Hyller og oppbevaringsløsninger til dusjen

For deg som vil ha det ryddig og ordentlig i dusjen kan vi tilby fire stilige og praktiske oppbevaringsløsninger. Pile er navnet på den lange, smale oppbevaringen som smelter sammen med veggprofilen i dusjserien Linc. Box, Nest og Case er dusjhyller i matt svart eller hvitlakkert aluminium som du enten kan lime eller skru opp.

All dusjoppbevaring

Pile

Pile er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen m ed dusjløsningene i Linc-serien både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du Pile og så monterer du veggprofilen og dusjdøren. Resultatet blir en dusjoppbevaring på innsiden av dusjen som lett rommer hele familiens sjampo- og såpeflasker.

Pile

Box

Minimalistiske Box er en stilren oppbevaring for dusjen i matt hvit eller matt svart aluminium – perfekt for deg som gjerne vil vise fram dusjproduktene dine. Praktisk hengende oppbevaring for barberhøvelen finner du på siden. Skrus fast i veggen med skruene som følger med eller limes opp med limsettet Safe-Fix Mini, som du kjøper separat.

Les mer

Case

Med sin stilrene design er dusjoppbevaringen Case like stilig alene som i gruppe. Skapet er produsert i aluminium, noe som gjør det både slitesterkt og lett å rengjøre. Vil du åpne døren til høyre eller venstre? Det bestemmer du når du monterer – Case er vendbar for maksimal fleksibilitet. Skrus fast i veggen med skruene som følger med eller limes opp med limsettet Safe-Fix Mini, som du kjøper separat.

Les mer

Nest

Nest oppbevarer flaskene dine trygt. Den rominndelte skuffen åpnes 45° i åpen stilling og gjør at innholdet ikke faller ut. Vipp ut den frostede skuffen for å åpne og få et godt overblikk over dusjproduktene dine. Det er avrenningshull i bunnen for enkel rengjøring og hele skuffeinnsatsen kan løftes ut og skylles av. Skrus fast i veggen med skruene som følger med eller limes opp med limsettet Safe-Fix Mini, som du kjøper separat.

Les mer


Relaterte sider

Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer
Dusjskrape T.

Dusjnaler

Bli kjent med dusjnalerne våre T og Clip – designet for å gjøre dusjlivet både enklere og renere.

Se mer
elektriska handdukstorkar

Håndkletørkere

Bli kjent med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i to varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer