Et besøk i den alpine verdensstjernens luksuriøse baderom i grønn marmor

Det var med stor omtanke for miljøet og en klar visjon om bærekraftig design at den alpine verdenscupstjernen Sara Hector og samboeren Robin renoverte tømmerhuset fra 1800-tallet hjemme i Duved, en knapp mil utenfor skimekkaet Åre.

Miljøbevissthet var en rød tråd gjennom hele renoveringen. Med 70 % resirkulerte materialer og fokus på materialer fra nærområdet har Sara og Robin gjort alt for å fange den Jämtlandske ånden. For eksempel er et av husets baderom kledd helt i naturstein fra Jämtland. Det andre baderommet, som er det vi har besøkt, fikk et helt annet utseende. Her valgte paret å gå fra det originale svenske og laget i stedet et baderom i luksuriøs grønn marmor hvor de gikk «all in». Et baderom for rask restitusjon med produkter som både varer og setter et gullkantet preg på hverdagen for enhver ski- eller hverdagshelt. Hør Saras visjon og tanker rundt innredningsvalgene i baderommet!

«Jeg ville skape et baderom som gir energi, både før og etter en lang dag. Vi lever et aktivt liv og tiden på badet blir derfor ekstra verdifull. Det var viktig for oss å finne baderomsinnredning som kunne matche og understreke dette og jeg synes vi lyktes veldig bra. Å gå inn på badet er litt som å tre inn i en annen verden. Her fyller jeg på med energi».

GRAND Grip 140. Photo by Mats Lind

Det må være holdbart

Som for øvrige materialvalg i huset er holdbarhet viktig når det gjelder baderomsinnredningen. Bruk og kast er ikke noe for Sara og Robin som har installert solcellepanel på taket som et supplement til jordvarmepumpen.

- Når jeg velger et produkt eller en ting forventer jeg at den skal vare i mange år og derfor ble jeg så glad da jeg fant servantskapet fra INR som har TX Top Extreme. Jeg vil ikke investere i noe som ser trøtt og slitent ut etter noen år og resulterer i at jeg må bytte. Det er ikke bærekraft.

Møbelserien GRAND Grip

Sammenlign baderomsserier

Photo by Mats Lind

Et speil som skaper magi

Til baderommet der Sara skal fylle på med masse energi valgte hun speilet Touch fra INR – med belysning som kan justeres på ulike måter; fra fullt lys til dimmet og fra kaldt til varmt.

- Jeg kan tilpasse belysningen etter tiden på døgnet, men også etter mitt eget energinivå. Følelsen i baderommet blir helt forskjellig avhengig av hvordan jeg stiller inn lyset.

Sammenlign speil

Intelligente funksjoner

Baderommet skal levere uansett tidspunkt på døgnet, det er INRs produktdesigneres absolutte filosofi når de utvikler nye produkter. Integrerte lyskilder i innredningen er en praktisk egenskap samtidig som det gir en skikkelig wow-effekt i hele baderommet.

Sara valgte håndkletørkeren Bow som har et lekkert hvitt lys ned mot gulvet. Les mer om Bow og noen andre lysende innovasjoner.

Lysende innovasjoner

Håndkletørkere

Mer privatliv med tonet dusjglass

I et mindre baderom blir det ekstra viktig å tenke litt ekstra rundt dusjveggen. Både utformingen og selve glasset påvirker den totale følelsen i rommet.

- Vi valgte en minimalistisk dusjvegg med skinne som hjelper til å holde vannet på riktig side av dusjen. Vi valgte glasset Smoke både fordi det matcher marmorflisene, men også fordi det mørke glasset skjermer av når man dusjer. Det gjør at det blir enklere å dele plassen uten å miste privatlivet.

Dusjserien ARC Frame

Sammenlign dusjserier

Produkter fra INR

Servantskap Grand Grip 140 / Speil Touch 140 / Servantbatteri / Håndkletørker Bow / Dusjvegg Arc 20 Frame

Fliser

Verde Intenso Polerad 74x148

Foto: Mats Lind

Sara og samboeren Robin


Relaterte sider

Hjemme hos

Her besøker vi noen av kundene våre og tar et stort steg rett inn i deres hverdag. Les historien deres og la deg inspirere av deres opplevelser.

Se mer

Strålende innovasjoner

Integrert belysning i baderomsinnredningen er en innovativ detalj som er praktisk samtidig som den gir en skikkelig wow-effekt til hele baderommet.

Se mer

Baderoms­trender 2023

Baderomstrendene i 2023 går i tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken av disse baderomstrendene appellerer mest til deg?

Se mer