Arc Frame

Dusjserien som rammer inn følelsen

Arc Frame kombinerer beslagene til Arc Original med en praktisk og estetisk skinne i blankpolert krom eller matt svart aluminium som er med på å holde vannet på riktig side av glasset. Her får du store glassflater i 8 mm tykkelse som gir badet en herlig romfølelse. de aller fleste modellene i Arc Frame måltilpasses og skråkappes kostnadsfritt etter dine ønsker.

Glass

8 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt både i bredde og høyde innen angitte målintervall. Glassene kan også skråkappes der konstruksjonen tillater det.

Hengsler og beslag

Blankpolert Svart

Skap din egen dusj

Svenskproduserte Arc Frame tilbyr totalt 11 modeller for plassering i hjørne, nisje eller midt på vegg.  Modellene med Plus i navnet kan bestilles på høyde opp til 2700 mm og gir en meget eksklusiv følelse. Prøv deg fram i møbelverkstedet vårt og finn den perfekte løsningen til badet ditt.

Kom i gang og skap


Alle Arc Frame

Vedlikeholdsfrie hengsler

De unike Arc-hengslene i vår egen design og konstruksjon holder det 8 mm tykke glasset i et sikkert grep. Hengslene er fjærbelastede og vedlikeholdsfrie, og det er mulig å justere lukkeposisjonen med 90 grader i begge retninger. Velg mellom fem vakre utførelser i PVD-behandlet messing.

Alle Arc Frame

Dusjvegg ARC 20 Frame med takfeste.

To stagløsninger

Arc 20 Frame er en frittstående vegg med skinne langs gulv og vegg som holder vannet på riktig side av glasset. Velg mellom støttestag 90 grader eller takstag.

Alle Arc Frame

Timeless® er en permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer fra for eksempel vann og såpeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer og gjør at vannet renner raskere av glasset samtidig som smuss ikke så lett får feste. Glass

Dusjhjørner med ramme

I serien er det flere måltilpassede dusjhjørner som alle gir en omsluttet følelse og begrenser vannsprut takket være skinnene mot gulv og vegg. Alle tilbyr de samme mulighetene når det kommer til glass og utførelse.

Alle Arc Frame

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Badet mitt. Her begynner og slutter dagen.

Dagen begynner og slutter på badet og det er jo faktisk der mange av livets viktigste forberedelser skjer. Her besøker vi noen av kundene våre og tar et stort steg rett inn i deres hverdag. Ta del i historien deres og la deg inspirere av deres erfaringer fra planlegging til ferdig bad.

Hjemme hos

Alternativer og tilvalg

De fleste av dusjløsningene våre tilbyr mange alternativer og muligheter for tilpasning på ulike måter. Se gjennom alternativene og kom ett skritt nærmere din nye dusjløsning.

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer
Åpningsalternativer til våre dusjløsninger.

Grep og håndtak

Til våre dusjdører er et av våre grep eller håndtak inkludert. I noen tilfeller kan du velge et annet hvis du foretrekker det.

Se mer
Dusjskrape T.

Alternativer og tilvalg

De aller fleste av våre dusjvegger har mange alternativer når det gjelder glass og grep eller håndtak.

Se mer
Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Glass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer
Timeless® er en patentert og permanent overflatebehandling som gjør overflaten jevnere og lettere å holde ren.

Timeless®

Timeless® – Permanent overflatebehandling som gjør glasset enklare å rengjøre

Se mer
Skreddersydd dusjvegg Arc 4 Original i Brushed Stainless. Air Wood Unlimited.

Skreddersydd dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i 35 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Relaterte sider

Arc Original

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. En tidløs dusjklassiker som setter glasset i fokus og har blitt kjent som arkitektens dusjserie.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone med glasset Sway.

Edge

Edge er en kompromissløs dusjserie med sofistikerte innrammede detaljer som imponerer både design- og teknikkelskeren.

Se mer
EPIC. Ti millimeter glass og pivotbeslag oser av eksklusivitet.

Epic

I en utsøkt kombinasjon av design og teknikk tilbyr svenskproduserte Epic de mest eksklusive dusjløsningene på markedet. Her får du 10 millimeter glass festet i pivothengsler som svinger 360° rundt sin egen akse.

Se mer