Dusjoppbevaring

En komplett dusjopplevelse krever ekspertise innen både design, materialvalg og orden. Med en av våre smarte oppbevaringsløsninger blir det enkelt å holde orden i dusjen. Stilig blir det også!

Hvilken blir din personlige favoritt; PILE, NEST, CASE eller BOX?

PILE

PILE er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen m ed dusjløsningene i LINC-serien både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og så monterer du veggprofilen og dusjdøren. Resultatet blir en dusjoppbevaring på innsiden av dusjen som lett rommer hele familiens sjampo- og såpeflasker.

Mer om PILE

BOX

Minimalistiske BOX er stilren oppbevaring for dusjen i matt hvit eller matt svart aluminium. BOX er oppbevaringsløsningen for deg som gjerne vil vise fram dusjproduktene dine. Praktisk hengende oppbevaring for barberhøvelen finner du på siden. Limes enkelt og trygt opp med SAFE-FIX, som du kjøper separat.

Kombiner gjerne med dusjnalen CLIP som du trer over kanten på hyllen.

Mer om BOX

CASE

Med sin stilrene design er dusjoppbevaringen CASE flott både alene og i gruppe. Hvorfor ikke la hvert enkelt familiemedlem få sitt eget skap til dusjproduktene? CASE er produsert i aluminium, noe som gjør den både holdbar og lett å rengjøre.

Mer om CASE

NEST

NEST holder flaskene dine i trygg forvaring på veggen i eller utenfor dusjen. Vipp ut den frostede skuffen for å åpne og samtidig få et godt overblikk over dine dusjprodukter. NEST er produsert i aluminium, noe som gjør den både holdbar og lett å holde ren. Avrenningshull i bunnen for enkel rengjøring.

Mer om NEST

Kundenes favoritter

Dusjoppbevaring

BOX

BOX er en oppbevaringsløsning for deg som gjerne vil vise fram dusjproduktene dine. En praktisk hengende oppbevaring til barberhøvel finner du på siden.

Matte Black Matte White

Fra kr 1 040

Dusjoppbevaring

PILE

PILE er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen med dusjløsningene i LINC både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og deretter dusjdøren inn i veggprofilen.

Matte Brushed Matte White

Fra kr 3 410

Dusjoppbevaring

NEST

Et veggskap med rominndelt dør for oppbevaring i dusjen. Åpne ved å vippe ut den frostede døren, og få god oversikt over dusjproduktene dine. Mulig å limes opp.

Fra kr 1 800

Dusjoppbevaring

CASE

Et stilrent veggskap med pivotopphengt dør for oppbevaring av flasker i dusjen. CASE fås i flere flotte farger og kan limes opp.

Svart
Hvit

Fra kr 1 470

Andre har også sett på

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Design

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer