Dusjnaler til dusjsonen

Gjør det til en vane å tørke av glasset etter dusjen, så blir det vanskeligere for kalk, smuss og andre rester å få feste. Oppbevar T-nalen i dusjen, så har du den lett tilgjengelig. Clip kan du enkelt og greit tre over kanten på Box eller Pile.

Tre nalen over kanten på Pile, så har du den lett tilgjengelig.

Clip

Dusjnalen Clip i antrasittfarget silikon med kjerne av stål, hjelper deg å holde dusjsonen og glasset rent og pent. Gjør det til en vane å tørke av glasset etter hver dusj, så blir det vanskeligere for kalk, smuss og andre rester å få feste. Du kan tre Clip over dusjoppbevaringen Pile eller Box når den ikke brukes, så har du den alltid i nærheten.

Les mer

T

T er dusjnalen som du gjerne viser fram. Med sin praktiske funksjon og stilige design i antrasittfarget silikon med kjerne av stål, hjelper den deg å holde dusjsonen ren og pen. Gjør det til en vane å tørke av glasset etter hver dusj, så blir det vanskeligere for kalk, smuss og andre rester å få feste. Oppbevar dusjnalen stående eller hengende i dusjen, så har du den alltid i nærheten.

Les mer


Relaterte sider

Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Herdet sikkerhetsglass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer
Dusjoppbevaring NEST og CASE.

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjrommet som tryller bort sjampoflaskene.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer