Arc Frame

En innrammet variant av dusjserien Arc Original med samme fine glassfølelse i 8 mm tykkelse, supplert med en aluminiumslist. Listen gir serien et strammere preg som mange er ute etter, og den sørger for at dusjen er så dusjtett som mulig, noe som er et stort pluss hvis gulvfallet ikke er bra nok. Velg mellom flere modeller for hjørne og nisje der plusmodellene kan fås fra gulv til tak.

Glass

8 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt både i bredde og høyde innen angitte målintervall. Glassene kan også skråkappes der konstruksjonen tillater det.

Utførelser

Blankpolert Svart

Stram eleganse

Arc Frame er basert på Arc Original, men med en aluminiumslist som sørger for at det er tett mot gulv, vegg og tak. Listen gir serien et strammere preg som mange er ute etter, og den sørger for at det er dusjtett, noe som er et stort pluss hvis gulvfallet ikke er bra nok.

Plus-modeller

Dusjmodellene med plus i navnet måltilpasses på høyden opp til 2700 mm, noe som gir en imponerende dusjløsning.

Takstag

Arc 20 Frame er en av seriens mest populære løsninger. Dusjveggen leveres med stag mot veggen, men du kan også velge et stag som festes i taket. Arc 20 Frame Plus gir den en glassløsning som går helt opp til taket.

Arc består av gåde glass og metall av førsteklasses kvalitet. Dusjglassene blir skreddersydd og herdet i Småland og deretter monteres de for hånd i dusjverkstedet vårt i Malmø.

Bærekraftig kvalitet

Arc Original består av både glass og metall av førsteklasses kvalitet. Dusjglassene blir skreddersydd og herdet i Småland, og deretter monteres de for hånd i dusjverkstedet vårt i Malmø.

Skap dusjen din i dusjverkstedet vårt

I dusjverkstedet vårt skaper du enkelt dusjløsningen din. Start med målene og velg deretter glass, utførelse og eventuelle åpningsalternativ. Test hvordan dørene åpnes og lukkes for å se hvor mye plass løsningen tar. Lagre underlaget og ta det med til en forhandler som hjelper deg videre.

Kom i gang og skap


Alternativer og tilvalg

De fleste av dusjløsningene våre tilbyr mange alternativer og muligheter for tilpasning på ulike måter. Se gjennom alternativene og kom ett skritt nærmere din nye dusjløsning.

Skreddersydd dusjløsning

Se hvilke muligheter vi tilbyr innen skreddersydde dusjløsninger. Benytt sjansen til å lage en løsning som er tilpasset akkurat ditt bad. Se mer

Dusjglass

Alle våre dusjglass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Her kan du lese mer om hvilke alternativer vi tilbyr. Se mer

Materialer

Vi arbeider kun med de beste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del av vårt utviklingsarbeid. Se mer

Dusjnaler

Gjør det til en vane å tørke av glasset etter at du har dusjet, så blir det vanskeligere for kalk og andre rester å feste seg. Velg mellom våre to smarte og stilige naler. Se mer

Dusjoppbevaring

Gjør dusjen komplett med oppbevaring for flasker og annet. Velg mellom flere stilige alternativer. Se mer

Alle dusjvegger i LINC-serien leveres med lister som tetter mot gulvet samt magnetlister der to dører møtes.

Servicekit

De fleste av våre dusjvegger har magnet- og tetningslister som er enkle å skifte. Servicekit kan kjøpes hos din nærmeste forhandler. Se mer


Relaterte sider

Arc Original

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. En tidløs dusjklassiker som setter glasset i fokus og har blitt kjent som arkitektens dusjserie.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone med glasset Sway.

Edge

Edge er en kompromissløs dusjserie med sofistikerte innrammede detaljer som imponerer både design- og teknikkelskeren.

Se mer

Epic

I en utsøkt kombinasjon av design og teknikk tilbyr svenskproduserte Epic de mest eksklusive dusjløsningene på markedet. Her får du 10 millimeter glass festet i pivothengsler som svinger 360° rundt sin egen akse.

Se mer