Med utsikt over fjellet når skumringen faller. I ditt hjemmespa blir smart belysning i innredningen ekstra viktig for å få den rette følelsen.
Servantskap AIR 150 i «Slate Grey» med servantbatteri SLEEK og speil LOOX 70. Dusjvegg ARC 20 Frame med takdusj MIST og håndkletørkeren BOW.
ARC Skyvedør.
< >

ARC Frame

Ram inn følelsen

ARC Frame kombinerer beslagene til ARC Original med en praktisk og estetisk skinne i blankpolert krom eller matt svart aluminium som er med på å holde vannet på riktig side av glasset. Her får du store glassflater i 8 mm tykkelse som gir badet en herlig romfølelse. de aller fleste modellene i ARC Frame måltilpasses og skråkappes kostnadsfritt etter dine ønsker.

Detaljer

Glass

8 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt både i bredde og høyde innen angitte målintervall. Glassene kan også skråkappes der konstruksjonen tillater det.

Fargealternativ

Blankpolert Svart

Plus med ekstra høyde

ARC Frame i hjørne gir en innrammet dusjopplevelse som både er estetisk og praktisk. Den smarte ARC Frame-skinnen holder vannet på riktig side av dusjveggen. Modellene med Plus i navnet kan dessuten bestilles på høyde opp til 2700 mm, noe som gir en vakker og stilig dusjløsning.

Alle ARC Frame

Skinnen i blankpolert krom eller matt svartlakkert aluminium rammer inn og hindrer vannet i å renne utenfor dusjen.

Skjerm av

ARC 20 Frame er en frittstående vegg med skinne langs gulv og vegg som holder vannet på riktig side av glasset. Velg støttestag 90 grader som på bildet eller et takstag som festes i taket. Ønsker du en løsning som går helt opp til taket er det modellene med Plus i navnet du skal se på.

Alle ARC Frame

I den brede nisjen passer det godt med en skyvedør i glass. ARC Skyvedør, som består av et fast glass og en skyvedør, finnes i bredde fra 900-2000 mm med vertikalt håndtak og skinner i blankpolert aluminium.

ARC Skyvedør

Din egen dusjløsning

Alle dusjglass i ARC Frame måltilpasses på millimeteren etter målene du har på badet. Dette gjør det mulig å lage en helt unik dusj- eller badstueløsning med store muligheter til å sette ditt eget preg på både glass og detaljer. Velg mellom 7 ulike glass i 8 mm tykkelse

Skreddersydd dusj

Badstuglass fra ARC-serien løser vi enkelt. Begynn med en enkel skisse som du tar med til din forhandler.

Personliggjør dusjen din

Du kan tilpasse de fleste av våre dusjvegger til din personlige smak på forskjellige måter. Sjekk alternativene og kom et stort skritt nærmere din egen ikoniske dusjløsning.

Alternativer og tilvalg

 

 

Skap din ikoniske dusjløsning i Dusjverkstedet

Åpne og lukk dørene og ta en titt fra andre siden. Når løsningen er klar, lagrer du den og tar med til en forhandler.

Kom i gang og skap

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Skreddersydd dusj

Oversikt glass til våre dusjløsninger.
Produkter

Alle våre glass er herdet og inspisert både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartsinspektør.

Våre glass

Åpningsalternativer til våre dusjløsninger.
Produkter

Hvordan vil du åpne dusjen?

Et grep eller håndtak er ofte inkludert når du kjøper dusjen din. Hvilke alternativer som gjelder for akkurat din dusjløsning finner du på dusjmodellens egen produktside.

Åpningsalternativ

Hjemme hos

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer
planlegge bad

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å finne de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Se mer