Rørgjennomføring i dusjvegg

Selv om badet ditt har vannledninger akkurat der du har tenkt deg din nye dusjvegg, så er det som regel ikke noe problem. I prinsipp alle våre dusjvegger i seriene Arc og Linc kan monteres til tross for vannledninger langs veggen. Se nærmere under respektive serie under.

Installasjon i veggprofil

Den smidigste måten er å først montere dusjen og så borre hull som vannrørene dras gjennom. Husk å «spare ut» bakstykket på profilen slik at det er mulig å demontere dusjen for bytte av lister. Hvis rørene allerede er der når dusjveggen skal monteres, så drar du ut veggprofilen samt bakstykket på løftehengslet. Be gjerne om råd fra en av forhandlerne våre.

Finn en forhandler

Alle LINC-veggprofiler har plass for rørgjennomføring opp til 35 mm fra veggen.

Dusjvegg med veggprofil

Alle våre dusjvegger med veggprofil (Linc Original og Flex) har plass til rørgjennomføring, opp til 35 mm fra veggen. Borring og montering løser du på egenhånd, enten selv eller med hjelp av en håndverker. Se beskrivelse under.

Dusjserie Linc Original

Relaterte sider

Skreddersydd dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i 35 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Baderomsplanlegging

Når du skal planlegge baderommet, gjelder det å finne de gode løsningene. Her har vi samlet guider, tips og sjekklister som vi håper du kan ha nytte og glede av i baderomsplanleggingen din.  

Se mer