< >

LINC Original

Form og funksjon i perfekt balanse

Svenskproduserte LINC Original er en dusjserie i 6 mm herdet sikkerhetsglass, som skaper muligheter for de fleste baderom. Serien gir deg nesten ubegrensede valgmuligheter med mange ulike typer glass og med det vendbare, patenterte løftehengslet for ekstra smart funksjon. Velg mellom en eller flere dører og faste glasspartier, hvor mange kan måltilpasses og skråkappes uten ekstra kostnad. LINC har utbyttbare tetningslister og magnetlister som standard, noe som minimerer vannsøl.

Detaljer

Glass

6 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt både i bredde og høyde innen angitt målintervall. Glassene kan også fås skråkappet der konstruksjonen tillater det.

Profiler

LINC Dusjhjørner

LINC Angel med to rette dører og søstermodellen LINC Niagara med sine buede dører, er to av våre mest elskede dusjhjørner. Og det er ikke så rart; Du kombinerer de ulike dørmålene fritt og svinger enkelt dørene inn mot veggen når du ikke dusjer. Begge dusjhjørnene kan kombineres med PILE dusjoppbevaring og limes opp uten å borre i membranen.

Se alle LINC

Smart oppbevaring i veggprofilen

PILE er en dusjoppbevaring som smelter sammen med dusjløsningene i LINC Original og Flex – både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og så monterer du dusjdøren eller dusjveggen i veggprofilen.

Mer om PILE

Løftehengslet er patentert for sin overlegne design og funksjon og løfter døren 7 mm når du åpner den, noe som gjør rengjøringen enklere. Alle dusjer i LINC-serien kan limes opp med vårt limsett SAFE-FIX.

Dusj ved vindu

LINC Monument er en vakker løsning med veggprofiler som kan plasseres helt inntil hjørnet og som på den måten gir deg en meget romslig dusjflate samtidig som du beskytter baderomsvinduet mot fukt.

LINC Monument

Dusjhjørne

LINC Angel

Dusjhjørne med to rette innsvingbare dører i 6 mm glass. Finnes i faste standardmål som du kan kombinere fritt, men også i måltilpasset utførelse. Kan kombineres med PILE.

Polished Matte Brushed Matte White Matte Black

Fra kr 8 990

Dusjhjørne

LINC Niagara

Dusjhjørne med to buede innsvingbare dører i 6 mm glass. Dørene kan fritt kombineres og monteres på omtrent hvilket som helst mål. Kan kombineres med PILE.

Matte Black
Matte White Matte Brushed Polished

Fra kr 9 290

Personliggjør dusjen din

De eller fleste dusjmodellene våre kan tilpasses din personlige smak både når det gjelder glass, finish og grep. Sjekk alternativene og kom et stort skritt nærmere den nye drømmedusjen din.

 

Skap din ikoniske dusjløsning i Dusjverkstedet

Åpne og lukk dørene og ta en titt fra andre siden. Når løsningen er klar, lagrer du den og tar med til en forhandler.

Åpne Dusjverkstedet

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Skreddersydd dusj

Produkter

Alle våre glass er herdet og inspisert både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartsinspektør.

Våre glass

Et grep eller håndtak er inkludert når du kjøper dusjen. Se hvilke alternativer du kan velge mellom.

Grep och håndtak

PILE er en dusjoppbevaring som smelter sammen med dusjløsningene i LINC-serien. Først monterer du PILE og så monterer du veggprofilen og døren.

PILE

Med SAFE-FIX limer du aluminiumsprofilen trygt på veggen i stedet for å borre og skru. SAFE-FIX gjør det også mulig å demontere uten at det blir merker.

SAFE-FIX

Hjemme hos

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Design

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjen MIST – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst.

Se mer

Design

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjen som ”tryller bort” sjampoflaskene.

Se mer

Design

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer