Iconic by 
Johannes Thingnes Bø

Hjemme hos

Slik skapte skiskytterstjernen drømmehuset sitt med baderom i ulike stiler og til ulike formål

For en av vår tids mest betydningsfulle skiskytterpersonligheter – som ydmykt forteller at han sannsynligvis har oppnådd det meste av det han noen gang har drømt om – var det enda en drøm igjen å oppfylle: å skape og innrede drømmehuset sitt. Huset i Kongsvinger sto ferdig i juli 2022 og her stortrives Johannes og familien hvis hverdag er et evig puslespill med fokus på trening og kvalitetstid som familie.

Planlegging og innredning av det nye huset tok tre år og var et svært krevende prosjekt. Johannes og hans kone Hedda var involvert i hele prosessen og kan nå endelig puste ut og nyte sitt nye hjem med familie og venner. På fritiden blir det mye trening, reiser og familieledelse for småbarnspappa Johannes, men han har også en stor interesse for samfunnsspørsmål og brenner for å gjøre vanskelige temaer lettere å snakke om.

Jeg blir imponert over folk som står fram, enten det er snakk om mobbing, trakassering eller andre temaer det er vanskelig å prate om. Det er så viktig med slike forbilder som kan gjøre det farlige ufarlig.

I den store betongvillaen med trepanel og utsikt over Glomma med omkringliggende skog er det flere baderom innredet i ulike stiler og til ulike formål. Til veggene i hovedbadet valgte Johannes og Hedda en marmorplate i hvitt og grått og til gulvet en mørk plate med hvitt mønster. Sammen skaper de en kul omvendt effekt som de valgte to kommoder fra INRs begrensede møbelserie Grand Walnot til.

Grand Walnot 100 x 2 med spesialbestilt benkeplate varmer og imponerer.

Walnot – ikke valnøtt

Fineren i servantskapene er et komposittmateriale som består av bærekraftige tresorter fra sertifiserte plantasjer som - etter en avansert industriell prosess kalt "From wood to wood" – ser ut som og føles som en av de ekte og utrydningstruede tresortene som samvittigheten hindrer de fleste av oss fra å kjøpe. I dette tilfellet valnøtt. Til dette servantbatteriet Posh der vannet renner i en vakker bue.

Grand Grip

Fliser fra Stones & More 2.0 i Calacatta Black og Arabescato White forsterker varmen i treet i servantskapet. Lamper fra Louis Poulsen.

Til servantskapene følger det med oppbevaring til småting som hjelper til å holde orden i skuffen.

Et rom i rommet

Bak den gjennomsiktige spesialbestilte glassveggen med dør finner vi badekaret som i likhet med veggene er kledd i marmor. En praktisk og stilren rom i rom-løsning som gir en koselig følelse og som holder både vannet og den behagelige varmen på plass. Glassveggen i 8 mm glass kommer fra INRs Arc Frame-serie. På samme plass har Johannes fått installert to Line håndkletørkere.

Arc Frame

Dusjveggene er perfeksjon. De beste på markedet uten tvil. Alle våre dusjvegger er skreddersydd for oss, uten at det ble noe særlig dyrere. Et elegant, minimalistisk design.

En klassisk sval look med marmor, glass og krom. Dusjserie Arc Frame.

Når håndkletørkeren Line er klar til å varme håndkleet, lyser det blått i toppen.

Husets interiør har en behagelig atmosfære med varme toner, tre og betong.

Bærekraftige valg

I familiebaderommene går fargeskalaen mot sand og naturens gråtoner. Også her valgte Johannes og Hedda både dusjløsninger, servantskap og speilskap fra INR. Fokuset på disse badene er den praktiske bruken med flere små barn i husholdningen og alt det innebærer av vask og tannpuss på løpende bånd. Akkurat det med at baderommet og innredningen skal vare lenge er viktig, og paret la ned mye tid og krefter på å finne de beste produktene. Dusjveggen kommer fra INRs Arc Original-serie.

Arc Original

Vi brukte mye tid på å finne de beste produktene. Siden dette skal stå i mange år, er det viktig at det oppleves slitesterkt samtidig som det har en fin fasade. INR sine baderomsmøbler har akkurat det, og vi har ikke angret et sekund på våre valg.

Grand Solid 120 er et av de romsligste servantskapene i sortimentet.

Linc 13 er en god familiedusj med mulighet for oppbevaring i veggprofilen, som vist på bildet.

Hva blir så neste prosjekt? Heldigvis kom snøen, for nå trengte vi en pause fra alt som har med hus, hjem og interiør å gjøre! Vi fortsetter til våren, for nå er det skisesongen som gjelder!

Gjestebaderom med sterk identitet

Når de først var i gang, benyttet Johannes og Hedda anledningen til å planlegge og innrede gjestebadet også. Her ønsket de å skape noe som skilte seg fra de andre baderommene i både stil og følelse. De valgte et kult servantskap i marmor til et sjakkrutete gulv og blandebatterier i gulltoner. Til dette valgte de dusjvegg Arc 13 Frame fra INR.

Arc Frame

Produkter fra INR

Servantskap Walnot 100 og Grand Solid 120 / Speilskap Stage 120 / Håndkletørker Line / Servantbatteri Posh / Dusjvegger fra seriene Arc Frame, Arc Original og Linc Original

Fliser

Hovedbaderom: Stones & More 2.0 i Calacatta Black og Arabescato White / Familiebaderom: Villeroy & Bosch Atlanta Basic / Gjestebaderom: FI Prestige i Carnico og Statuarietto

Lamper

Louis Poulsen

Relaterte sider

baderom trender 2024

Baderoms­trender

Sterke aksenter, monokromt og nøytralt eller skandinavisk retro? Dette er trendene på badet i 2024.

Se mer

Hjemme hos Sara Hector

Et baderom for rask restitusjon med produkter som både varer og setter et gullkantet preg på hverdagen for enhver ski- eller hverdagshelt.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer