Linc Flex

Fold sammen når du går inn. Fold ut for å lukke. Linc Flex ble utviklet for å spare plass på det lille badet. Seriens konstruksjon kombinerer løftehengslet i Linc Original med det spesielle foldedørshengslet som gjør det mulig å folde døren dobbelt. Som alle dusjvegger i Linc kan løsningene i Linc Flex limes med Safe-Fix , en monteringsløsning som egner seg godt på små bad. Da slipper du å lage hull i membranen.

Glass

6 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt i både bredde og høyde innen angitt målintervall (gjelder ikke faste mål). Glassene kan også skråkappes der konstruksjonen tillater det.

Utførelser

Blankpolert Mattbørstet Svart
Hengslet er limt på utsiden av glasset, noe som gir en helt slett innside uten skruer. Denne teknikken er unik for INR og gjør rengjøringen betydelig enklere.

Enkel rengjøring

Hengslet limes på utsiden av glasset og innsiden blir dermed helt slett uten skruer. Denne teknikken er unik for INR og gjør rengjøringen mye enklere. Mellom glass og dører samt i bunnen er det tetningslister som du kan skifte ut ved behov.

Skap dusjen din i dusjverkstedet vårt

I dusjverkstedet vårt skaper du enkelt dusjløsningen din. Start med målene og velg deretter glass, utførelse og eventuelle åpningsalternativ. Test hvordan dørene åpnes og lukkes for å se hvor mye plass løsningen tar. Lagre underlaget og ta det med til en forhandler som hjelper deg videre.

Kom i gang og skap


Velg og skap dusjen din

Linc Flex finnes i flere modeller for plassering i hjørne og nisje. Her er et utvalg. Velg en modell for å komme i gang og skape dusjen din i dusjverkstedet vårt.

Alle Linc Flex


Hjemme hos

via hashtag #inrbathroom

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.


Alternativer og tilvalg

De fleste av dusjløsningene våre tilbyr mange alternativer og muligheter for tilpasning på ulike måter. Se gjennom alternativene og kom ett skritt nærmere din nye dusjløsning.

Dusjglass

Alle våre dusjglass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Her kan du lese mer om hvilke alternativer vi tilbyr. Se mer

Åpningsalternativer

Et grep eller håndtak er som regel inkludert når du kjøper dusjen din. Finn ut hvilke alternativer som er tilgjengelige for akkurat din dusjmodell. Se mer

Materialer

Vi arbeider kun med de beste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del av vårt utviklingsarbeid. Se mer

Dusjoppbevaring

Gjør dusjen komplett med oppbevaring for flasker og annet. Velg mellom flere stilige alternativer. Se mer

Alle dusjvegger i Linc kan limes opp med Safe-Fix.

Borrfri montering

I stedet for å borre og skru limer du dusjprofilen eller dusjoppbevaringen trygt mot veggen. Safe-Fix gjør det også mulig å demontere uten å etterlate merker. Safe-Fix. Safe-Fix

Dusjnaler

Gjør det til en vane å tørke av glasset etter at du har dusjet, så blir det vanskeligere for kalk og andre rester å feste seg. Velg mellom våre to smarte og stilige naler. Se mer

Alle dusjvegger i LINC-serien leveres med lister som tetter mot gulvet samt magnetlister der to dører møtes.

Servicekit

De fleste av våre dusjvegger har magnet- og tetningslister som er enkle å skifte. Servicekit kan kjøpes hos din nærmeste forhandler. Se mer


Relaterte sider

Det patenterte Linc-løftehengselet.

Linc Original

Dusjserie i 6 mm glass som skaper muligheter i alle dusjrom takket være sin enestående smarte konstruksjon. I Linc Original finner du et par av våre mest populære løsninger.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone med glasset Sway.

Edge

Edge er en kompromissløs dusjserie med sofistikerte innrammede detaljer som imponerer både design- og teknikkelskeren.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer