidløse og funksjonelle møbeldesignet. Velg blant våre flotte grep og knotter, og sett ditt personlige preg.

Skuffeinnredning

Skuffeinnredning i svart aluminium og naturlig eik som holder småtingene dine på plass. Snu den for praktisk oppbevaring av sminkeblyanter og tannbørster. 2-pakning.

Oppbevaring

I serien finnes det matchende oppbevaring med mulighet for stikkontakt til for eksempel hårføneren. Høyskapene kan fås med eller uten skuffer. Helt nytt er høyskapet Twin med dobbelsidig speildør. Oppdag

Velg og skap møbelet ditt

Viskan Solid fås i Premium White, Light Sand, Still Grey, Black Oak og Accent/NCS. Den svarte trefinéren er beiset og deretter lakkert med TX Top Extreme™.

Alle Viskan Solid

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Servant i to varianter

Velg mellom en klassisk servant i porselen og den slankere servanten i steinkompositt med mer kantete form. Servanten i steinkompositt i bredde 120 cm fås som dobbelt eller enkel med vaskeservanten sentrert eller plassert på høyre eller venstre side. Kompletter med lavt servantbatteri og vannlåsen Easy-Clean med pop-up.

Materialer

 

Tilvalg

Tilfør møbelet ditt det lille ekstra med ett eller flere tilvalg: stemningsskapende, sensorstyrt belysning i og under servantskapet og en praktisk stikkontakt. Oppbevaring til småting i to eksemplarer inngår i hver øvre skuff. Suppler med flere.

Plus Light

Sensorstyrt LED-belysning under servantskapet og i den øvre skuffen som begynner å lyse når du kommer inn i rommet. 3000 K, 150–530 lm. Juster tid og avstand etter ønske.

Accent / NCS

Få servantskapet, speilskapet og høyskapet ditt lakkert i en av 2050 herlige farger på NCS standardkart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accent-farger. Accent / NCS

Vannlås Easy-Clean

Bare løft opp, skyll av og sett tilbake igjen. Finnes i variant for servant med og uten overløpshull. Blandebatterier og bunnventiler


Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer
badrumsskåp

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Se mer