< >

LINC Original

Form og funksjon i perfekt balanse

Svenskproduserte LINC Original er en dusjserie i 6 mm herdet sikkerhetsglass, som skaper muligheter for de fleste baderom. Serien gir deg nesten ubegrensede valgmuligheter med mange ulike typer glass og med det vendbare, patenterte løftehengslet for ekstra smart funksjon. Velg mellom en eller flere dører og faste glasspartier, hvor mange kan måltilpasses og skråkappes uten ekstra kostnad. LINC har utbyttbare tetningslister og magnetlister som standard, noe som minimerer vannsøl.

Detaljer

Glass

6 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt både i bredde og høyde innen angitt målintervall. Glassene kan også fås skråkappet der konstruksjonen tillater det.

Profiler

LINC Dusjhjørner

LINC Angel med to rette dører og søstermodellen LINC Niagara med sine buede dører, er to av våre mest elskede dusjhjørner. Og det er ikke så rart; Du kombinerer de ulike dørmålene fritt og svinger enkelt dørene inn mot veggen når du ikke dusjer. Begge dusjhjørnene kan kombineres med PILE dusjoppbevaring og limes opp uten å borre i membranen.

Se alle LINC

PILE DUSJOPPBEVARING

PILE er en dusjoppbevaringsløsning som smelter sammen med dusjløsningene i LINC – både når det gjelder design og funksjon. Først monterer du PILE og så monterer du døren i veggprofilen. Kan også limes opp med SAFE-FIX

Mer om PILE

Løftehengslet er patentert for sitt overlegne design og funksjon og løfter døren 7 mm når du åpner den, noe som også forenkler rengjøring. Alle dusjene i LINC-serien kan limes opp med SAFE-FIX.

Mer om SAFE-FIX

Dusj ved vindu

LINC Monument er en vakker løsning med veggprofiler som kan plasseres helt inntil hjørnet og som på den måten gir deg en meget romslig dusjflate samtidig som du beskytter baderomsvinduet mot fukt.

LINC Monument

Dusjhjørne

LINC Angel

Et funksjonelt dusjhjørne med to rette, innfellbare dører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC Angel fås i faste standardmål som du kan kombinere fritt, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Blankpolert Mattbørstet Hvit Svart

Fra kr 8 990

Dusjhjørne

LINC Niagara

Et funksjonelt dusjhjørne med to buede, innfellbare dører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC Niagara dører kan du kombinere fritt og montere på nær sagt alle tenkelige måter. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Blankpolert Svart Hvit Mattbørstet

Fra kr 9 290

Dusjvegg

LINC 2 Original

En dusjdør i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister for mindre nisjer. Svenskproduserte LINC fås i faste standardmål og i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Hvit Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 6 190

Dusjhjørne

LINC 13 Original

Et funksjonelt dusjhjørne med en fast vegg og en dør i 6 mm tykt glass og med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC 13 Original fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Hvit Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 9 790

Personliggjør dusjen din

De eller fleste dusjmodellene våre kan tilpasses din personlige smak både når det gjelder glass, finish og grep. Sjekk alternativene og kom et stort skritt nærmere den nye drømmedusjen din.

 

Lag din dusj i Dusjverkstedet

Kom i gang og lag din drømmedusj i det nye Dusjverkstedet

Dusjverkstedet

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Skreddersydd dusj

Produkter

Alle våre glass er herdet og inspisert både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartsinspektør.

Mer om glass

Et grep eller håndtak er inkludert når du kjøper dusjen. Se hvilke alternativer du kan velge mellom.

Grep och håndtak

PILE er en dusjoppbevaring som smelter sammen med dusjløsningene i LINC-serien. Først monterer du PILE og så monterer du veggprofilen og døren.

Mer om PILE

Produkter

Med SAFE-FIX limer du aluminiumsprofilen trygt på veggen i stedet for å borre og skru. SAFE-FIX gjør det også mulig å demontere uten at det blir merker.

Mer om SAFE-FI 

Hjemme hos

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Iconic Dots

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjen MIST – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst.

Se mer

Iconic Dots

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjen som ”tryller bort” sjampoflaskene.

Se mer

Iconic Dots

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer