L I N C  O R I G I N A L

Form og funksjon i perfekt balanse

Svenskproduserte LINC Original er en dusjserie i 6 mm herdet sikkerhetsglass, som skaper muligheter for de fleste baderom takket være sin overlegne design og funksjonalitet. Valgmulighetene med LINC Original er nærmest uendelige og du kan fritt kombinere ulike glass og finisher på profilen som produseres i anodisert aluminium. Velg selv om du vil montere dusjveggen på vanlig måte eller med vårt spesielle limsett SAFE-FIX, uten å borre i flisene.

Detaljer

Glass

6 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt både i bredde og høyde innen angitt målintervall. Glassene kan også fås skråkappet der konstruksjonen tillater det.

Profiler

Blankpolert Mattbørstet Hvit Svart

Skap din egen dusj

LINC Angel med to rette dører og søstermodellen LINC Niagara med sine buede dører, er to av våre mest elskede dusjhjørner. Og det er ikke så rart; Du kombinerer de ulike dørmålene fritt og svinger enkelt dørene inn mot veggen når du ikke dusjer. Begge dusjhjørnene kan kombineres med PILE dusjoppbevaring og limes opp uten å borre i membranen.

Kom i gång og skap


LINC dusjhjørner

Løftehengslet er patentert for sin overlegne design og funksjon og løfter døren 7 mm når du åpner den, noe som gjør rengjøringen enklere. Alle dusjer i LINC-serien kan limes opp med vårt limsett SAFE-FIX.

Alternativer og tilvalg

Hvis du har et vindu i veien

LINC Monument er dusjløsningen som du kan plassere midt på veggen eller helt inntil hjørnet – veldig smart hvis du har et vindu i veien. LINC Monument finnes kun i en størrelse på glassene, men er veldig fleksibel når du monterer.

LINC Monument


Dusj ved vindu

Optimal funksjon

En av de mange fordelene som løftehengslet gir deg er at dørene kan svinges inn mot hjørnet når du ikke dusjer. Dette frigjør verdifull plass i baderommet. Dørene løfter seg 7 mm når de er innsvingt, noe som igjen gjør at slepelistene tørker raskere og forenkler rengjøringen. Form og funksjon i balanse!

Tips för små baderom

Smart oppbevaring i veggprofilen

PILE er en dusjoppbevaring som smelter sammen med dusjløsningene i LINC Original og Flex – både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og så monterer du dusjdøren eller dusjveggen i veggprofilen.

Mer om PILE

Personliggjør dusjen din

Du kan tilpasse de fleste av våre dusjvegger til din personlige smak på forskjellige måter. Sjekk alternativene og kom et stort skritt nærmere din egen ikoniske dusjløsning.

Alternativer og tilvalg

 

 

Skap din ikoniske dusjløsning i Dusjverkstedet

Åpne og lukk dørene og ta en titt fra andre siden. Når løsningen er klar, lagrer du den og tar med til en forhandler.

Kom i gang og skap

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Skreddersydd dusj

Oversikt glass til våre dusjløsninger.
Produkter

Alle våre glass er herdet og inspisert både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartsinspektør.

Våre glass

Åpningsalternativer til våre dusjløsninger.
Produkter

Hvordan vil du åpne dusjen?

Et grep eller håndtak er ofte inkludert når du kjøper dusjen din. Hvilke alternativer som gjelder for akkurat din dusjløsning finner du på dusjmodellens egen produktside.

Åpningsalternativ

Hjemme hos

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Dusjløsning ARC 43 Plus Original og servantskap GRAND Solid 100.

Serier

Dusjer

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer
Dusjhjørne LINC Angel Flex.

Dusjer

LINC Flex

Fold sammen når du stiger inn. Folt ut for å lukke. LINC Flex er trolig vår smarteste serie med dusjvegger og bygger på vårt patenterte løftehengsel og det diskrete hengselet.

Se mer

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer