Bad med plass til mer enn modne tanker

Roen hersker på parets bad. Uten barn hjemme å ta hensyn til, kan detaljene på badet planlegges uten stress – nøye og med egne behov og rutiner først og fremst. Her har vi en idé til et harmonisk bad for to med fokus på funksjon og ekte materialer.

Produkter: Servantskap Grand Grip 140 / Speilskapet Stage 140 Plus / Servantbatteri Steel Voyage Low / Håndkletørker Line / Knagg Line / Dusjvegg Arc 19 / Høyskap Grand Grip 40

Fornuft og følelse

Med bare to å ta hensyn til i planleggingen kan fokus flyttes til å utnytte hver centimeter til å velge innredning som taler til den indre følelsen. Vi snakker selvfølgelig om design og materialer. Men oppbevaring er det vanskelig å få for mye av – uansett hvor mange man er i husholdningen – og må man velge mellom fornuft og følelse? Med et servantskap med dobbel servant og fire skuffer får du begge deler. Og i speilskapet har du akkurat det du trenger til morgenrutinen på praktisk armlengdes avstand.

Grand Grip

Varme toner

Mørkt tre og toner av bronse og kobber gir varme til badet. Sammen danner de en vakker blanding av farger og finish som berører og som føles like innbydende om morgenen som om kvelden. Dusjglasset Bronze i 8 mm er unikt designet for dusjveggene i Arc Original, her sammen med beslagene i Børstet Bronze.

Arc Original

Skap trivsel for sansene dine ved å omgi deg med gjenstander som føles, lukter og smaker godt.

Den brunbeisede eikefinéren Dark Oak kommer med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som gjør overflaten ekstra motstandsdyktig mot fukt og slitasje.

Lys og varme

Varme og belysning er viktige ingredienser på badet, og der triumferer håndkletørkeren Line som gir begge deler. Toppen av håndkletørkeren Line lyser blått når den er slått på, nok til at du slipper å slå på lyset om natten. I tillegg får du et oppvarmet håndkle.

Line


Relaterte sider

Viskan Shade 120 E med Edge 4

Familiebadet

Her er en idé til et bad som med fokus på smarte og holdbare løsninger kan hjelpe deg som skal innrede et bad for en hel familie.

Se mer
Viskan Solid 60 i Light Sand

Storbybadet

Det lille badet skal romme det meste, om ikke alt, og her teller hver centimeter.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer