< >

ARC Original

Vår mest tilpasningsdyktige dusjserie

Med ARC Original får du store glassflater i 8 mm tykkelse sammen med våre vakre beslag i krom, messing eller matt svart finish. Den fine glassfølelsen gir en herlig romfølelse på badet og med en måltilpasset løsning tilpasser du enkelt ARC til formen på badet ditt. Ettersom ARC Original ikke leveres med tetningslister som standard, er det ekstra viktig at gulvfallet er riktig. Ønsker du en dusjløsning med skinne er det modellene i søsterserien ARC Frame du bør se på.

Detaljer

Glass

8 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt innenfor de angitte målintervallene for hver modell. 

Hengsel och beslag

Eksklusiv følelse

Svenskproduserte ARC gir deg de bredeste mulighetene på det nordiske dusjmarkedet med totalt 16 modeller for plassering i hjørne, i nisje eller midt på vegg. Modellene med Plus i navnet kan bestilles på høyde opp til 2700 mm. 

Se alle ARC

Timeless® er en permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer fra for eksempel vann og såpeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer og gjør at vannet renner raskere av glasset samtidig som smuss  ikke så lett får feste.

Les mer

Kostnadsfri måltilpasning

De aller fleste modellene i ARC-serien måltilpasses og skråkappes kostnadsfritt etter dine ønskemål. En enkel skisse som du tar med til nærmeste forhandler er nok. Ut fra skissen lager vi en CAD-tegning, kostnadsfritt.

Skreddersydd dusj

Tre farger

Messing er et vakkert metall som holder over tid, eldes med fin patina, og som beholder sin eksklusive look i mange år fremover. Beslagene finnes også i blank krom og matt svart finish.

Se alle ARC 

Dusjhjørne

ARC 12 Original

Et stilrent dusjhjørne med to rette, innfellbare dører i 8 mm tykt glass. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Svart Krom Messing

Fra kr 15 060

Skjerm

ARC 20 Original Plus

En stilren skjermvegg i 8 mm tykt glass fra gulv til tak. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Krom Svart Messing

Fra kr 13 630

Dusjvegg

ARC 15 Original

Dusjhjørne med en fast vegg og en mindre vegg med dør i 8 mm tykt glass. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Krom Messing Svart

Fra kr 35 040

Dusjvegg

ARC 4 Original

En fast vegg og en dør i 8 mm tykt glass for mellomstore nisjer, gjerne under skråtak. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Krom Messing Svart

Fra kr 19 880

Personliggjør dusjen din

De eller fleste dusjmodellene våre kan tilpasses din personlige smak både når det gjelder glass, finish og grep. Sjekk alternativene og kom et stort skritt nærmere den nye drømmedusjen din.

 

Lag din dusj i Dusjverkstedet

Kom i gang og lag din drømmedusj i det nye Dusjverkstedet

Dusjverkstedet

Produkter

Alle våre glass er herdet og inspisert både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartsinspektør.

Mer om glass

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Skreddersydd dusj

Et grep eller håndtak er inkludert når du kjøper dusjen. Se hvilke alternativer du kan velge mellom.

Grep och håndtak

#iconicbyme

Andre har også sett på

Iconic Dots

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjen MIST – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst.

Se mer

Iconic Dots

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjen som ”tryller bort” sjampoflaskene.

Se mer

Iconic Dots

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer