Det personlige badet – ditt velvære starter her

Hvis du bor midt i storbyens kjas og mas, kan et sted der du når som helst kan ta en velfortjent pause og bruke tid på ditt eget velvære, være svært etterlengtet. La det nye badet bli en privat sfære der du kan fylle batteriene og slappe av, og la det speile din personlighet så langt som mulig. Bruk gjerne litt tid på å utforske aktuelle trender og stiler, men lytt alltid til ditt indre og følg intuisjonen. Veien til mange år med nytelse og velvære starter her.

Produkter

Servantskap Grand Solid 100 / Speil Loox 90 / Dusjvegg Epic 1 Plus / Takdusj Ease / Håndkletørker Line / Høyskap Twin

En dusj verdig navnet

Paret som gikk inn for å unne seg det aller beste og maksimere nytelsen på alle nivåer, ville selvsagt ha en EPIC-dusjløsning med 10 mm glass og pivotbeslag innfelt i gulv og tak. I dusjen kan de skylle av seg hverdagens kjas og mas og finne roen for natten. Eller ganske enkelt gjøre seg klare for en kveld med venner på byen.

EPIC

Når du planlegger det nye badet, kan du tenke «Hva er viktig for meg?» og velge farger og materialer som får deg til å slappe av og finne den indre roen – enten det er sterke farger, monokromt i svart og hvitt eller som her i naturlige toner. Hvis du følger intuisjonen og lytter til ditt indre, oppnår du de beste resultatene for maksimal nytelse i mange år fremover.

I Saras og Fredriks leilighet i Stockholm har naturens egne farger fått bre seg ut med nyanser av cappuccino, kaki og dempede gylne toner som fanebærende farger. De valgte å beholde originalgulvet – en klassisk fiskebeinsparkett – fordi det gir varme og det personlige preget som er så viktig for paret. Og vi skjønner hva de mener. Gulvet er helt fantastisk!

Innredning i NCS

I den drøyt 100 år gamle leiligheten i Stockholm er alt innredet i naturlige toner, og Sara og Fredrik ville at badet også skulle være i samme stil. Og med fokus på det aller beste innen baderomsinnredning, selvfølgelig. Det romslige servantskapet Grand Solid i 100 cm bredde og høyskapet i samme serie fikk lakkert i nyansen NCS S 4005-Y20R, som også går igjen i fargevalget på de slanke håndkletørkerne Line, som alltid står klare med et oppvarmet håndkle etter dusjen eller badet.

Grand Solid

Håndkletørker Line i NCS.


Relaterte sider

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer
baderom trender 2024

Baderoms­trender

Sterke aksenter, monokromt og nøytralt eller skandinavisk retro? Dette er trendene på badet i 2024.

Se mer

Hjemme hos

Her besøker vi noen av kundene våre og tar et stort steg rett inn i deres hverdag. Les historien deres og la deg inspirere av deres opplevelser.

Se mer