Arc Original

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. Det er visjonen bak Arc, som med 8 mm glass og minimalt med lister og beslag tilbyr de mest tilpasningsdyktige dusjløsningene på markedet. En tidløs dusjklassiker som setter glasset i fokus og har blitt kjent som arkitektens dusjserie. De fleste modellene kan skreddersys og tilpasses på millimeteren etter dine behov.

Glass

8 mm

Mål

Måltilpasning er inkludert i prisen innen angitte målintervaller. Glassene kan også skråkappes eller tilpasses på ulike måter der konstruksjonen tillater det.

Utførelser

Krom Svart Brushed Stainless Brushed Brass Brushed Bronze
Arc består av gåde glass og metall av førsteklasses kvalitet. Dusjglassene blir skreddersydd og herdet i Småland og deretter monteres de for hånd i dusjverkstedet vårt i Malmø.

Bærekraftig kvalitet

Arc Original består av både glass og metall av førsteklasses kvalitet. Dusjglassene blir skreddersydd og herdet i Småland, og deretter monteres de for hånd i dusjverkstedet vårt i Malmø.

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. Det er visjonen bak Arc, som med 8 mm glass og minimalt med lister og beslag tilbyr de mest tilpasningsdyktige dusjløsningene på markedet.

Vakker overflate

Unleashed er en eksklusiv kolleksjon med fargetilpassede børstede metaller til dusjveggene i Arc Original, håndkletørker Line samt blandebatterier og tilbehør i INR by Primy. Velg mellom Brushed Stainless, Brushed Bronze og Brushed Brass. Se mer

Måltilpasning er inkludert i prisen innen angitte målintervaller. For seriene Arc og Linc kan glassene også skråkappes eller tilpasses der konstruksjonen tillater det.

Ubegrensede muligheter

Mulighetene med Arc Original er nesten uendelige når det kommer til tilpasning av glassene. De fleste modellene i Arc kan skreddersys og tilpasses dine behov. Skreddersydd dusj

I utviklingsarbeidet vårt er det visjonen om frie glassflater og minimale detaljer som stadig går igjen. Der hengsler møter veggen dekkes skruehullene med deksler i samme stil.

Skjult innfesting

Visjonen om store glassflater og et minimum av detaljer vender stadig tilbake i vårt utviklingsarbeid. Som for eksempel å minimere synligheten av skruer på beslagene, og der hengsler møter veggen dekkes skruehullene med matchende deksler.

Skap dusjen din i dusjverkstedet vårt

I dusjverkstedet vårt skaper du enkelt dusjløsningen din. Start med målene og velg deretter glass, utførelse og eventuelle åpningsalternativ. Test hvordan dørene åpnes og lukkes for å se hvor mye plass løsningen tar. Lagre underlaget og ta det med til en forhandler som hjelper deg videre.

Kom i gang og skap

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.


Velg og lag din dusj

Arc Original finnes i totalt 17 ulike modeller for plassering i hjørne, nisje, midt på veggen eller på badekarkant. Her er et utvalg. Velg en modell for å komme i gang og lag dusjløsningen din i vårt dusjverksted.

Alle Arc Original


Alternativer og tilvalg

De fleste av dusjløsningene våre tilbyr mange alternativer og muligheter for tilpasning på ulike måter. Se gjennom alternativene og kom ett skritt nærmere din nye dusjløsning.

Skreddersydd dusjløsning

Se hvilke muligheter vi tilbyr innen skreddersydde dusjløsninger. Benytt sjansen til å lage en løsning som er tilpasset akkurat ditt bad. Se mer

Dusjglass

Alle våre dusjglass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Her kan du lese mer om hvilke alternativer vi tilbyr. Se mer

Materialer

Vi arbeider kun med de beste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del av vårt utviklingsarbeid. Se mer

Dusjoppbevaring

Gjør dusjen komplett med oppbevaring for flasker og annet. Velg mellom flere stilige alternativer. Se mer

Dusjnaler

Gjør det til en vane å tørke av glasset etter at du har dusjet, så blir det vanskeligere for kalk og andre rester å feste seg. Velg mellom våre to smarte og stilige naler. Se mer

Alle dusjvegger i LINC-serien leveres med lister som tetter mot gulvet samt magnetlister der to dører møtes.

Servicekit

De fleste av våre dusjvegger har magnet- og tetningslister som er enkle å skifte. Servicekit kan kjøpes hos din nærmeste forhandler. Se mer


Relaterte sider

Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer

Arc Frame

Dusjserie i 8 mm glass med en stilren skinne i blankpolert eller svartlakkert aluminium som rammer inn dusjopplevelsen. 

Se mer

Epic

I en utsøkt kombinasjon av design og teknikk tilbyr svenskproduserte Epic de mest eksklusive dusjløsningene på markedet. Her får du 10 millimeter glass festet i pivothengsler som svinger 360° rundt sin egen akse.

Se mer