< >

LINC Flex

En smartere inngang til det lille rommet

Fold sammen når du stiger inn. Fold ut for å lukke. LINC Flex er sannsynligvis vår smarteste serie dusjvegger, som passer veldig bra når det er litt trangt om plassen. Kombinasjonen av det patenterte LINC Original-løftehengslet og det smarte Flex-hengslet er helt unik. Svenskproduserte LINC Flex produseres i 6 mm herdet sikkerhetsglass og har utskiftningsbare tetningslister og magnetlister som standard. LINC Flex kan kombineres med dusjoppbevaringen PILE og limes opp med SAFE-FIX.

Detaljer

Glass

6 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt i både bredde og høyde innen angitt målintervall (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også skråkappes der konstruksjonen tillater det.

Fargealternativ

FOR DE MINSTE ROMMENE

Foldedørene i LINC Flex egner seg veldig godt for de aller minste dusjrommene og finnes i flere varianter for plassering i nisje og hjørne. Velg mellom faste mål og helt måltilpassede varianter. Test gjerne dine egne mål på den respektive dusjmodellens side og se hvordan dørene åpner og lukker.

Se alle LINC Flex

ENKEL RENGJØRING

I og med at LINC Flex-hengslet sitter på utsiden av glasset får glasset en helt slett innside, noe som forenkler rengjøringen. Transparente lister mellom glassene og mot gulv holder det tett når det er vått.

Se alle LINC Flex

LINC Flex-hengselet

Løftehengslet er patentert for sitt overlegne design og funksjon og løfter døren 7 mm når du åpner den, noe som også forenkler rengjøring. Alle dusjene i LINC-serien kan limes opp med SAFE-FIX.

Mer om SAFE-FIX

Baderom på 4 kvm

Dra i grepet, la døren folde seg på midten og stig inn. Hjørnemodellene i LINC Flex passer spesielt bra når annen baderomsinnredning er plassert helt inntil dusjen eller der gulvplassen er begrenset – en gulvflate helt ned til 4 kvm er fullt mulig. Se LINC Angel Flex, så skjønner du hva vi mener. Prøv gjerne dine egne mål på produktsiden og se hvordan dørene åpner og lukker.

Se alle LINC Flex

PILE DUSJOPPBEVARING

PILE er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen med dusjløsningene i LINC – både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og så monterer du døren i veggprofilen. Kan også limes opp med SAFE-FIX

Mer om PILE

Dusjhjørne

LINC Angel Flex

Et dusjhjørne til det lille badet. To foldedører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte Angel Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 13 990

Dusjhjørne

LINC 13 Flex

Et dusjhjørne til det lille badet. En fast vegg og en foldedør i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC 13 Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 11 700

Dusjhjørne

LINC 66 Flex

Et dusjhjørne til det lille badet. En innfellbar dør og en foldedør i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC 66 Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 13 700

Dusjvegg

LINC 2 Flex

En foldedør i 6 mm tykt glass for smale nisjer. Svenskproduserte LINC 2 Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 7 590

Personliggjør dusjen din

De eller fleste dusjmodellene våre kan tilpasses din personlige smak både når det gjelder glass, finish og grep. Sjekk alternativene og kom et stort skritt nærmere den nye drømmedusjen din.

 

Lag din dusj i Dusjverkstedet

Kom i gang og lag din drømmedusj i det nye Dusjverkstedet

Dusjverkstedet

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Skreddersydd dusj

Produkter

Alle våre glass er herdet og inspisert både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartsinspektør.

Mer om glass

Et grep eller håndtak er inkludert når du kjøper dusjen. Se hvilke alternativer du kan velge mellom.

Grep och håndtak

Produkter

Med SAFE-FIX limer du aluminiumsprofilen trygt på veggen i stedet for å borre og skru. SAFE-FIX gjør det også mulig å demontere uten at det blir merker.

Mer om SAFE-FI 

PILE er en dusjoppbevaring som smelter sammen med dusjløsningene i LINC-serien. Først monterer du PILE og så monterer du veggprofilen og døren.

Mer om PILE

Hjemme hos

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Planlegging

Gode råd ved baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å finne de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Se mer